Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha onceki testleriniz nasil? Benim de en koyu olan boyleydi o gunleri degerlendirdik siz her ihtimale karşı degerlendirin bence
Valla ilk defa bugün aldım yaptım böle çıktı pek bu ovulasyon dan anlamiorim ama İnsALLAH değerlendircem Allah'ın izni ile evlad verir rabbim böle kaldı renk zaten kaşık ağrım falan da var

Valla ilk defa bugün aldım yaptım böle çıktı pek bu ovulasyon dan anlamiorim ama İnsALLAH değerlendircem Allah'ın izni ile evlad verir rabbim böle kaldı renk zaten kaşık ağrım falan da var
Siz testleri yapmaya devam edin yine ayni saatte ve 2 saat onceden sıvı alımını keserek.tam koyulasma yok esit veya t cizgisi daha koyu olmali deniyor ama ben onu hic yakalayamadim bir arkadas da burda en koyu yakalanilan gunleri degerlendirin herkeste tam koyulasma olmayabiliyormus

Tmm çok teşekkür ederim

kızlar sizce yumurtlama olmuş mu ya olmadı diye değerlendirmedik

Eki Görüntüle 2745605 kızlar sizce yumurtlama olmuş mu ya olmadı diye değerlendirmedik
Acikcasi normalde tam koyulasma olmadigi için olmaz derdim ama bende dr boyle oldu hatta silikti koyulasti 2 gun koyudu siliklesti sonra tekrar biraz koyulasmaya basladi eger ki siliklesmeye devam ettiyse yumurtlama olmus olabilir herkeste tam koyulasma olmayabiliyormus çünkü

İlk defa yapıyorum cnm kafam çok karştı herkeste aynı olmuyor muş evet sadece 1 gün oldu ilişki 4 test olan gün

İlk defa yapıyorum cnm kafam çok karştı herkeste aynı olmuyor muş evet sadece 1 gün oldu ilişki 4 test olan gün
Anladim canim ben de ayni durumdayim 24.gunumdeyim adetten itibaren az sonra yine yapicam yapmaya devam ediyorum acikcasi siz degerlendirin takip etmeye de devam edin ne olur ne olmaz

Arkadaslar benim 15.ve 16.gunler bundan daha koyuydu sonra siliklesti 6 gundur hergunde ayni boyle cikiyor bunun nedeni ne acaba yumurtam olgunlasmamis mi oluyor ben bisey anlamadim istisnasiz ayni çıkıyor

Merhaba hanımlar tüp bebek tedavisi görüyorum cuma tıransferim olcak ama dün doktor çatlatma iğnesi verdi yaptım bugünde ovulasyonla baktım c hafif silik t çok koyu
Çatlatma iğnesinin içinde hcg olduğu için ovulasyon testiniz pozitif gösterir 10 gün kadar, Mart ayında bende çatlatma iğnesi yaptığım gün denemiştim çatlamışmı yumurtam diye hep pozitif çıkmıştı, sonra araştırdım dediğim gibi ovulasyon testi de , gebelik testi de pozitif gösteriyormuş.

Canım benim hiç kafan karışmasın sakın.rahat olman önemli.bence devam et belki daha zamanın vardır.24. Yada 25. Gün yumurtlayanlatr var inan.

kızlar benim ovulasyon testim yeniden koyulaşmaya başladı.acaba kist felan mı oluşuyor yaa

Ya ben iyice manyağa bağladım.hamileyim desem kaset test sonucum negatif.ama bu ovulasyon testi giderek koyulaşıyor ki ayın 14 ünde zaten pik olmuştu.aklıma bir tek acaba kist mi oluşmaya başladı acaba geliyor
Benimde 15 ve 16.gunler koyulasma vardi sonraki iki gun siliklesti ondan sonra tekrar biraz daha koyulasmaya basladi 6 gundur hep ayni çıkıyor bende kafayi yicem ne oldugunu anlamiyorum

Canım benim hiç kafan karışmasın sakın.rahat olman önemli.bence devam et belki daha zamanın vardır.24. Yada 25. Gün yumurtlayanlatr var inan.
Çok doğru söylüyorsun kuzum ama o kadar koyuluk kafamı karıştırdı benim çok bak son halini ekliyorum, 2 gün belli bir koyuluga ulaşıp sonra silikleşmeye başlaması tereddütle bıraktı , şimdi devam etmeliyim etmemeliyim bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_20201222_211622.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20201222_211614.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 79
Canım bence devam et.bence regl olsan bile en azından artık çok koyulaşmadığını ama yumurtladığını bileceksin yada tamamen koyulaşacak ve yumurtlamanın geç olduğunu bişeceksin ama şimdi bırakırsan sürekli hep birşeyler eksik kalacak aklında

Doğru söylüyorsun bencede devam etmeliyim, peki yumurtlama bu şekilde olabiliyor mu , yani mesela tekrar çift çizgi goremezsem bu şekilde yumurtluyorum diyebilir miyim? ay çok yordum hakkini helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…