Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açıkçası ovulasyonla ogrenenler varmis ama ne kadar guvenilir bilemem ama ne kaybedersin normal kaset test yap bence olabilirsin

Benimki 20. Günde oldu biliyorsun sabret hergün yap gene testi. Bir sitede okudum bir ay yumurtlama olmaması her kadında olabilirmiş çok fazla ay olursa dr gidilmeli diyor. Bu ay olur insallah.

Benimki 20. Günde oldu biliyorsun sabret hergün yap gene testi. Bir sitede okudum bir ay yumurtlama olmaması her kadında olabilirmiş çok fazla ay olursa dr gidilmeli diyor. Bu ay olur insallah.
Canim gecen ayda piki gormedim ondan moralim bozuluyor test daha koyulasacagina daha siliklesti anlamadim

Canim gecen ayda piki gormedim ondan moralim bozuluyor test daha koyulasacagina daha siliklesti anlamadim
Gecen ay adetin 5.gunu basladim adet baslamadan bir gun onceye kadar yapmıştım piki hic görmedim.bu ay da 6.gunu basladim 15.gun bugun ilk baslardakinden daha silik bir kac gündür sinir oldum kür de yapiyorum aslinda ama anlamadim

hala adet olmadim ya bugun test yaptim ama saat aksam beste yine birsey cikmadi sence cokar mi yarin sabah

hala adet olmadim ya bugun test yaptim ama saat aksam beste yine birsey cikmadi sence cokar mi yarin sabah
Senin adetin ne zamandı kaç gün geçti. Benimde iki gün var adet olmama ama yumurtlma geç olduğu için günler değişir galiba. İnşallah hayırlı haberler alırız.

Senin adetin ne zamandı kaç gün geçti. Benimde iki gün var adet olmama ama yumurtlma geç olduğu için günler değişir galiba. İnşallah hayırlı haberler alırız.
benim dündü gecen persembe kasigimada inanilmaz agri saplandi sonra gecti hala tik yok

Canım kızlar merhaba tekrar acil durum benim geçen ay 10.gün yumurtlamam olmuştu açıkcası bu ay ara vermek istedim teste şuan 14.gündeyim 2 gündür aşırı midem bulanıyo evde de ovulasyon testim kalmadı sanıyodum bitane buldum az önce yaptım yumurtlama gösteriyor her ay farklı gün mü yumurtluyoruz noluyo kafam çok karıştı

Aynen canim farkli gunlerde yumurtlama oluyormus stres ve baska etkenlerden dolayi

Kizlar merhaba. 15. Günde piki yakalamistim. Ertesi gün çatlar sandım catlamadi. 16. Günde de pik devam etti ben de sabah akşam (hatta abartıp saat 21:45 te bile ovulasyon yapmışım ) Neyse bugün 17. Gün. Bugün sabah obulasyon yaptım siliklesmis. Çatlamış değil mi bir bakar mısınız ? Bir de 15. Gün ilişki oldu, dün olmadi. Bugün 17. Gün tekrar olacak. Bı yorumlayabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…