• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2759355 Eki Görüntüle 2759355 Eki Görüntüle 2759355 Eki Görüntüle 2759356 Eki Görüntüle 2759357 Kizlar merhaba. 15. Günde piki yakalamistim. Ertesi gün çatlar sandım catlamadi. 16. Günde de pik devam etti ben de sabah akşam (hatta abartıp saat 21:45 te bile ovulasyon yapmışım ) 😊 Neyse bugün 17. Gün. Bugün sabah obulasyon yaptım siliklesmis. Çatlamış değil mi bir bakar mısınız ? Bir de 15. Gün ilişki oldu, dün olmadi. Bugün 17. Gün tekrar olacak. Bı yorumlayabilir misiniz 🥰🥰🥰🥰Eki Görüntüle 2759358
Canim 15.gun pik 16.gun biraz siliklesmeye baslamis 16 veya 17sinde catlamis zaten catlama yumurtlamadan itibaren 24 ile 48 saat arasinda oliyor sendede oyle olmus bugunu mutlaka degerlendir

Eki Görüntüle 2759355 Eki Görüntüle 2759355 Eki Görüntüle 2759355 Eki Görüntüle 2759356 Eki Görüntüle 2759357 Kizlar merhaba. 15. Günde piki yakalamistim. Ertesi gün çatlar sandım catlamadi. 16. Günde de pik devam etti ben de sabah akşam (hatta abartıp saat 21:45 te bile ovulasyon yapmışım ) 😊 Neyse bugün 17. Gün. Bugün sabah obulasyon yaptım siliklesmis. Çatlamış değil mi bir bakar mısınız ? Bir de 15. Gün ilişki oldu, dün olmadi. Bugün 17. Gün tekrar olacak. Bı yorumlayabilir misiniz 🥰🥰🥰🥰Eki Görüntüle 2759358
15. Gün pik olmuş.16. gün catlamaya başlamış galiba 15.gunu degerlendirmisinz bugünü de degerlendirirseniz inşallah hayırlı haberler alırsınız 🤭🤗

Kızlar pik mi?

Eklentiler

• 20210112_152257.jpg
    20210112_152257.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 40
Amin canim Allah büyük hayirli zamanda nasip eder ins😊 benim adet duzensizligim var ve bazen tarlusal icmeden adet olamiyorum ama ne hikmetki hicbir doktor bisey bulamio umarim yoktur da garip geliyor bana korkum ondan benim.benim 2 ayim denemelerde bu ay ovulasyom testine basladim iste kendimi takip etmeye basladim hayirlisi bakalim Allah herkesin gonlundekini hayirli eylesin ins😅
Bitkisel bişeyler kullandınız mı?

Bitkisel bişeyler kullandınız mı?
Canim 3 ay oncesinde tarlusal kullandim adet oldum sonraki 2 ay ilkinde 32 gunde 2.sinde 29 gunde adet oldum kendiligimden.adet olmama sıkıntım gitti ama bu seferde iki aydir ovulasyon testi yapiyorum ilk ay piki gormedim bu ay da 16.gunum bugun hala piki goremedim 😑 ama bugun kasiklarim agriyor sivilcem cıktı gecen ay da boyle oldu 17 ve 18.gunler pik degildi ama en koyu gunlerdi 19.gun siliklesti o zaman yumurtladim dedim ama olmadi hamile kalamadim demekki yumurtlamadim.bu ay ins yumurtlarim. Tarlusal icmeye baslamadan once sogan kuru yapmıştım doktoea gidince biraktim 10 gun yapip tarlusal icip adet olmustum.simdide gunde iki kere ac karbina 1er bardak kuru incir kuru yapiyorum ama bakalim ins yumurtlamam olur

