• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pco varmis bende sonunda biri direk dedi cok yumurtan var genç genç ama nazlı yumurtalarin her ay yumurtlama olmayabilit bos adet olabilirsin dedi yumurtlamadan yani. Benim testlerin silik cikmasi normal. Testler duzenli iliskiye girmeyenlerde iyi dedi doktor ovulayon icin.bu ay hem labaquick hem bir gebenin gunlugunden strip test sipatisi verdim bir suru testim oldu bakalim ne zaman piki gorucem😏
ins. olur senin bu ay bnim hem adet olmadim hem de test yaptim negatif cikti kanda carsamba bende doktora gidecem burda özele gidiyorum oysaki beraberde gorduk pik yapti sonra siliklesti ne sansim varmis benim ya hic bir sey düzgün gitmiyor hayirlisi ya valla olmadim diye simdi baya sinir oldum madem kanda yok neden olmadim diye düşünüyorum benim ne oldu anladim oli silikte degildi bildiğin koyuydu hatta diger ikinciside oyleydi acaba kimyasal mi oldu hos kimyasal ne onu bile bilmiyorum

Pco varmis bende sonunda biri direk dedi cok yumurtan var genç genç ama nazlı yumurtalarin her ay yumurtlama olmayabilit bos adet olabilirsin dedi yumurtlamadan yani. Benim testlerin silik cikmasi normal. Testler duzenli iliskiye girmeyenlerde iyi dedi doktor ovulayon icin.bu ay hem labaquick hem bir gebenin gunlugunden strip test sipatisi verdim bir suru testim oldu bakalim ne zaman piki gorucem😏
gittin mi doktora

ins. olur senin bu ay bnim hem adet olmadim hem de test yaptim negatif cikti kanda carsamba bende doktora gidecem burda özele gidiyorum oysaki beraberde gorduk pik yapti sonra siliklesti ne sansim varmis benim ya hic bir sey düzgün gitmiyor hayirlisi ya valla olmadim diye simdi baya sinir oldum madem kanda yok neden olmadim diye düşünüyorum benim ne oldu anladim oli silikte degildi bildiğin koyuydu hatta diger ikinciside oyleydi acaba kimyasal mi oldu hos kimyasal ne onu bile bilmiyorum
Kimyasal sanirim dollenme oluyor rahme tutunamiyor mu oyle bisi galiba bende tam bilmiyorum. Seninki gec dollenme de degildi dimi oyle hatirliyorum canim hayirlisi olsun hakkinda. Senin olay da sıkıntı gecikiyor insan umutlaniyor ama olsun hayirlisi olsun canim

gittin mi doktora
Evet canim gittim pco varmis prowomen verdi ona basladim bu aksam. Ins bu ay yumurtlama olacak inaniyorum.birsuru genç genç yumurtalarım varmış sadece nazli dedi.birde sen gec menepoza girersin dedi. Amh degerimi de olcturdum bakalim hayirlisi canim rahatladim en azindan biri bisi dedi artik ilacimi kullancam testlerimi yapicam hangi aya nasip olursa artik yumurtlamami beklicem canim

Evet canim gittim pco varmis prowomen verdi ona basladim bu aksam. Ins bu ay yumurtlama olacak inaniyorum.birsuru genç genç yumurtalarım varmış sadece nazli dedi.birde sen gec menepoza girersin dedi. Amh degerimi de olcturdum bakalim hayirlisi canim rahatladim en azindan biri bisi dedi artik ilacimi kullancam testlerimi yapicam hangi aya nasip olursa artik yumurtlamami beklicem canim
ins. olur ya en iyisi doktor kontrolu bende bakayim bu ay ilkkez oyle oldum carsamba doktor ne diyecek acaba hormon testi isticem bir de ultrason ile baksin ins. birsey yoktur sen bence doktorun verdigi ilaci tek ic bu ay hakkinda hayırlısı cnm

ins. olur ya en iyisi doktor kontrolu bende bakayim bu ay ilkkez oyle oldum carsamba doktor ne diyecek acaba hormon testi isticem bir de ultrason ile baksin ins. birsey yoktur sen bence doktorun verdigi ilaci tek ic bu ay hakkinda hayırlısı cnm
Aynen canim oyle yapicam baska bisey yapmicam ben iki ay once yaptirdigim hormon testlerini gösterdim direk pco dedi zaten hormonlarımda hic sıkıntı cikmadi bu zamana kadar ins seninde cikmaz canım

Aynen canim oyle yapicam baska bisey yapmicam ben iki ay once yaptirdigim hormon testlerini gösterdim direk pco dedi zaten hormonlarımda hic sıkıntı cikmadi bu zamana kadar ins seninde cikmaz canım
Canım çok geçmiş olsun.iyi ki gittin doktora.en azından şimdi takviye kullanarak hamiş kalırsın.vallahi sevindim senin adına.

Hayırlısı olsun inşallah canım. Bende hala adet olmadım. Evdeki testler negatif çıkıyor. Kan vermek içinde çekiniyorum aynısı çıkar diye. Perşembe günü gidip veririm ama inşallah. Hayırlısı.
kan verdim negatif ve hala olmadim neler oldu bu ay bana anlamadim ya negatif cikti kan

kan verdim negatif ve hala olmadim neler oldu bu ay bana anlamadim ya negatif cikti kan

Kacinci gun yaptiniz o günü? Ovulasyon testlerinde silikte olsa cikar. Kacinci gununuzdesiniz eger adet bitiminde itibaren basladiniz ve adete yakin yapmayi biraktiysaniz yaptiklariniz arasindaki en koyu olan gün pik yapmıştır benim gecen ay oyle oldu tam piki göremediml 15.
Kacinci gun yaptiniz o günü? Ovulasyon testlerinde silikte olsa cikar. Kacinci gununuzdesiniz eger adet bitiminde itibaren basladiniz ve adete yakin yapmayi biraktiysaniz yaptiklariniz arasindaki en koyu olan gün pik yapmıştır benim gecen ay oyle oldu tam piki göremedim
Menstrual siklus 14. Gününde yaptım canım

8E9474D6-6B0E-40AB-B33C-DFBED678BB08.jpeg
Gebelik testim bu şimdi ki sizde gebemiyim? Bir çizgi net diğeri pembe görünüyor ama kopkoyu değil birde C çizgisi çok mu solda.? Hata olabilir mi yorumlarnızı bekliyorum

Eki Görüntüle 2764305 Gebelik testim bu şimdi ki sizde gebemiyim? Bir çizgi net diğeri pembe görünüyor ama kopkoyu değil birde C çizgisi çok mu solda.? Hata olabilir mi yorumlarnızı bekliyorum
Cizgi gayet net canim hamilesin bence ama emin olmak icin git kan ver ins hamilesindir

Back