- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
22.gunundeymissin simdi tekrar bakinca farkettim 27gunde bir adet oluyorsan baya gecikmis normalde duzenli oluyor musunCanim şimdi baktim da onceki testlerine sen ne zaman baslamistin adetten itibaren kacinci gun basladin test yapmaya? Adet 27gunde bir oluyorum mu yazmistin ilk piki 21.gun mu gormustun suan kacinci gunundesin?
Ben teste Aralık 25'de adetin 9. Günü başladım. Bugün 22. Günüm ve 19. Yada 20.gunde pik oldu. Adetim düzenli 27- 28 günde bir oluyorum cnm.Canim şimdi baktim da onceki testlerine sen ne zaman baslamistin adetten itibaren kacinci gun basladin test yapmaya? Adet 27gunde bir oluyorum mu yazmistin ilk piki 21.gun mu gormustun suan kacinci gunundesin?
Canim peki adet bitince iliski falan yasadin mi belki erken dollenme oldu hamilesin bi test yap istersen tabi dusuk ihtimal ama bilemezsinBen teste Aralık 25'de adetin 9. Günü başladım. Bugün 22. Günüm ve 19. Yada 20.gunde pik oldu. Adetim düzenli 27- 28 günde bir oluyorum cnm.
Biter bitmez olmadı iliski teste başladım o yüzden hemen olmadı ama adetimin bittigi hafta degerlendirme oldu çizgi çıksın çıkmasın. İki güne bir değerlendirdik test başlama tarihinden birkaç gün sonrasindan bugüne kadar. Hayırlısı cnm 5 gün kaldı adet tarihime biraz daha durayimda yaparım olmazsa testCanim peki adet bitince iliski falan yasadin mi belki erken dollenme oldu hamilesin bi test yap istersen tabi dusuk ihtimal ama bilemezsin
Bence sasma saatinden bekle canimBiter bitmez olmadı iliski teste başladım o yüzden hemen olmadı ama adetimin bittigi hafta degerlendirme oldu çizgi çıksın çıkmasın. İki güne bir değerlendirdik test başlama tarihinden birkaç gün sonrasindan bugüne kadar. Hayırlısı cnm 5 gün kaldı adet tarihime biraz daha durayimda yaparım olmazsa testsence bugün tekrar ovulasyon testi yapsam mı değişiklik var mı
Tmm cnm yarın atarım gene sonucu.Bence sasma saatinden bekle canim
daha adet olmadim cnm sağlasın cnm düşündüğün için tahlilde yapmadim yani pazar gunu adet oldum oldum olmadim yaparim inş.
Aynen canim gozun aydin degerlendirdiysen simdi 11 gun bekleme zamani hayirlisi olsun insYumurtam çatlamış dün gece galiba çünkü çok sancım vardi.
Dünü değil ama birgün öncesini degerlendirdik. Çatlama olduğunu bilmiyordum çünkü dün. Bugün öğrendim catladığını.bugünü akşam olmadan degerlendirecez.Aynen canim gozun aydin degerlendirdiysen simdi 11 gun bekleme zamani hayirlisi olsun ins
Erken gebelik testi yapsaydin ya canım erken öğrenmen gerekmiyor mu?daha adet olmadim cnm sağlasın cnm düşündüğün için tahlilde yapmadim yani pazar gunu adet oldum oldum olmadim yaparim inş.
evet ama normal kaset test vardi almadim pazartesi eczanelere bakacam her yerde yok ki burdaErken gebelik testi yapsaydin ya canım erken öğrenmen gerekmiyor mu?
inan beyaz akintı da oldu bakalim varsa hayirlisi eger silik cizgide gorsem kan almaya gidecemErken gebelik testi yapsaydin ya canım erken öğrenmen gerekmiyor mu?
Hadi ins caniminan beyaz akintı da oldu bakalim varsa hayirlisi eger silik cizgide gorsem kan almaya gidecem
ins. hepimizeHadi ins canim
Oyle gozukuyor canim baya da koyu cıkmış aslinda yumurtan catlamis benceMerhaba kızlar bende ilk defa ovülasyon testi yaptım dün koyuydu (14 yazan gün) ama C kadar koyu yada daha koyu olması gerekiyor diyordu bence C kadar koyu değildi bugünde silikleşti bugün çatlamış mı oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?