• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi sonrası gebelik bekleyenler🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar şimdi çatlamadan sonra 14.gün regl beklicem dimi. Birde yumurtlama için gün sayarken adet başlangıcını mı yoksa bitişini mi baz alıyoruz ?

kızlar şimdi çatlamadan sonra 14.gün regl beklicem dimi. Birde yumurtlama için gün sayarken adet başlangıcını mı yoksa bitişini mi baz alıyoruz ?
Evet canım çatlamadan sonra 14.gün oluyorum ben normalde ve geneli öyle oluyor ama 10 ila 16. günler arası olmakta normalmiş illa tam 14 olmayabiliyormuş.Yumurtlama için gün sayarken kanamanın başladığı günü 1 sayıp üstüne devam edeceksin.Umarım anlatabilmişimdir❤

Mesela ben normalde 12.gün yumurtlardım hep bu ay 16.gün oldu yumurtlama oldu yani geç yumurtladım 4 gün kadar.Yumurtlamaya göre bu ay 4 gün geç olmam lazım bakalım normal döngüme göre mi regl olacam yoksa çatlamadan sonra ki 14.gün mü ben de merak ediyorum.

Evet canım çatlamadan sonra 14.gün oluyorum ben normalde ve geneli öyle oluyor ama 10 ila 16. günler arası olmakta normalmiş illa tam 14 olmayabiliyormuş.Yumurtlama için gün sayarken kanamanın başladığı günü 1 sayıp üstüne devam edeceksin.Umarım anlatabilmişimdir❤
çok sağol canım :)

Bugünü saymazsak 8 gün sonra regl olmam gerekiyor bugün ara ara regl ağrısı devam etti ayrıca sağ kasıkta batmalar oldu hatta yürürken zorladı beni.Ayrıyetten alt tarafımdan rahime doğru anlık sancı oldu 2 defa.Sizler ne durumdasınız kızlar?

Kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyız sabirsizlaniyorum

Kızlar bugünü saymazsak 7 günüm kaldı bugün akşam üstü 15 dk süren çok kuvvetli regl ağrısı yaşadım ve aynı anda akıntım oldu aynı yumurtlama zamanında ki gibi ve gögüslerim acımaya başladı adet olmadan önceki acıyla aynı sanki😢

Kızlar bugünü saymazsak 7 günüm kaldı bugün akşam üstü 15 dk süren çok kuvvetli regl ağrısı yaşadım ve aynı anda akıntım oldu aynı yumurtlama zamanında ki gibi ve gögüslerim acımaya başladı adet olmadan önceki acıyla aynı sanki😢
Benimde canım malesef sivilceler başladı regl belirtileri

Benimde canım malesef sivilceler başladı regl belirtileri
Ben normalde 25,26 bazen 28 günde bir oluyorum bu ay geç yumurtladım yumurtlamama göre 6 gün sonra olmam lazım ama normal döngüme göre 2 günüm kaldı.Belirtilerime göre sanki 6 günü beklemicem galiba😂normal günüm de olacam gibi.Off çok karıştı bakalım beklemekten başka çare yok🤔

Back
X