Selam arkadaşlar benimde son iki gün ki testim. Diğerler testin görsellerini iki arkadaş yorumlamıştı devam et demişlerdi Yalnız hala ne T çizgisi koyu oluyor ne silikleşiyor. Akşam ki testi yapmak için bekliyorum bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım sanırım öyle olmuş çatlamaya başlamış , benim de bugün böyleydi . Değerlendirmek gerekKızlar sanırım dün ve ondan önceki gün yumurtlama oldu ve şimdi çatlama zamanı dimi?
Hadi inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde de bizlereSelam canım sanırım öyle olmuş çatlamaya başlamış , benim de bugün böyleydi . Değerlendirmek gerek
Ağır spor yapmadıkça sanki spora iyi diyorlardı, test yapsan çıkar mı ki acaba ?Selam kızlar benim adetime 5 gün kaldı kasık ağrım var bide 5 gündür falan kokusuz beyaz akıntım var krem gibi bugün gebelik testi aldım bozuk cıktı çok sinirlendim yarını beklicem artık bide eşimle spora başladık içim hiç rahat değil o yüzden
Yeniden test aldin mi canim naptin merak ettimSelam kızlar benim adetime 5 gün kaldı kasık ağrım var bide 5 gündür falan kokusuz beyaz akıntım var krem gibi bugün gebelik testi aldım bozuk cıktı çok sinirlendim yarını beklicem artık bide eşimle spora başladık içim hiç rahat değil o yüzden
Ağır spor yapmadıkça sanki spora iyi diyorlardı, test yapsan çıkar mı ki acaba ?
Birazdan çıkıp alacağım kızlar ama ilk idrarımı beklesem yarına yapsammı yoksaYeniden test aldin mi canim naptin merak ettim
Var yaaaa var goruyorum ben minik melek.Ay var gibi mi nolur bakınEki Görüntüle 2766717
Sizin adet döngünüzün nedir acabaEki Görüntüle 2739873
Bu da benim geç oluyor bende yumurtlama 21 günüm bugün
Var yaaaa var goruyorum ben minik melek.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bi an önce doktora görün ihmal etme. Hayırlı olsun.
Var görüyorum bende inanın şuan sizin adınıza öyle çok sevindim ki gözlerim doldu yemin ediyorum bu duyguyu bende yaşamayı çok istiyorumAy var gibi mi nolur bakınEki Görüntüle 2766717
Bizlerede dua edin bizde bu heycanı mutlulugu yaşarız inşallah. Anne olabiliriz.Ay var gibi mi nolur bakınEki Görüntüle 2766717
Hayırlı olsun valla var Sağlıkla gelsinAy var gibi mi nolur bakınEki Görüntüle 2766717
Artar o düzenli yaptır kan tahlili değerleri komtrol ettÇok sewindim senin adına15.3 çıktı değerim nasıl hiç bilmiyorum doktora yazdım şimdi cevap bekliyorum adetime daha 4 gün var değer normalmidir acaba
Çok teşekkür ederim inşallah artar bi arkadaşım değer düşük falan dedi moralim bozuldu biraz ❤Artar o düzenli yaptır kan tahlili değerleri komtrol ettÇok sewindim senin adına
4 gün kala iyi değil mi sanki ; herkes adet günü ya da gününde öğreniyor 100 lü değerler oluyor . Artışın inşallah iyi gider ; dua ederiz senin içinÇok teşekkür ederim inşallah artar bi arkadaşım değer düşük falan dedi moralim bozuldu biraz ❤