Canim 3 ay oncesinde tarlusal kullandim adet oldum sonraki 2 ay ilkinde 32 gunde 2.sinde 29 gunde adet oldum kendiligimden.adet olmama sıkıntım gitti ama bu seferde iki aydir ovulasyon testi yapiyorum ilk ay piki gormedim bu ay da 16.gunum bugun hala piki goremedim 😑 ama bugun kasiklarim agriyor sivilcem cıktı gecen ay da boyle oldu 17 ve 18.gunler pik degildi ama en koyu gunlerdi 19.gun siliklesti o zaman yumurtladim dedim ama olmadi hamile kalamadim demekki yumurtlamadim.bu ay ins yumurtlarim. Tarlusal icmeye baslamadan once sogan kuru yapmıştım doktoea gidince biraktim 10 gun yapip tarlusal icip adet olmustum.simdide gunde iki kere ac karbina 1er bardak kuru incir kuru yapiyorum ama bakalim ins yumurtlamam olur
İnşallah canım inşallahhh🤲 Ben de soğan kürü yapmıştım o bitince inciri zeytin yağına koydum sabah akşam yemekten önce yedim. Ben biraz aktar işine inanıyorum. O yüzden sordum bazen otlar işe yarıyor. Aktar bana hurma poleni vermişti onuda kullandım ben bomba yaptım kendime 😂😂😂

İnşallah canım inşallahhh🤲 Ben de soğan kürü yapmıştım o bitince inciri zeytin yağına koydum sabah akşam yemekten önce yedim. Ben biraz aktar işine inanıyorum. O yüzden sordum bazen otlar işe yarıyor. Aktar bana hurma poleni vermişti onuda kullandım ben bomba yaptım kendime 😂😂😂
Bende yeni basladim canim aslinda sivilce akinti kasik agrisi hep var suan yumurtlama belirtileri adete daha var anlamadim test niye gostermiyor bilemedim belkide olgunlasma olmuyor bilemedim

Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim vajinal muayene yaptı yaram oldugu icin. Bi arada sabah bugün yumurtlama günün olabilir yumurtan büyümüş dedi. Sabah çatlamış olabilir de dedi. Bende reglime 1 hafta var nasıl oluyor felan dedim. Eve gelince ovilasyom testi yaptım yumurtlama felan yok. Arıca 14. günde pik yapmıstı değerlendirmiştik o günleri.
Bu olanlar kafamı karıştırdı. O an aklımı toplayıp konuşamadım ama çok merak ediyorum. Böule bir durum olabilir mi 😒

Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim vajinal muayene yaptı yaram oldugu icin. Bi arada sabah bugün yumurtlama günün olabilir yumurtan büyümüş dedi. Sabah çatlamış olabilir de dedi. Bende reglime 1 hafta var nasıl oluyor felan dedim. Eve gelince ovilasyom testi yaptım yumurtlama felan yok. Arıca 14. günde pik yapmıstı değerlendirmiştik o günleri.
Bu olanlar kafamı karıştırdı. O an aklımı toplayıp konuşamadım ama çok merak ediyorum. Böule bir durum olabilir mi 😒
Garip valla kelin ilaci olsa kendine surermis acikcasi bende piki göremiyorum artik ya yumurtlamiyorum ya da ovulasyon testleri gostermiyor diyorum ben de kendimi cozemedim.ama yumurtan catlamis da olabilir dediyse eger o zaman ovulasyon testinde piki goremezsin zaten belki de yeni catladi

Garip valla kelin ilaci olsa kendine surermis acikcasi bende piki göremiyorum artik ya yumurtlamiyorum ya da ovulasyon testleri gostermiyor diyorum ben de kendimi cozemedim.ama yumurtan catlamis da olabilir dediyse eger o zaman ovulasyon testinde piki goremezsin zaten belki de yeni
O da ihtimal fakat normalde çatladıktan sonra hafif kırmızılık oluyor o gün hiç bi şey yoktu. Bende bi sıkıntı var ama ne :/

