- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Açıkçası ovulasyonla ogrenenler varmis ama ne kadar guvenilir bilemem ama ne kaybedersin normal kaset test yap bence olabilirsinbenim adet günüm bugün yarin ama kasık ağrısı hiç bisey yok belim sadece ağrıyor bende hamilelik testi yapmadım ovülasyon testi vardı onu yaptım dün gece ve sonuç böyle ovülasyon testiyle hamilelik çıkıyormu bilemedim adete bir gün varken neden böyle yoğun koyuluk olur ki önceki testlerimi atmıştım size Aralık 25 26 pik yapmıştı adete 1 gün varken yine yumurtluyor olmam heralde acaba adet olurken de mi yumurtalar olgunlaşır vallahi kafam karıştı yardım edin hamilelik testi yapıp sonrasında üzülmekte istemiyorum dosya boyutu nedeniyle resmide yükleyemiyorum ya
Kizlar iyi geceler ben test yapiyorum ama yine gecen ay ki gibi acaba benim yumurtlama olmuyor olabilir mi? Bugun 15.gunum hala hep ayni gidiyor testler incir kurude yapiyorum ama yok suan bişey valla benim bu aydan da umidim yok. Ovulasyon testi koyu cikmayip hamile kalabilen olmus mu biliyor
Benimki 20. Günde oldu biliyorsun sabret hergün yap gene testi. Bir sitede okudum bir ay yumurtlama olmaması her kadında olabilirmiş çok fazla ay olursa dr gidilmeli diyor. Bu ay olur insallah.Kizlar iyi geceler ben test yapiyorum ama yine gecen ay ki gibi acaba benim yumurtlama olmuyor olabilir mi? Bugun 15.gunum hala hep ayni gidiyor testler incir kurude yapiyorum ama yok suan bişey valla benim bu aydan da umidim yok. Ovulasyon testi koyu cikmayip hamile kalabilen olmus mu biliyor musunuz
Canim gecen ayda piki gormedim ondan moralim bozuluyorBenimki 20. Günde oldu biliyorsun sabret hergün yap gene testi. Bir sitede okudum bir ay yumurtlama olmaması her kadında olabilirmiş çok fazla ay olursa dr gidilmeli diyor. Bu ay olur insallah.
Gecen ay adetin 5.gunu basladim adet baslamadan bir gun onceye kadar yapmıştım piki hic görmedim.bu ay da 6.gunu basladim 15.gun bugun ilk baslardakinden daha silik bir kac gündür sinir oldum kür de yapiyorum aslinda ama anlamadimCanim gecen ayda piki gormedim ondan moralim bozuluyortest daha koyulasacagina daha siliklesti anlamadim
Gecen ay adetin 5.gunu basladim adet baslamadan bir gun onceye kadar yapmıştım piki hic görmedim.bu ay da 6.gunu basladim 15.gun bugun ilk baslardakinden daha silik bir kac gündür sinir oldum kür de yapiyorum aslinda ama anlamadim
cir kullandim ya sanki o zmn iki kere yumurta catladi hatirlarsan ikincisinide attim sanaCanim gecen ayda piki gormedim ondan moralim bozuluyortest daha koyulasacagina daha siliklesti anlamadim
Senin adetin ne zamandı kaç gün geçti. Benimde iki gün var adet olmama ama yumurtlma geç olduğu için günler değişir galiba. İnşallah hayırlı haberler alırız.hala adet olmadim ya bugun test yaptim ama saat aksam beste yine birsey cikmadi sence cokar mi yarin sabah
benim dündü gecen persembe kasigimada inanilmaz agri saplandi sonra gecti hala tik yokSenin adetin ne zamandı kaç gün geçti. Benimde iki gün var adet olmama ama yumurtlma geç olduğu için günler değişir galiba. İnşallah hayırlı haberler alırız.
Canim sen direk yarin saglik ocagina gidip kan ver bence garanti olmus olur hayirlisi olsun hakkindayumurta da 14 gun pik 15 catlamisti
sagol cnm hayirlisi bakalim olmadi acilde verirom aliyorlar burdaCanim sen direk yarin saglik ocagina gidip kan ver bence garanti olmus olur hayirlisi olsun hakkinda
Aynen acile git canim geç kalma bencesagol cnm hayirlisi bakalim olmadi acilde verirom aliyorlar burda
bencede peki 15 i catlamisti ama kaset testte çıkmadı yinede dun olmam gerekirdi degil mi ilk catlayan yumurtaya gore godiyoruz degil miAynen acile git canim geç kalma bence
Bizede haber ver cnm sonuçlarını. Rabbim yüreğindeki haberi hayırla almayı nasip etsinbenim dündü gecen persembe kasigimada inanilmaz agri saplandi sonra gecti hala tik yok
En dogru sonuc 17 gun gecinceymis seninde olmus olsa cikardi galiba canim bilemedimkibencede peki 15 i catlamisti ama kaset testte çıkmadı yinede dun olmam gerekirdi degil mi ilk catlayan yumurtaya gore godiyoruz degil mi
valla bende bilemedim bekliyecez bakalim ne olacak hayırlısıEn dogru sonuc 17 gun gecinceymis seninde olmus olsa cikardi galiba canim bilemedimki
adet olsamda olmasamda yani testlerde cikarsa da yazacam cnm seninde gönlündeki olsun ins. hayirla ve saglikla olsun inş. hepimizinBizede haber ver cnm sonuçlarını. Rabbim yüreğindeki haberi hayırla almayı nasip etsin
Aynen canim farkli gunlerde yumurtlama oluyormus stres ve baska etkenlerden dolayiCanım kızlar merhaba tekrar acil durum benim geçen ay 10.gün yumurtlamam olmuştu açıkcası bu ay ara vermek istedim teste şuan 14.gündeyim 2 gündür aşırı midem bulanıyo evde de ovulasyon testim kalmadı sanıyodum bitane buldum az önce yaptım yumurtlama gösteriyor her ay farklı gün mü yumurtluyoruz noluyo kafam çok karıştıEki Görüntüle 2759302
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?