- 13 Mayıs 2022
- 207
- 71
- 13
- 21
- Konu Sahibi Rapunzelinizzz4334
Normalde adet takvimim de 13ünde yumurtlama gösteriyor ama sanırım 11inde yumurtladım ama hala t çizgisindeki koyuluk kaybolmadı nedeni nedir veya normal midir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takvim sadece tahmin uzerine sabit tarihler uzerinde olani gosteriyor size ama herkesin ki farkli bende kullandim 2 ay boyunca yumurtlama olacak diye gosterdigi gunddn 3 gun once pik olup o gun catlama olmustu. Yumurtlama suresini tam bilmiyorum ama anladigim kadariyla 3 4 gun pik olabilir gelismesi buyumesi hemen olmayabilirmis. Onemli olan buyumesi ve catlamasiNormalde adet takvimim de 13ünde yumurtlama gösteriyor ama sanırım 11inde yumurtladım ama hala t çizgisindeki koyuluk kaybolmadı nedeni nedir veya normal midir?
11inde yumurtlamam oldu iki çizgi de aynı koyuluk ta ve belirgin Di 12 de gene t cizgisi çok koyuydu ama c cizgisi hafif silinikti bugün 13 bugün de t cizgisi koyu c cizgisi silinik gibi yani t cizgisinin silinikleşmesi gerekmiyor mu? Normalde takvime göre bugün yumurtlama olması yani 11 indeki gibi olması gerekiyordu ama erken yumurtladım sanırım sadece t cizgisindee Bi değişiklik olmaması onu merak ettimTakvim sadece tahmin uzerine sabit tarihler uzerinde olani gosteriyor size ama herkesin ki farkli bende kullandim 2 ay boyunca yumurtlama olacak diye gosterdigi gunddn 3 gun once pik olup o gun catlama olmustu. Yumurtlama suresini tam bilmiyorum ama anladigim kadariyla 3 4 gun pik olabilir gelismesi buyumesi hemen olmayabilirmis. Onemli olan buyumesi ve catlamasi
Pik oldugu surece c cizgisinden koyu olmaya devam edecektir testle alakali olarak c soluk gorunuyo olabilir ama olam t cizgisi teste devam edin degerlendirmeyi unutmayin silik oldugu gunu mutlaka degerlendirin silik gordugunuz gunden sonra 12 gun daha koyup test yapin umarim gebelik olur11inde yumurtlamam oldu iki çizgi de aynı koyuluk ta ve belirgin Di 12 de gene t cizgisi çok koyuydu ama c cizgisi hafif silinikti bugün 13 bugün de t cizgisi koyu c cizgisi silinik gibi yani t cizgisinin silinikleşmesi gerekmiyor mu? Normalde takvime göre bugün yumurtlama olması yani 11 indeki gibi olması gerekiyordu ama erken yumurtladım sanırım sadece t cizgisindee Bi değişiklik olmaması onu merak ettim
T cizgisi ne zaman silik olmaya başlar peki yani üç gündür bu şekilde gözükmesi normal o zaman yani şimdi ben daha yumurtlamadım mı 11inde çift çizgiydi iki tane testim kaldı iki gün daha devam edicem bakalım silikleşecek miPik oldugu surece c cizgisinden koyu olmaya devam edecektir testle alakali olarak c soluk gorunuyo olabilir ama olam t cizgisi teste devam edin degerlendirmeyi unutmayin silik oldugu gunu mutlaka degerlendirin silik gordugunuz gunden sonra 12 gun daha koyup test yapin umarim gebelik olur
Yumurtabi gelisip buyuyo diye dusunuyorum. 3 gun pik bende gordum burada okudugum kadariylada 3 4 gun pik gormek normal catlama onemliT cizgisi ne zaman silik olmaya başlar peki yani üç gündür bu şekilde gözükmesi normal o zaman yani şimdi ben daha yumurtlamadım mı 11inde çift çizgiydi iki tane testim kaldı iki gün daha devam edicem bakalım silikleşecek mi
Çatladığını t cizgisi silinikleştiği zaman mı anlarız pekiYumurtabi gelisip buyuyo diye dusunuyorum. 3 gun pik bende gordum burada okudugum kadariylada 3 4 gun pik gormek normal catlama onemli
Evet pik olduktan sonra baya silik oluyo yumurtamiz catlamis oluyoÇatladığını t cizgisi silinikleştiği zaman mı anlarız peki
Yarını iple çekiyorum bakalım ne çıkıcak çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunEvet pik olduktan sonra baya silik oluyo yumurtamiz catlamis oluyo
Guzel haberler bekliyorumYarını iple çekiyorum bakalım ne çıkıcak çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun