• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi sonrası gebelik bekleyenler🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Temmuz ayında bende ilk defa ovulasyon testi kullandım ve sonrasında da bu belirtileri yaşayarak hamile olduğumu öğrendim karnımda da hep bi şişlik vardı hamile olduğumu öğrenmeden bi kaç gün önce çekilmiş fotolarıma bakıyordum orda bile çok belliydi karnımın şişliği. 3 ay sürdü ama sonrasında kalbinin durduğunu öğrendik ve 2 ay öncede kürtaj oldum şimdi tekrar ovulasyon kullanarak gebe kalabileceğim günü bekliyorum. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın ve hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kulaklarına alabilmeyi nasip etsin 🤲🏻
Gerçekten mi?Ama benim umudum yok 3,4 gün kaldı reglime az önce ovulasyon testi yaptım(onunla da gebelik öğrenenler olduğu için)Malesef aşırı silik çıktı.Size de geçmiş olsun inşAllah hiç bekletmeden hemen gelir minişiniz❤

Gerçekten mi?Ama benim umudum yok 3,4 gün kaldı reglime az önce ovulasyon testi yaptım(onunla da gebelik öğrenenler olduğu için)Malesef aşırı silik çıktı.Size de geçmiş olsun inşAllah hiç bekletmeden hemen gelir minişiniz❤
İnşAllah canım 🙏💙 bende ovulasyon testiyle öğrendim ilk daha sonrasında tekrar mı yumurtlama oluyor acaba diye düşünmüştüm dayanamayıp gebelik testi yapmıştım burda ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenen çok insanla karşılaştığım için. Silikte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm. Ovulasyon testinde yumurtlama günlerinde ikinci çizgiyi görünce hep dua ediyorum Allah'a gebelik testinde de ikinci çizgiyi görebilmeyi nasip et diye 🤲🏻

İnşAllah canım 🙏💙 bende ovulasyon testiyle öğrendim ilk daha sonrasında tekrar mı yumurtlama oluyor acaba diye düşünmüştüm dayanamayıp gebelik testi yapmıştım burda ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenen çok insanla karşılaştığım için. Silikte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm. Ovulasyon testinde yumurtlama günlerinde ikinci çizgiyi görünce hep dua ediyorum Allah'a gebelik testinde de ikinci çizgiyi görebilmeyi nasip et diye 🤲🏻
Sizin ovulasyon testiniz yumurtlamadaki kadar koyu çıkmış sanırım ama benım ki çook silik adate 3,4 gün kala bu kadar silik bana negatifi düşündürüyor,o yüzden umudum yok dedim😢

Sizin ovulasyon testiniz yumurtlamadaki kadar koyu çıkmış sanırım ama benım ki çook silik adate 3,4 gün kala bu kadar silik bana negatifi düşündürüyor,o yüzden umudum yok dedim😢
Çokta koyu değildi canım sadece öteki yaptıklarıma göre biraz koyu çıkmıştı. Testi yaparken birinci çizgi daha belirmeden ikinci çizgi hemen belirince koyulaşacağını anlıyordum zaten

Kocaman bir negatif 😥😥

Eklentiler

• IMG20201108104130.webp
    IMG20201108104130.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 73
Az önce ben de yaptım benim de kocaman bir negatif.Yumurtlamadan sonra 11.günüm buğün sanırım hayaller suya düştü bu ay da😳
Kuzum dün size negatif attım testi kayınvalidem gittim geldim testte çizgi vardı ama kuma çizgisini bilmiyorum normalde birçok gebelik testi yapıyorum hiç böyle olmazdı

Eklentiler

• IMG_20201109_121330.webp
    IMG_20201109_121330.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 69
Kuzum dün size negatif attım testi kayınvalidem gittim geldim testte çizgi vardı ama kuma çizgisini bilmiyorum normalde birçok gebelik testi yapıyorum hiç böyle olmazdı
Teste su damlat kuzum idrar damlattığın yerden eğer çizgi silinirse kuruma çizgisidir hala ordaysa yarın tekrar edersin testini

Kızlar bende belirti falan kalmadı😢1 saat önce regl ağrım başladı şimdi kesildi.Artık 1 gün kaldı reglime zaten(bugünü bitmiş sayıyorum)adet öncesi gelen sarımsı beyaz ve bol akıntı başladı 2 gündür.Sadece göğüslerim hala çok acıyor,hassas ve şişler onlar da yarına düzelir ve yarından sonra gelir gönlümün efendisi😂Sizler de gelişme var mı ne durumdasınız,iyi haber verecek olan yok mu ya?

Selam herkese heyecanla okudum yazılarınızı bende heyecanla bekliyorum . 2 Kasım yumurtlama günüydü.Çok hafif kasık ağrısı oluyor ara ara. Başka belirti yok . Bakalım merakla bekliyoruz :)

Bu kadar yazdım sonunu da getireyim😂Bu sabah itibariyle regl oldum kızlar.Yani ovulasyon testim pik yaptı,silikleşti ve silikleşmesinden yani çatlamasından tam 14 gün sonra regl olmuş oldum.Bu bilgi de burda dursun😊

Back
X