Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben üşüttüm mü bilmiyorum ama son 2 gündür aşırı bir üşüme ve sonrasında ateş basması yaşıyorum özellikle akşamları yatağa geçince önce üşüyorum sonra yanıyorum uyuyana kadar bunu sürekli olarak yaşıyorum.bildiğiniz eziyet çekiyorum.ayrıca karnım bildiğiniz davul gibi.midem bozuk gibi.akşamları ayaklarımın altında ve avuçiçlerimde ateş basması oluyor.gün içersindede ellerim ayaklarım sanki ısınmıyor.bugün ovulasyonla birlikte 9. Gün.allahım hayır etsin.benim gibi olan var mı?

Bende ürperme oluyor. benim de karnim çok şiş. Kasık ağrısı akıntı hepsi var. Kabızlık... dün gece sol gogsumun ağrısından uyuyamadım, psikolojik mı diye kendimi çok tarttım ama değildi ya. Hayır olsun inşallah..

Benimde ilk başlarda ürperme oluyordu sonra çok üşümeye döndü.ümitlenmekte istemiyorum ama diğer aylardan farklı olarak bunu yaşıyorum bu ay.psikolojik değildir umarım.rabbim hrpimize evlat nasip etsin inşallah

Dün bende felaket üşüyordum ama sogukta durmustum epey bir ondan die dusunmustum ama esim oyle usumedi benim gibi zor ısındım ama bu sabah kalktim yanıyorum ates basio anlamadim ya usuttum ya yumurtluyorum yumurtlamadiysam kendimi dinlemekten paranoya olcam yakinda her sabah istisnasiz normal gebelik testi yapiyorum feneri acip bakiyorum kuruma cizgisi bile yok daha bat a 9 gun var hos yumurtlamam oldu mu o da mechul ama bir umut iste ins hamissinizdir ya

Inşallah ya
Benim bata 4 gün kaldı, yumurtlama sonrası 9. Günüm dayanamadım test yaptım sabah negatif. Aceleci davranıyorum elimde olmadan
Adet öncesi olmayan belirtilerim var Inşallah boşa değildir..

Inşallah ya
Benim bata 4 gün kaldı, yumurtlama sonrası 9. Günüm dayanamadım test yaptım sabah negatif. Aceleci davranıyorum elimde olmadan
Insben tam bilmedigim icin yorum yapamiyorum.birde yumurtlamanizi hangi gunden hesapliosunuz benim mesela 15.ve 16.gun biraz koyuydu su zamana kadar ki en koyulugu o gunlerimde yakaladım 17.gun siliklesti simdi hangi gunden saymaya baslamaliyim ben 17.gunde çatlamış olsa o gunden mi sayicam

Benim 10.gün koyulaşma olmuştu ertesi gün silikleşmişdi yani ya 8 ya 9 gün oldu tam emin olamıyorum şahsen hangisini saycam diye bende de göğüslerde dolgunluk ve kasık ağrısı var daha bat a çok var beklicez napalım hayırlısı olsun

Benimki 13'te epey koyuydu 14'ünde pik yaptı. Ben o günlerden sayıyorum yumurtlama günü o gün oluyor. Inşallah doğru yapıyorumdur :)

Benimde ilk başlarda ürperme oluyo
Inşallah ya
Valla ne yalan söyleyeyim dün bende dayanamayıp gebelik testi yapmıştım ama benimki de negatif çıktı kızlar :)Benim birde sağ tarafımda batmalar var gibi ama bilmiyorum bende paranoya yapıyor olabilirim :) Benimde 9. günüm ama sanki günler geçmiyor.Sanki cuma günü bir türlü gelmeyecek gibi.

Benimde tahmin ettigim gunse 8.gunum valla beklemek zor esnek calismadayim calisinca zaman geciyor ama bu hafta calismiyorum vakit geçmiyor

Kızlar merhaba bende bu ay ilk kez ovulasyon kullandım klomenle birlikte 20 Aralık 14. Günümde gündüz hafif koyulasmaya başladı , akşamına bir daha yaptım daha koyuydu ama kontrol cizgisi ile aynı değildi. 21 Aralık gündüz yaptım yani dün yine koyuluk vardı fakat tam değildi akşam yaptım siliklesmeye başlamıştı. Bugün de tamamen silindi hiç anlamadım şuan yumurtlama yaşadım mı, yaşamadım mı şuan bu çatlamamı hiç bilemiyorum teste devam etmelimiyim sizce tarihsiz olan test bugünün testi

Eklentiler

• IMG_20201222_142548.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20201222_074432.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20201221_191336.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20201220_223353.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 67
Sizinde benimki gibi olmus ama sanki sizin dun 14te yaptiginiz testte koyu baya bi çatlama olmus olabilir ama ben de tam anlayamadigim icin adet olana kadar devam ediyorum test yapmaya adetime 9 gün kalmasina ragmen her ihtimale karsi siz o gunleri degerlendirin ama bence teste de devam edin

Canım klomen yumurtalarının gelişmesi için verilmiştir.klomen bittikten sonra çatlama olur.zaten doktor gerekli görürse çatlatma iğnesi verecektir.

Hiç anlayamadım evet kafam çok karıştı. Pazar ile pazartesiyi degerlendirdim ne ur ne olmaz diye bugün de değerlendireceğim ama bilmiyorum sanki olmadı
Canım klomen yumurtalarının gelişmesi için verilmiştir.klomen bittikten sonra çatlama olur.zaten doktor gerekli görürse çatlatma iğnesi verecektir.
Kuzum doktor beni kontrole cagirmadi sadece kullan dedi ah kafam çok karışık. İlaç bittikten sonra her gün ilişki dedi. Ama ben ovulasyonla takip etmek istedim onda da böyle kafam karıştı bugun 16. Gün

Klomen falan onlari da simdi ogreniyorum ne ise yaradigini o konuda cok fikrim yok.ben de bu ay basladim ve kafam cok karisti yapmaya devam ediyorum 30 tane ovulasyon testi almistim 2 tane kaldi yenisini siparis verdim tekrar cidden sıkıntılı stres oluyor insan kafa karışıklığına neden oluyor.siz devam edin yinede ne olur ne olmaz

çok can sıkıcı ne yazık ki , günde kaç adet kullandınız klomen

çok can sıkıcı ne yazık ki , günde kaç adet kullandınız klomen
Ben klomen kullanmadim ne ise yaradigini simdi anladim. Benim adet duzensizligi, bazen adet olamama problemlerim var ama bisey bulamadilar bir yil deneyin olmazsa gelin rahim filmi cekeriz dediler.ben 2 aydir cocuk dusunuyorum ovulasyon testlerine de bu ay başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…