• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi tavsiyesi

mavisss21

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
164
66
18
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapmak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı

Ben laboquick diye bir marka kullandım ama hiç yakalayamadım bir de onu deneyeyim o zaman canım teşekkür ederim ☺️

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapmak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı
Merhabalar ebru ceylan # birgebeningünlüğü bence test takibi yapanlardan en iyisi. Ben başka bir sayfayı buldum öncelikle ebru abla karşıma geç çıktı kendi sayfama sorduğum sorulardan asla bilgili ve mantıklı cevaplar alamadım. "koyulaşmaya başlamış, bugünü geç, yarın ilişki" bunları ben de biliyorum tabiki. Hamile kaldım evet ama boş gebelik yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden şimdilik çalışmalara ara verdim. Ama başlarsam bu kesinlikle Ebru Ceylan olur 🌸

Laboquick diye bir marka kullanıyorum geçen ay başladım. yumurtlamayı da yakaladım ama maalesef değerlendiremedik ne o günü ne de sonrasındaki günleri. Şimdi regli olmak üzereyim bitince yine yapıcam. Testle ilgili bir sorun yaşamadım yorumlar olumluydu o yüzden bu markayı aldım.

Ebru Ceylan’ın testinden alamadım dezenfekte işlemi varmış depolarında ondan kargo gecikebilirmiş o yüzden yine laboquick aldım kızlar yumurtalamayı yakalarım inşallah

Back