• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi sonrası gebelik bekleyenler🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 16 yıllık evliyim 1 oğlum var 14 yaşında 4 sene önce 30 haftalık kızımı anne karnında kaybettim.
Çok zor çok çok üzüldüm cennette kavuşursun inşallah melegine oğluna Allah ömür versin şükür ki anneliği tattirmis rabbim bazen dolu tarafını görmek insana iyi geliyor

Çok zor çok çok üzüldüm cennette kavuşursun inşallah melegine oğluna Allah ömür versin şükür ki anneliği tattirmis rabbim bazen dolu tarafını görmek insana iyi geliyor
Tabi ki çok şükür Ardacım var😊2.nasip olursa olur olmazsa vardır Rabbimin bildiği.Senin ilk mi olacak inşAllah?

Be
Tabi ki çok şükür Ardacım var😊2.nasip olursa olur olmazsa vardır Rabbimin bildiği.Senin ilk mi olacak inşAllah?
Ben 13 aylık evliyim evliliğimizin üçüncü ayında gebe kaldim ama kanamalı bir gebelikti maalesef kürtaj oldum kalbi durmuştu . 6 ay korundum iki aydır deniyoruz tekrar inşallah rabbim isteyen herkese annelik babalık duygusunu tattirsin 🤲

Be
Ben 13 aylık evliyim evliliğimizin üçüncü ayında gebe kaldim ama kanamalı bir gebelikti maalesef kürtaj oldum kalbi durmuştu . 6 ay korundum iki aydır deniyoruz tekrar inşallah rabbim isteyen herkese annelik babalık duygusunu tattirsin 🤲
Ee harika daha çok yeni evlisin ve 1 defa hamile kalmışşsın👍Bence bu ay hamişsindir sen 😂

Regl olmama 6 gün kaldı.Bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı akşam üstü.Kasık ağrısı regl ağrısı gibi değil sanki rahimim de bi ağırlık aşşağıya doğru baskı yapıyormuş gibi,tuhaf bi ağrı.Göğüslerim hafif hafif acımaya devam ediyor ve sabahtan bu yana epey akıntım var sarımsı gibi beyaz. Bugünkü hissettiğim bana göre değişik olan belirtiler böyle idi.Hayırlısıyla gün saymaya devam🌸😂

Martta kürtaj oldum canım bende üç ay korundum 3 4 aydır deniyorum 13 aylık evliyim ilk ovulasyon denemem

Bugünü saymazsak 8 gün sonra regl olmam gerekiyor bugün ara ara regl ağrısı devam etti ayrıca sağ kasıkta batmalar oldu hatta yürürken zorladı beni.Ayrıyetten alt tarafımdan rahime doğru anlık sancı oldu 2 defa.Sizler ne durumdasınız kızlar?
2gunun daha gitmis.😊😍

Kuzum bendr bekliyorum 24 Ekim pik gördüm bende
Bende 24 Ekimde yumurtlama gördüm bugün 14. Gün erkem gebelik testi de yaptım ama negatif çıktı. Adetime 5 gün var ama sanki adet olacakmışım gibi karın ağrım başladı sizde de var mı böyle bi belirti yoksa testi uygulamadınız mı daha

Bende 24 Ekimde yumurtlama gördüm bugün 14. Gün erkem gebelik testi de yaptım ama negatif çıktı. Adetime 5 gün var ama sanki adet olacakmışım gibi karın ağrım başladı sizde de var mı böyle bi belirti yoksa testi uygulamadınız mı daha
Kuuzm nasıl adete 5 gün var 14 gün sonra olmasi lazım pikden sonra ovulasyon testi aldığım abla 17.gun dedi regl geçmesini bekliyorum

Kuuzm nasıl adete 5 gün var 14 gün sonra olmasi lazım pikden sonra ovulasyon testi aldığım abla 17.gun dedi regl geçmesini bekliyorum
Benim aldığım abla da yumurtlamayı gördükten sonra 14.gün yapabilirsin adeti beklemene gerek yok dedi Bende meraktan yaptım Dayanamayıp inşallah test yanıltır canım ya 🙏🏻😔 kafam da sanırım pek basmıyor bunlara🤭😂
Programdan takip ediyorum reglimi düzensizlik olduğu için pek hesaplayamıyorum açıkçası

