Yumurtlamadan 10 gün geçti test negatif

baby2 project

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
25
3
1
37
Arkadaşlar merhaba. Bu ay ovulasyon testi kullandım zaten sayfamda resimleri de mevcut maşallah her Allah’ın günü nerdeyse koyu çizgiydi. Bu ay en çok değerlendirdiğimiz ay oldu. Şimdi 11 Mart yumurtlama görülüyor 12 Mart pik yaptı . Bugün gebelik testi yaptım idrarda ve negatif. Sizce pozitif e dönme şansı var mı 😞

Arkadaşlar merhaba. Bu ay ovulasyon testi kullandım zaten sayfamda resimleri de mevcut maşallah her Allah’ın günü nerdeyse koyu çizgiydi. Bu ay en çok değerlendirdiğimiz ay oldu. Şimdi 11 Mart yumurtlama görülüyor 12 Mart pik yaptı . Bugün gebelik testi yaptım idrarda ve negatif. Sizce pozitif e dönme şansı var mı 😞
Ever canım var bir günde bile pozitife dönebiliyor inşallah hamilesindir

Cuma günü kan verdim negatif pazartesi idrar pozitif çıktı (değer 40) ilk gebeliğimden bahsediyorum sene 2023
Yaaa ay aşırı umutlanıyorum ya ben de şuan erken olabilir diye düşünüyorum çünkü 11 martta ovulasyon koyu çizgi çıktı ama 12 sinde pik yaptı belki daha aşırı düşüktür beta 😞 senin 40 çıktığında kaç gün geçmişti yumurtlamadan hatırlıyor musun acaba 🧐

Yaaa ay aşırı umutlanıyorum ya ben de şuan erken olabilir diye düşünüyorum çünkü 11 martta ovulasyon koyu çizgi çıktı ama 12 sinde pik yaptı belki daha aşırı düşüktür beta 😞 senin 40 çıktığında kaç gün geçmişti yumurtlamadan hatırlıyor musun acaba 🧐
Ya benim çok erken belli oldu adete 7 gün vardı.

Normalde test adet gecikmesinden 1 hafta sonra biliyorsun değil mi?Sakın umudunu kesme belki hcg idrara geçmemiştir daha
Çok teşekkür ederim öyle güzel motive ettiniz ki . Çünkü bazen kafayı yediğimi düşünüyorum. Yüzüklerin efendisindeki gibi kıymetlimisss diye diye elimde testlerle geziyorum evin içinde 😂

Back
X