ovulasyon testi sürekli pozitif

Ben de pko lu yum dr dedi ki pko olduğu için yumurta catlamiyor olabilir .ben 3ay ovulasyon testi yaptım ama hiç c ile t aynı koyulukta olmadı.
evet canım pko nun sorunu zaten catlamaması benım de daha önce böyle olmadıgı için bide bal tarcın çörek otunu iyi geldiğini duymustum sumos arkadasımızda aynı seyı yasayınca umutlandım kendimce

Kizlar Merhaba 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum 4 gündürde pozitif bilgisi olan var mı adetimin 11. Günü başladım bugunde biraz kasık ağrım war

Canim hamileymisim
öncelıkle hayırlısı olsun canım bende senınle aynı durumdayım pko luyum ve buay bal tarcın çörek otu yaptım benım de ovulasyon testım sürekli pozitif çıkıyo seni görünce ümitlendim bak şimdi sen nezaman ögrendin kandamı yoksa idrar testındemı çok sordum ama[/QUOTE]
Ben ovulasyon testi surekli pozitif verdiginde adetimin üstünden 1 ay gecmisti. Iyice umitsizlesmistim ama megerse gec catlamis o donem catlama donemiymis. 3 hafta sonra öğrendim hamile oldugumu.

evet canım pko nun sorunu zaten catlamaması benım de daha önce böyle olmadıgı için bide bal tarcın çörek otunu iyi geldiğini duymustum sumos arkadasımızda aynı seyı yasayınca umutlandım kendimce
Evet bende hem çörek otu hem sogan kuru hepsini yaptim ama sogan kurune basladigimda sanirim hamileymisim

Bu bal tarcin çörek otu nasıl yapılıyor ne işe yarıyor arkadaşlar
canım bıyemek kasıgı bala 1cay kasıgı tarcın ve corek otu karıstırıyorum ben bu sekılde kullanıyorum yumurtaların gelişmesıne yardımcı oluyomus bırde arada agzıma sadece corek otu atıyorum bıraz cıgnıyorum uzerıne su içiyorum

canım bıyemek kasıgı bala 1cay kasıgı tarcın ve corek otu karıstırıyorum ben bu sekılde kullanıyorum yumurtaların gelişmesıne yardımcı oluyomus bırde arada agzıma sadece corek otu atıyorum bıraz cıgnıyorum uzerıne su içiyorum
Çörek otunu pakette alıp öyle mi kullanıyorsun yoksa ezip mi koyuyorsun canım çok acı değil mi nasıl cigniyosun

Çörek otunu pakette alıp öyle mi kullanıyorsun yoksa ezip mi koyuyorsun canım çok acı değil mi nasıl cigniyosun
canım ezılmıs yada cekılmıs kullanın dıyolar ama taze olcak cunku ıcındekı yaglar ucucuymus ezdıgın gıbı bala karıstırman lazım evde kendın havanda ezip de yapabılırsın dısardan cekılmıs alma ilk basta acı gelıyo ama sonra alıştım yenmıcek gıbı degil yani insallah faydasını görürüz

Evet bende hem çörek otu hem sogan kuru hepsini yaptim ama sogan kurune basladigimda sanirim hamileymisim
Merhaba sayfaları gezerken ovulasyon testi ile gebeliginizi öğrendiginizi okudum. Yumurtlamam 22-23üydü bu gün sabah ovulasyon testi yaptm silik cizgi vardı. Acaba siz kac gün önceden ovulasyon testi ile öğrendiniz. Açkçası yarn evlilik yıldönümümüz ve evde gebelik testim yoktu o yüzden yaptm cift çizgiyi de görünce umutlandm. Biraz uzun yazdm kanmca heyecanıma ver lütfen bir bucuk sene oldu istiyoruz.

Merhaba sayfaları gezerken ovulasyon testi ile gebeliginizi öğrendiginizi okudum. Yumurtlamam 22-23üydü bu gün sabah ovulasyon testi yaptm silik cizgi vardı. Acaba siz kac gün önceden ovulasyon testi ile öğrendiniz. Açkçası yarn evlilik yıldönümümüz ve evde gebelik testim yoktu o yüzden yaptm cift çizgiyi de görünce umutlandm. Biraz uzun yazdm kanmca heyecanıma ver lütfen bir bucuk sene oldu istiyoruz.
benim ovulasyon testi pozitif verdiğinde sanırım yumurtlama dönemimdi oda dediğin gibi 23-24 günlere tekabül ediyor. 15 gün sonra midemdeki rahatsızlıktan dolayı bi gebelik testi aldım aynı anda hem ovulasyona hemde gebelik testini denedim ikiside pozitif çıktı. kaç gün geçti ovulasyon tarihinden?

benim ovulasyon testi pozitif verdiğinde sanırım yumurtlama dönemimdi oda dediğin gibi 23-24 günlere tekabül ediyor. 15 gün sonra midemdeki rahatsızlıktan dolayı bi gebelik testi aldım aynı anda hem ovulasyona hemde gebelik testini denedim ikiside pozitif çıktı. kaç gün geçti ovulasyon tarihinden?
Ayın 23üydü adetime de 5-6 gün var. Bu gün yine yaptm yine çktı ama düne göre baya silik çktı

merhaba kızlar.. bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen. adetim 3 gün geçti gebelik testi hep negatif silik çizgi bile yok.. ama ovulasyon testinde ikinci çizgi koyu olmasa da silik bir şekilde bariz görünüyor sizce umutlanmalı mıyım:KK43:

IMG-20161122-WA0006.jpeg

Arkadaşlar test 5 gündür aynı çıkıyor ne dersiniz 15 gün var adetime böyle göründüğünden beri ilişki devam ama ne oluyor bilemedim yardımcı olursanız sevinirim

Canım bende polikistik over var o yuzden mi sureklı pozitif ckyr 4.gunım 4 gundur pozitif oluyor

Benimde dün 11. Günüydü ovulasyon testim pozitif çıktı yumurtlama erken mi oldu acaba bende pko luyum 1 yıldır bekliyoruz geçen ay rahim filmi çektirmiştik bir umut bekliyoruz

Benimde dün 11. Günüydü ovulasyon testim pozitif çıktı yumurtlama erken mi oldu acaba bende pko luyum 1 yıldır bekliyoruz geçen ay rahim filmi çektirmiştik bir umut bekliyoruz
Vermezse günü farklı okuyor heleki Pko da bende adetten 9 gun sonra yakaladım 3gun surdu pozitiftik 11 gun test çizgim silindi

X