Benim aldığım abla da yumurtlamayı gördükten sonra 14.gün yapabilirsin adeti beklemene gerek yok dedi Bende meraktan yaptım Dayanamayıp inşallah test yanıltır canım ya 🙏🏻😔 kafam da sanırım pek basmıyor bunlara🤭😂
Programdan takip ediyorum reglimi düzensizlik olduğu için pek hesaplayamıyorum açıkçası
İnşallah yanıltır canm

24 ekimde silikleştiyse eğer sizin bugün 14.gününüz.Pik yaptığından değil silikleştiğinden saymalısınız çünkü pik demek 24-36 saat içinde yumurtlayacaksınız demek,test silikleştiğinde ise yumurtladınız demek oluyor.O yüzden silikleştiği günden sonra 12 ila 14 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz.

Zaten hem yumurtlamanın 14.günü olup ta hem de adete 5 gün kalamaz canım.Yumurtlamadan 14 gün geçtiyse artık adet olman gerek bundan sonrası gecikmeye girer çoğunlukla bu hesap böyledir arada istisnalar olabilir.Ama senin hesapta yanlışlık var o kesin

Ben de 2 gündür belirti yazamadım sebebine gelirsek perşembe akşamı inanılmaz yorgunluk yaşadım o kadar garip ki kafamı kaldıramıyorum sırtım,belim yatakta sağdan sola dönemiyorum o derece kötüydüm bütün akşam uyur uyanık hep yattım.Sabah ta arkadaşımın covid testinin pozitif olduğunu öğrendik dolayısıyla o yorgunluğu,halsizliği ona bağladım çünkü 3 gün önce beraberdik.Neyse çok uzatmayım özel kliniği aradık ve gelip numune aldılar gece de sonucum çıktı negatifmiş çok şükür.Ama ben hala iyi değilim belim ve sırtım kopuyor ağrıdan ayrıca halsizim yatıyorum yani kızlar.Dün yumurtlamadan sonra 9.gündü covid testi yapacaklar diye öncesinde ben de gebelik tasti yaptım hani olurda covid pozitif çıkarsa ve hamileysem bileyim diye negatif çıktı gebelik testi.Çok erken yaptım biliyorum ama mecburiyetten.Bende durumlar böyle buğün 10.günüm beklemedeyim❤

24 ekimde silikleştiyse eğer sizin bugün 14.gününüz.Pik yaptığından değil silikleştiğinden saymalısınız çünkü pik demek 24-36 saat içinde yumurtlayacaksınız demek,test silikleştiğinde ise yumurtladınız demek oluyor.O yüzden silikleştiği günden sonra 12 ila 14 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz.
24ü pik yapmıştı benim instadan aldığım abla 14 gün oldu yapabilirsin dediği için yaptım bende ama hayal kırıklığına uğradım adetim de düzensiz hesaplamamda hep sorun yaşıyorum hiç tutmuyor programa göre 4 gün kalmış gösteriyor diye öyle yazdım. Bir de böyle ağrı reglim başlamadan 1 gün önce yada başlıcağı gün olurdu ama 2-3 gündür devam ediyor ve arada bir karnıma küçük batmalar oluyor ben mi heyecan yapıp acele ediyorum yoksa böyle şeyler gebelik başlangıcında var mı

Regl olmama 6 gün kaldı.Bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı akşam üstü.Kasık ağrısı regl ağrısı gibi değil sanki rahimim de bi ağırlık aşşağıya doğru baskı yapıyormuş gibi,tuhaf bi ağrı.Göğüslerim hafif hafif acımaya devam ediyor ve sabahtan bu yana epey akıntım var sarımsı gibi beyaz. Bugünkü hissettiğim bana göre değişik olan belirtiler böyle idi.Hayırlısıyla gün saymaya devam🌸😂
Temmuz ayında bende ilk defa ovulasyon testi kullandım ve sonrasında da bu belirtileri yaşayarak hamile olduğumu öğrendim karnımda da hep bi şişlik vardı hamile olduğumu öğrenmeden bi kaç gün önce çekilmiş fotolarıma bakıyordum orda bile çok belliydi karnımın şişliği. 3 ay sürdü ama sonrasında kalbinin durduğunu öğrendik ve 2 ay öncede kürtaj oldum şimdi tekrar ovulasyon kullanarak gebe kalabileceğim günü bekliyorum. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın ve hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kulaklarına alabilmeyi nasip etsin 🤲🏻

Back
X