• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kendimi bildim bilesiye adet duzensizligim var tarlusalla oldugum oluyordu hep boyle gec olurdum 3 aydir da one cekiliyor ve anlamadigim bunun neden oldugunu cozememeleri ustune yumurtlama olmayinca stres oldum keske diyorum kullanmasaydim ovulasyon testini en azindan deniyorum sans olmuyor derdim.gumushanedeyim canim maalesef alternatif cok az burda
Muhakkak ordada işimin ehli doktorlar vardır. Ayrıca sen önce stresini yönet bence yani ne kadar az stres o kadar hayat kalitesi adetini streste etkiliyor olabilir yapabiliyorsan yürüyüş de iyi gelir bence

Canım bende hiç anlamıyordum aplikasyondaki günleri değerlendiriyordum öncesi sonrası falan sonuç yoktu. Bu ay ovulasyon testi kullandım hatta nasıl oldugunu falan buraya yazdım sağolsun arkadaşlaryardımvı oldu. Ben önceki ay soğan kürü yaptım adet oldum bitti incir zeytinyağına koydum sabah akşam ondan yedim, aktar bana hurma poleni vermişti onu kestane balıyla yedim 🙈foruımlarda ne okuduysam hepsini tek aya sığdırdım çünkü o ay doktor artık aşılama yapacaktı amh değerim biraz düşüktü. Neyse tarcın, çörekotu kestane balı katıştırdım ondanda yedım sabah akşam eşimede yedirdim. Birde meryem ana eli otu onuda yumurtlama döneminde içtim. Şuan çok şükür çift çizgiyi gördüm. Ben riski göze aldım hepsini yaptım belkide bu kadar üstüste olması doğru değil ama aşılama fikri bana hoş gelmemişti😞 birazda kafam rahattı amaan olmazsa napalım zaten her türlü aşılama yapacaz kafasındaydım. Ne uzun yazdım be😂
😁valla her seyi yedin ama yaramis benim 8 gun gecti ve hala adet olmadim bugun kan testim ne gatif neler oldu anlamadim hayirlisi ama ya Allah kucagina almayi nasip etsin ins. sevindim adina

Benim kendimi bildim bilesiye adet duzensizligim var tarlusalla oldugum oluyordu hep boyle gec olurdum 3 aydir da one cekiliyor ve anlamadigim bunun neden oldugunu cozememeleri ustune yumurtlama olmayinca stres oldum keske diyorum kullanmasaydim ovulasyon testini en azindan deniyorum sans olmuyor derdim.gumushanedeyim canim maalesef alternatif cok az burda
kan verdim negatif ve hala olmadim neler oldu bu ay bana anlamadim ya negatif cikti kan

adet olunca bu ay sogan yapacam icimi yemizlesin carsamba da doktora gidecm ins. benimde duzelir

Uzuldum canım ins diger ay olur ben riski aldim suan yoldayim kar kiyamet ama 15.30da randevum var yetisecem ins bakalim ne diyecek

😁valla her seyi yedin ama yaramis benim 8 gun gecti ve hala adet olmadim bugun kan testim ne gatif neler oldu anlamadim hayirlisi ama ya Allah kucagina almayi nasip etsin ins. sevindim adina
Ne bulduysam yedim bomba oldu 😂 eşimede yedirdim adam artık akşam eve gelmek istemiyordu😂 nasipte varmış yediklerimden biri vesile oldu çok şükür meryem süresi dinledim eşimle okudun aslında dua🤲 Gerisi vesile. Amin canım Rabbim hayırlısı ile sizlerede nasip etsin hepimize anneliği yaşatsın Rabimmm 🤲

Ne bulduysam yedim bomba oldu 😂 eşimede yedirdim adam artık akşam eve gelmek istemiyordu😂 nasipte varmış yediklerimden biri vesile oldu çok şükür meryem süresi dinledim eşimle okudun aslında dua🤲 Gerisi vesile. Amin canım Rabbim hayırlısı ile sizlerede nasip etsin hepimize anneliği yaşatsın Rabimmm 🤲
amin cnm isteyen herkese ins. sende selametle kucagina al ins.

