Hiç üzme canım kendini Allah hayırlısını nasip etsin inşallahkızlar sonuç negatif.benden bu ay ümit yokmuş meğer.
Selam arkadaşlar ben bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 8.gününden itibaren yapıyorum suan 10.gün resim ekleyeceğim şuan sanki yumurtlama var gibiTeste başlayanlar fotoğraf eklerse buraya birlikte bakalım sevgiler (En alttan itibaren 8-9-10.gün
Selam arkadaşlar ben bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 8.gününden itibaren yapıyorum suan 10.gün resim ekleyeceğim şuan sanki yumurtlama var gibiTeste başlayanlar fotoğraf eklerse buraya birlikte bakalım sevgiler (En alttan itibaren 8-9-10.gün
Selam arkadaşlar ben bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 8.gününden itibaren yapıyorum suan 10.gün resim ekleyeceğim şuan sanki yumurtlama var gibiTeste başlayanlar fotoğraf eklerse buraya birlikte bakalım sevgiler (En alttan itibaren 8-9-10.gün)
Her şerde bir hayır her hayırda bir şer varmış arkadaşım.. güzel düşünelim güzel olsun. Hayırlısı olsun. Rabbim aratmadan versin, yorulmadan sağlıkla.kızlar sonuç negatif.benden bu ay ümit yokmuş meğer.
aynen bu testler sanki daha bi psikolojiyi bozuyoİl aydan negatif gördüm bunlar benım psikolojimi akr üst edecek
Üzülmeyin hayırlısı olsun. Benim de geçen ay ilk denememdi kimyasal oldu hevesim kursağımda kaldı resmen. Bu ay 27. gün hala yumurtlama yok. Ben mi çok takıntılı davranıyorum anlamadım gerçektenİl aydan negatif gördüm bunlar benım psikolojimi akr üst edecek
Benim testlerede bakabilck varmiBenım bat 27 Aralık erken gebelik testi yPtım negatif bu ay umudum gıttı
Benım 24 gun yumurtlama yok bunu ne kadar takıp edebiliriz kı doktor sağlıklı bır bırey oldugumu söylemiştiÜzülmeyin hayırlısı olsun. Benim de geçen ay ilk denememdi kimyasal oldu hevesim kursağımda kaldı resmen. Bu ay 27. gün hala yumurtlama yok. Ben mi çok takıntılı davranıyorum anlamadım gerçekten
Ben 26.gunumdeyim hala tam anlamiyla goremedim sizin testler gibi bugunden sonra biraktim artik sinirini bozuyor insaninBenım 24 gun yumurtlama yok bunu ne kadar takıp edebiliriz kı doktor sağlıklı bır bırey oldugumu söylemişti
Valla onlar olmasa nasıl tuttur az milletin hemen oluyor beklemek zor vallahıBen 26.gunumdeyim hala tam anlamiyla goremedim sizin testler gibi bugunden sonra biraktim artik sinirini bozuyor insanin
kızlar sonuç negatif.benden bu ay ümit yokmuş meğer.
Tam pik olmamis bence ama yakin gibi siz yapmaya devam edinHayırlı akşamlar arkadaşlar ben ovülasyon yapıyorum ama pek anlamıyorum yorumlarmisiniz acaba en sondakini az önce yaptım beyaz akıntı ve kasık ağrım var adetim biteli 4 gün oldu biter bitmez başladım
Catlatma ignesi olunca bende duymustum hcg cikiyor bir sure diye.erken gebelik testleri guvenilir degil diyorlar genelde ya bende dun laboquick marka erken gebelik testi yaptim negatif cıktı bu markanin sıkıntılı oldugunu sizden duydum oylemiymis bilen bizide bilgilendirsinMerhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinin 7.günü.Meraktan erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı çizgi.Ancak ışık tutunca görünüyor.Güya iğnenin içinde de Beta hcg var 14 günden önce pozitif çıkar inanmayın demişlerdi.7.günde bile negatif olması beni korkuttu.Bu durumu yaşayan var mı?Laboquick marka erken gebelik testine güvenilmez diyorlar doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?