- Konu Sahibi BirMuhendisHanim
Canım bakarmısın testlere sence pikmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bakarmısın testlere sence pikmi
Evet bence pik bugünü değerlendirin mümkünse yarını da değerlendirinCanım bakarmısın testlere sence pikmi
Sizce catlamişmı acaba akıntıda geldıEvet bence pik bugünü değerlendirin mümkünse yarını da değerlendirinteste de devam edin silikleştiğini çatladığını görelim
Yok daha çatlamamış bugün pik. 10 ocak yazanı bugün sandım ben 10 şubat olacaktı galibaSizce catlamişmı acaba akıntıda geldı
Yok daha çatlamamış bugün pik. 10 ocak yazanı bugün sandım ben 10 şubat olacaktı galiba
Evet yazısız olanda 20.50 de yaptımYok daha çatlamamış bugün pik. 10 ocak yazanı bugün sandım ben 10 şubat olacaktı galiba
Yazısız olan daha sonra dimi. O zaman çatlamıştır tabi silikleşmiş çünkü. Uzayan akıntı da biter yavaştanevet aklım o kadar karısıkki ocak yazmişim
Peki canım akıntı ve agrının kesılmesı catlamadsn dolayı degılmı bir arkadss catlamiş dedı de
Yok daha çatlamamış bugün pik. 10 ocak yazanı bugün sandım ben 10 şubat olacaktı galiba
Canım dünki testler sırayla acaba hangısınde catlama olmusYazısız olan daha sonra dimi. O zaman çatlamıştır tabi silikleşmiş çünkü. Uzayan akıntı da biter yavaştan
11 şubat 12.30Canım dünki testler sırayla acaba hangısınde catlama olmus
Yani yumurta çatladımı hemen siliniyormu kırmızılık devam etmiyor demi11 şubat 12.30![]()
Evet silinmesi hormonun düşmesi demek, hormon da çatladığı için düşüyor işteYani yumurta çatladımı hemen siliniyormu kırmızılık devam etmiyor demi
Ben yeni kullanmaya başladım ama emin olamadım ya yorumlar mısınızAralık ayı için de ayın 24 ü son adet günün ve ilk test 4 Ocak, eğer yanlış anlamadıysam. Benim pik günüm adetim bittikten 4 gün sonraydı, yumurtlamam ise pikin ertesi günü oldu.
Gönderdiğin kaset testlerde pik ya da yumurtlama görünmüyor.
Bu ay için adet günün bittiği gün başlayıp, iki çizgide belirgin bir şekilde koyu olana kadar tekrar yap lütfen.
Ovulasyon takibinde ben çubuk testlerden kullandım (innovita marka, internetten 30lu alabilirsin) sana da bunu öneririm, kaset testler çok kullanışlı olmuyor.
Son betanı çatlamadan kaç gün sonra verdin kaç çıktıBenim adet döngüm 25 gün
Adetimin ilk gününü 1 kabul edersek, 9. Günüm çatlama, 10. Günüm yumurtlama oldu. 7-8-9-10-11 . günlerimi korunmasız olarak değerlendirdim.
Adetimden 6 gün önce, yumurtlamadan 9 gün sonra erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı, kan tahlili yaptırdım 23 çıktı.
Takibinde kan tahlillerim beklendiği şekilde yükseldi fakat erken gebelik testlerim adet günüm gelene kadar silik çıkmaya devam etti.
Bugunu degerlendirin mutlaka yarin da test yapip takip edin ayni saatte mumkunseMerhaba öncelikle bebişiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin annişlerbende ovulasyon denemek istedim eşimin sperm azlığı var diye iki günde yumurtlama zamanım yakın diye ara verdik bugün bu şekilde çıktı bir daha yaptım hiç su içmeden emin olmak için ama bugün değerlendirmelimiyiz yoksa yarındamı beklemeliyim bakarsanız çok sevinirim ilk defa yaptım bende son iki tanesi bugün yaptığım tek resimli olanda ovulasyon yaptıktan on dk sonrasıEki Görüntüle 3549006
Hamile olabilirmisiniz ?Merhabalar, ben de forumda çok yeniyim bugün bu başlığı gördüm. 5 aydır gebelik için deneme yapıyoruz genelde ovulasyon testi kullanıyorum. 11 inde pik gördüm bir sonraki adet tarihim 26 şubat olması lazım. 2 gündür tesadüfen yaptığım ovülasyon testlerinde de pik görüyorum. Sizce bu durumda gebelik olabilir migörüntüleri ekliyorum, normalde testlerim silikleşmişti. Yarın gebelik testi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim, herkes sağlıkla alsın bebişini kucağına.