• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ve kullanımı

Aynen öyle canım ya bı an önce olalım önümüze bakalım
Bak ben korunmayı bırakalı 4 ay oldu öncesinde doktora gittim hazırlık açısından baktılar şükür herşey yolundaydı doktor benden test istedi sonra hpv olabilirsin dendi benden gözüm açık bir şekilde parça aldılar patoloji ye gitti o da pozitif geldi çocuk isterken hpv16 hatası oldumu öğrendim yani bir şeyler olmuyor yada bir şeylere engel çıkıyorsa vakti zamanı vardır bir hayrı vardır ben geç öğrenseydim ilerleseydi rahmimi alırlardı o yüzden vardır bir şeylerin vakti zamanı hayrı

Bak ben korunmayı bırakalı 4 ay oldu öncesinde doktora gittim hazırlık açısından baktılar şükür herşey yolundaydı doktor benden test istedi sonra hpv olabilirsin dendi benden gözüm açık bir şekilde parça aldılar patoloji ye gitti o da pozitif geldi çocuk isterken hpv16 hatası oldumu öğrendim yani bir şeyler olmuyor yada bir şeylere engel çıkıyorsa vakti zamanı vardır bir hayrı vardır ben geç öğrenseydim ilerleseydi rahmimi alırlardı o yüzden vardır bir şeylerin vakti zamanı hayrı
HPV tam olarak ne demek oluyo o zaman canım çok geçmiş olsun

Evet canım şükür Allahım sana bu güzel heveslerinde en yakın zamanda bebek nasip etsin 🌸🫶
İnşallah canım benim Allah'ım hepimize de nasip etsin bu yollarda eylemesin doktorlara muhtaç olmadan kendiliğinden hamile kalabilmeyi nasip etsin bugüne yarına sökülecek benim adetim heralde kasıklarım ağrımaya başladı

Back
X