Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle aynıyız benimde bat a 5 gun var.ben 7gun kala yapmistim laboquick negatif cıktı elimde awox un var ama bekliyorum hic hamilelik belirtisi yok bende yumurtlama olmamis da olabilir acilcasi 31ini bekliyorum dayanabilirsem.eger test yaparsan yaz mutlaka ins pozitif cikarda bana da umut olursunBenim de bat a 5 gün kaldı yapmadım hala gebelik testi kasık ağrım göğüs ağrım falan var valla kaç gündür direniyorum test yapmamak için ovulasyon testine devam ettim yumurtlamadan sonra silik devam ediyor hala herhangi bir koyulaşma olmadı tekrar
Valla pazartesi yapıcam gibi dayanamayıp hayırlısı olsun canım inşallah yazarım tabi mutlakaSeninle aynıyız benimde bat a 5 gun var.ben 7gun kala yapmistim laboquick negatif cıktı elimde awox un var ama bekliyorum hic hamilelik belirtisi yok bende yumurtlama olmamis da olabilir acilcasi 31ini bekliyorum dayanabilirsem.eger test yaparsan yaz mutlaka ins pozitif cikarda bana da umut olursun
Canim merhaba ben dayanamayip hem normal hem de erken gebelik testi yaptım ikiside negatif olsa cikardi tahmin ettigim yumurtlama gununden itibaren 11.gun bugun bata kaldi 4 gün darısı senin başına inşValla pazartesi yapıcam gibi dayanamayıp hayırlısı olsun canım inşallah yazarım tabi mutlaka
Bitince yapacaksinBat 28 Aralık'ti bir gün erken bu gün adet oldum ovulasyon testine adetli iken devam mı bitince mi yapacağım
Sabaha silikleşmişse çatlamıştırEki Görüntüle 2748650 Eki Görüntüle 2748651 arkadaşlar dun tekrar fotograf atmistim 14. gün akşam icin pik mi diye ve simdi sabah yaptim tekli olan fotograf yumurta catladi mi sabah esim ile yan yana geldik sag kasigimda agri var bakar misiniz arkadaşlar
Bende yarın yapacağım gebelik testi benim de 4 gün ovulasyon testi cok elimde onları yapmaya devam ediyorum gebelik olursa koyu oluyor ya hiç öyle bişi yok henüz çokta umutlu değilim açıkcasıCanim merhaba ben dayanamayip hem normal hem de erken gebelik testi yaptım ikiside negatif olsa cikardi tahmin ettigim yumurtlama gununden itibaren 11.gun bugun bata kaldi 4 gün darısı senin başına inş
Benim ovulasyon iyice siliklesti yumurtlamadan bir ayı gecirdim büyük ihtimalleBende yarın yapacağım gebelik testi benim de 4 gün ovulasyon testi cok elimde onları yapmaya devam ediyorum gebelik olursa koyu oluyor ya hiç öyle bişi yok henüz çokta umutlu değilim açıkcası
teşekkür ederim ins.Sabaha silikleşmişse çatlamıştır
Eki Görüntüle 2748776 Bata 4 gün kaldı ne diyosunuz kızlar koyulaşma var gibi mi sanki önceki günler çok çok silikti onları çekmedim bile yumurtlamadan sonra bıraktım çekmeyi yarın test yapıcam çok heyecanlıyım
Doğru diyosun herkesin gebelik olunca kopkoyu oluyo zatennEki Görüntüle 2748780 canim umidini kirmak istemem ama benimki de oyle bi siliklesio bi yukselio dun daha silikti bugun daha koyu.
Aynen canım. Bi o kopkoyulugu göremedik zaten anlayamadim gitti. Mide yanması,kasik agrisi ve yumurta aki kivaminda akintim var ates basio nerdeyse tum hamilelik belirtileri var hamile degilsem ins adetim gecikmezde umitlenmemDoğru diyosun herkesin gebelik olunca kopkoyu oluyo zatenn
Evet valla bende de hepsi var bide meme uçlarımda kabarcıklar çıktı baktım o da belirtiAynen canım. Bi o kopkoyulugu göremedik zaten anlayamadim gitti. Mide yanması,kasik agrisi ve yumurta aki kivaminda akintim var ates basio nerdeyse tum hamilelik belirtileri var hamile degilsem ins adetim gecikmezde umitlenmem
Aynen canım. Bi o kopkoyulugu göremedik zaten anlayamadim gitti. Mide yanması,kasik agrisi ve yumurta aki kivaminda akintim var ates basio nerdeyse tum hamilelik belirtileri var hamile degilsDoğru diyosun herkesin gebelik olunca kopkoyu oluyo zatenn
Benim normalde adet olurken ne gogus uclarim ağrır ne kasiklarim adet oldugumu anlamam bile anlamadim gitti ne yesem midem yanıyor ve aşırı istah artışı var dun agzim bos durmadi o dereceEvet valla bende de hepsi var bide meme uçlarımda kabarcıklar çıktı baktım o da belirti
Hatta felaket bel agrim var, ates basiyor yuzume ama ayaklarim üşüyor anlamadim iki gundur aksamlari akintim oluyor birde bugun sag kasigima bir agri saplandi hareket edemedim 5 dk sonra gecti kasik yanmasi gibi biseyler hep var zaten. Adette olacak olabiliriz hakkimizda hayirlisi olsun canım az once bir yorum okudum adetten 3 gun onceki erken gebelik negatif cikip adete bir gun kala yaptigi testi pozitif cikan da olmus bu testler yaniltadabilir olmadi saglik ocagina gidip kan testi yaptirsak daha iiAynen canım. Bi o kopkoyulugu göremedik zaten anlayamadim gitti. Mide yanması,kasik agrisi ve yumurta aki kivaminda akintim var ates basio nerdeyse tum hamilelik belirtileri var hamile degils
Benim normalde adet olurken ne gogus uclarim ağrır ne kasiklarim adet oldugumu anlamam bile anlamadim gitti ne yesem midem yanıyor ve aşırı istah artışı var dun agzim bos durmadi o derece
Kac gunde bir adet oluyorsun ben de dogruysa 15 aralikta pik gordum 17 aralikta siliklesti birden.31 aralik benim batKızlar benim de 15 aralıkta pik yapmıştı testim, bu sabah regl oldum , inşallah sizden güzel haberler alırız