Kızlar benim de dün testim pik yaptı.Dünü değerendirdik.Bugünü ve yarını değerledireceğiz.Geçen ay 11. günde yumurtlamıştım bu ay 14. günde yumurtladım.Artık değerlendirme yapma ve bekleme zamanı.Rabbim hepimize en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kaç günde regl olursun : 29
Son regl tarihin : 30.12.2020
Reglin kaç gün sürdü : 4
Ovulasyon testinin markası : Laboquick
Ovulasyon testini kaçıncı gün kullanmaya başladın : 8. gün
Ovu testinde ikinci koyu çizgiyi kaçıncı gün gördün : 14. gün
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 05.01.21-07.01.21-09.01.21-10.01.21-12.01.21
Beklenen regl tarihin : 27.01.2021
Eklemek istediklerin(ağrılar, kramplar, ateş,yerleşme kanaması, vb.) : ?

Canım 1 hafta önce mi gördün piki?aslında bende bu testlere pek güvenemiyorum çünkü yumurtlama olduğunda beyaz şeffaf sümüğümsü akıntı gelir diyorlar ben bu ay o akıntıyı ayın 7 sinde yaşadım ama testlere göre dün yumurtladım.Bu arada senin durumun içinde hani hamile kalanlar geç döllenme diyorlar ya o durum işte bu.yumurtan geç gelişip çatlıyor ve o ara birleşme olup hamile kaldıysan beklediğin adet tarihinde değilde sonrasında gebe kaldığını öğreniyorsun.bu arada zaten yumurtan çatlamışsa artık testte birşey göremezsin yani birşey çıkmaz.Belkide yumurtan çatladı doktorun dediği gibi.Bence sen bugünleri de hemen değerlendir.3-4 günü değerlendir mutlaka.

Kızlar benim de dün testim pik yaptı.Dünü değerendirdik.Bugünü ve yarını değerledireceğiz.Geçen ay 11. günde yumurtlamıştım bu ay 14. günde yumurtladım.Artık değerlendirme yapma ve bekleme zamanı.Rabbim hepimize en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kaç günde regl olursun : 29
Son regl tarihin : 30.12.2020
Reglin kaç gün sürdü : 4
Ovulasyon testinin markası : Laboquick
Ovulasyon testini kaçıncı gün kullanmaya başladın : 8. gün
Ovu testinde ikinci koyu çizgiyi kaçıncı gün gördün : 14. gün
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 05.01.21-07.01.21-09.01.21-10.01.21-12.01.21
Beklenen regl tarihin : 27.01.2021
Eklemek istediklerin(ağrılar, kramplar, ateş,yerleşme kanaması, vb.) : ?
Kızlar ben yarın sabah doktordan randevu aldım.Teste göre dün çatlama oldu yarın doktora soracağım yumurtam çatlamış mı.Bakalım testler ne kadar güvenli anlayacağız

Canım 1 hafta önce mi gördün piki?aslında bende bu testlere pek güvenemiyorum çünkü yumurtlama olduğunda beyaz şeffaf sümüğümsü akıntı gelir diyorlar ben bu ay o akıntıyı ayın 7 sinde yaşadım ama testlere göre dün yumurtladım.Bu arada senin durumun içinde hani hamile kalanlar geç döllenme diyorlar ya o durum işte bu.yumurtan geç gelişip çatlıyor ve o ara birleşme olup hamile kaldıysan beklediğin adet tarihinde değilde sonrasında gebe kaldığını öğreniyorsun.bu arada zaten yumurtan çatlamışsa artık testte birşey göremezsin yani birşey çıkmaz.Belkide yumurtan çatladı doktorun dediği gibi.Bence sen bugünleri de hemen değerlendir.3-4 günü değerlendir
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın ❣ Ben her şey normal diye düşünüyordum. Ayın 4 ünde pik gördüm değerlendirdik o günleri ertesi günler çizgi yavaş yavaş kayboldu. Bende çatlamış diye sevdindim.Düzenli adet gördugum icin pik gördügüm gün beklenen günden tam 14 gün önceydi 11 inde doktora gidince böyle bi durumla karşılaşmak garip geldi :/ eve gelip tekrar test yaptım meraktan işte.

Back