- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Sonucunu yaz canım ins hamissindirTeşekkür ederim canım şimdi kan verdim bekliyorum. Testi benim gibi çıkanlara bir örnek olur en azından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunu yaz canım ins hamissindirTeşekkür ederim canım şimdi kan verdim bekliyorum. Testi benim gibi çıkanlara bir örnek olur en azından
amin cnm hayırlısı yaAynen canim oyle yapicam baska bisey yapmicam ben iki ay once yaptirdigim hormon testlerini gösterdim direk pco dedi zaten hormonlarımda hic sıkıntı cikmadi bu zamana kadar ins seninde cikmaz canım
inş senin vardır hakkımızda hayırlısı ya selametle olsunHayırlısı olsun inşallah canım. Bende hala adet olmadım. Evdeki testler negatif çıkıyor. Kan vermek içinde çekiniyorum aynısı çıkar diye. Perşembe günü gidip veririm ama inşallah. Hayırlısı.
Eşiniz doktora gittimi merak ettiğim için soruyorum bende de hala tık yok daha ileri detaylı muayene için hormon vs baktırmayı düşünüyorum Biz burda ovulasyon diye paralanıyoruz da bi onu mu yollasam acaba dedimKızlar ben mr çektireceğim, zararlı sanırım ilaçlı üstelik , denememeliyim bu ayı değil mi
Hcg 72 çıktıSonucunu yaz canım ins hamissindir
Eşim test yaptırdı onun normal çıktı sonuçları , aslında ikimizin de eskiden herşey normaldi ama bir hamilelik geçirdim olumsuz sonuçlanan , sonrasında benim feleğim şaştı diyebilirimEşiniz doktora gittimi merak ettiğim için soruyorum bende de hala tık yok daha ileri detaylı muayene için hormon vs baktırmayı düşünüyorum Biz burda ovulasyon diye paralanıyoruz da bi onu mu yollasam acaba dedim
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahHcg 72 çıktı
Gozun aydin canim cok sevindim saglikla kucagina alirsin insdarisi basimiza bize de dua etHcg 72 çıktı
Benim esimde gidecek persembe her ihtimale karsi bosuna kurek cekmeyelim diyeEşim test yaptırdı onun normal çıktı sonuçları , aslında ikimizin de eskiden herşey normaldi ama bir hamilelik geçirdim olumsuz sonuçlanan , sonrasında benim feleğim şaştı diyebilirim
hayırlı olsun canım.darısı bizlerin başına inşallah.bizler belirtilerin hakkında bilgilendirirsen müthiş olur.Hcg 72 çıktı
Sen naptin canım var mi gelisme 27 ocakmiydi senin bathayırlı olsun canım.darısı bizlerin başına inşallah.bizler belirtilerin hakkında bilgilendirirsen müthiş olur.
Benim belirtim olmadı. Adetim bir gün gecikti bugün 2. Gündü sabah sadece bulantım oldu oda çok hafif . Test yapayım dedim sabah uyanınca eczaneden test alıp yaptım markası da prodoctor early pregnant erken gebelik testi.hayırlı olsun canım.darısı bizlerin başına inşallah.bizler belirtilerin hakkında bilgilendirirsen müthiş olur.
Canım valla ben beklemedeyim.27 ocak evet canım.ama acayip bir bel ağrısı var ve gögüslerimde acayip acıyor.gerçi her ay yaşıyorum bunları ben.valla artık takmıyorum olursa olur.olmazsa tüp bebek yaptırırım artık napim.valla her ya stres çekmekten bıktım inan.hep ümit edip hep hüsranla karşılaşmaktan bıktım valla.Sen naptin canım var mi gelisme 27 ocakmiydi senin bat
Hayirlisi canim stres yapma acikcasi ben rahatladim artik ne oldugunu ogrenince.rahat olmak lazim aynen bence rahatla canim ins hamissindir Allah buyuk dogru zamanda verir hayırlısıylaCanım valla ben beklemedeyim.27 ocak evet canım.ama acayip bir bel ağrısı var ve gögüslerimde acayip acıyor.gerçi her ay yaşıyorum bunları ben.valla artık takmıyorum olursa olur.olmazsa tüp bebek yaptırırım artık napim.valla her ya stres çekmekten bıktım inan.hep ümit edip hep hüsranla karşılaşmaktan bıktım valla.
Benim de çok niyetimde var eğer bu ay olmazsa eşimin bi görünmesi iyi olur.Benim esimde gidecek persembe her ihtimale karsi bosuna kurek cekmeyelim diye
Cumaya degistirdik canım randevuyu direk urolojiye gidecek bana da doktor esinde görünsün bi urolojiye dedi cuma gitsin ben ne oldu ne bitti yazarimBenim de çok niyetimde var eğer bu ay olmazsa eşimin bi görünmesi iyi olur.
Direkt ürolojiye mi gidecek. Yoksa test mi yaptıracak önce?
sağol canım.inan dün akşam hem yazdım hem ağladım.bugün iyiyim biraz.İnşallah hepimiz hamile kalırız.Ben sadece kendim için istemiyorum vallahi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.insanlar doğurup çöp kutularına atıyorlar.nasıl yapıyorlar anlamıyorum.bizde çocuk hasretiyle yanıyoruz buralarda.Tabiki rabbimin bir bildiği vardır.O ki herşeyi bilen gören.Hayirlisi canim stres yapma acikcasi ben rahatladim artik ne oldugunu ogrenince.rahat olmak lazim aynen bence rahatla canim ins hamissindir Allah buyuk dogru zamanda verir hayırlısıyla
Canım aslında illa bir üroloğa gitmesi şart değil.bunu kadın doğum doktorları dtrol esti istiyorlar.zaten sorun varsa o testte çıkıyor.Benim de çok niyetimde var eğer bu ay olmazsa eşimin bi görünmesi iyi olur.
Direkt ürolojiye mi gidecek. Yoksa test mi yaptıracak önce?
Evet bazen stres oluyor insan ama iste insanlar rahat olunca hamis kaliyorlar hakkımızda hayırlısı canım. Cok istiyoruz ama hayirlisini isteyelim ne insanlar cocuklari hasta gozunun onunde eriyen o yuzden Allah dogru zamanda nasip etsin inssağol canım.inan dün akşam hem yazdım hem ağladım.bugün iyiyim biraz.İnşallah hepimiz hamile kalırız.Ben sadece kendim için istemiyorum vallahi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.insanlar doğurup çöp kutularına atıyorlar.nasıl yapıyorlar anlamıyorum.bizde çocuk hasretiyle yanıyoruz buralarda.Tabiki rabbimin bir bildiği vardır.O ki herşeyi bilen gören.