- 30 Kasım 2016
- 401
- 292
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çatlamadan sonra 14.gün oluyorum ben normalde ve geneli öyle oluyor ama 10 ila 16. günler arası olmakta normalmiş illa tam 14 olmayabiliyormuş.Yumurtlama için gün sayarken kanamanın başladığı günü 1 sayıp üstüne devam edeceksin.Umarım anlatabilmişimdir❤kızlar şimdi çatlamadan sonra 14.gün regl beklicem dimi. Birde yumurtlama için gün sayarken adet başlangıcını mı yoksa bitişini mi baz alıyoruz ?
Mesela ben normalde 12.gün yumurtlardım hep bu ay 16.gün oldu yumurtlama oldu yani geç yumurtladım 4 gün kadar.Yumurtlamaya göre bu ay 4 gün geç olmam lazım bakalım normal döngüme göre mi regl olacam yoksa çatlamadan sonra ki 14.gün mü ben de merak ediyorum.kızlar şimdi çatlamadan sonra 14.gün regl beklicem dimi. Birde yumurtlama için gün sayarken adet başlangıcını mı yoksa bitişini mi baz alıyoruz ?
çok sağol canım :)Evet canım çatlamadan sonra 14.gün oluyorum ben normalde ve geneli öyle oluyor ama 10 ila 16. günler arası olmakta normalmiş illa tam 14 olmayabiliyormuş.Yumurtlama için gün sayarken kanamanın başladığı günü 1 sayıp üstüne devam edeceksin.Umarım anlatabilmişimdir❤
Genelde 12.gün de çıkıyor silikte olsa.10.gün de görenler var ama bence üzülmemek adına 12.günü beklemek daha mantıklıKızlar yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyız sabirsizlaniyorum
9.gun yaptım negatif çıktı.Genelde 12.gün de çıkıyor silikte olsa.10.gün de görenler var ama bence üzülmemek adına 12.günü beklemek daha mantıklı
Erken yapmışsın çünkü9.gun yaptım negatif çıktı.![]()
Benimde canım malesef sivilceler başladı regl belirtileriKızlar bugünü saymazsak 7 günüm kaldı bugün akşam üstü 15 dk süren çok kuvvetli regl ağrısı yaşadım ve aynı anda akıntım oldu aynı yumurtlama zamanında ki gibi ve gögüslerim acımaya başladı adet olmadan önceki acıyla aynı sanki![]()
Nasip canım benim ya Rabbim en iyisini bilir.Senin kaçıncı gün bugün yumurtlamadan sonra,yumurtlama dediğim çatlamadan sonraBenimde canım malesef sivilceler başladı regl belirtileri
Ben normalde 25,26 bazen 28 günde bir oluyorum bu ay geç yumurtladım yumurtlamama göre 6 gün sonra olmam lazım ama normal döngüme göre 2 günüm kaldı.Belirtilerime göre sanki 6 günü beklemicem galibaBenimde canım malesef sivilceler başladı regl belirtileri
Sende mi geç yumurtladın?Yarın test yapsan silik falan yakalayabilirsin sanki❤Tel programına göre bugün olmam lazımdı
24.gün mü24de yumurtlama gördüm kuzum ben
Ben 16 yıllık evliyim 1 oğlum var 14 yaşında 4 sene önce 30 haftalık kızımı anne karnında kaybettim.Kac yıllık evlisin canım