adet olunca bu ay sogan yapacam icimi yemizlesin carsamba da doktora gidecm ins. benimde duzelir
Pco varmis bende sonunda biri direk dedi cok yumurtan var genç genç ama nazlı yumurtalarin her ay yumurtlama olmayabilit bos adet olabilirsin dedi yumurtlamadan yani. Benim testlerin silik cikmasi normal. Testler duzenli iliskiye girmeyenlerde iyi dedi doktor ovulayon icin.bu ay hem labaquick hem bir gebenin gunlugunden strip test sipatisi verdim bir suru testim oldu bakalim ne zaman piki gorucem😏

Kizlar doktor bana prowomen verdi bunu kullanan oldu mu ise yaradimi basladim bakalim bugun umutluyum😅

Kizlar doktor bana prowomen verdi bunu kullanan oldu mu ise yaradimi basladim bakalim bugun umutluyum😅
Ben inofolic combi kullandım. Şuan miyositol positive kullanıyorum. Ama arkadaşım prowomen kullandı ve gebe kaldı. İçeriği gerçekten çok iyi. Umarım bebegin sağlıkla gelir ♥️ şifa olur ilaç.

Ben inofolic combi kullandım. Şuan miyositol positive kullanıyorum. Ama arkadaşım prowomen kullandı ve gebe kaldı. İçeriği gerçekten çok iyi. Umarım bebegin sağlıkla gelir ♥️ şifa olur ilaç.
Ay ins canim sevindim valla sagol Allah hicbirimizin elini boş bırakmasın 🤗

Selamünaleyküm arkadaşlar. Konuya cevaplar aktif olduğu için bu başlık altında size sorumu sormak istedim. Yaptığım ovülasyon testleri hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. Bugün pik beklerken silik çıktı T çizgisi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ☺️

Eklentiler

• 61751CA1-9E33-4F49-8D53-FEF403845D07.jpeg
    61751CA1-9E33-4F49-8D53-FEF403845D07.jpeg
    112,4 KB · Görüntüleme: 40
  • 7F6AB3D4-1EC7-49ED-95BF-BD431C5DB387.jpeg
    7F6AB3D4-1EC7-49ED-95BF-BD431C5DB387.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 41
Selamünaleyküm arkadaşlar. Konuya cevaplar aktif olduğu için bu başlık altında size sorumu sormak istedim. Yaptığım ovülasyon testleri hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. Bugün pik beklerken silik çıktı T çizgisi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ☺️
Canim pik olmasi icin en az c kadar koyuluk olmali ama senin testlerde olmamış belki gec dollenme olur 25.gün bile yumurtlama olan var belkide senin bu ay yumurtlama olmaz canim ama bence yapmaya devam et ins olursun pikii görürsün canim

Canim pik olmasi icin en az c kadar koyuluk olmali ama senin testlerde olmamış belki gec dollenme olur 25.gün bile yumurtlama olan var belkide senin bu ay yumurtlama olmaz canim ama bence yapmaya devam et ins olursun pikii görürsün canim
🙏 telefon uygulamasında bugün yumurtlama günü olarak görünüyor devam edeceğim testlere nasip bakalım. inşallah Allah isteyen herkese nasip eder ♥️

Henüz pik olmamış dediginiz gibi. Benimki biraz koyulasti ertesi gün pik oldu. Devam edin siz ♥️

🙏 telefon uygulamasında bugün yumurtlama günü olarak görünüyor devam edeceğim testlere nasip bakalım. inşallah Allah isteyen herkese nasip eder ♥️
O günler ne kadar yaniltiyomus ben de ovulasyon testi ile gördüm. 16. Gün yumurtlama gösteriyor uygulama ama 19. Gün pik olmuştu.

Telefon uygulamasi sabit gunu gösteriyor yumurtlama aydan aya degisir beni de 2 aydir yumurtluyur gosteriyor ama bende yumurtlama olmadi canim ona güvenme teste devam et

Back