Ovulasyon testi silik olmasına rağmen hamilelik öğrenenler?

htcnc3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
4
1
40
Arkadaşlar merhaba 6 eylülde yumurtlamam oldu 8 eylülde çatladı. 2 gün önce normal gebelik testi yaptım negatif. Adetlerim düzensiz en son 22 ağustosta oldum. Bugün ovulasyon testi yaptım t çizgisi çok silik. Bi çok insan hamilelik için t çizgisinin koyu olması gerekiyor demiş. Acaba ovulasyonda t çizgisi silik olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı acaba. Yoksa umudumu kesmelimiyim. Cevaplarınız için teşekkürler

Arkadaşlar merhaba 6 eylülde yumurtlamam oldu 8 eylülde çatladı. 2 gün önce normal gebelik testi yaptım negatif. Adetlerim düzensiz en son 22 ağustosta oldum. Bugün ovulasyon testi yaptım t çizgisi çok silik. Bi çok insan hamilelik için t çizgisinin koyu olması gerekiyor demiş. Acaba ovulasyonda t çizgisi silik olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı acaba. Yoksa umudumu kesmelimiyim. Cevaplarınız için teşekkürler
köyü çıkar git gide dahada koyulaşır ben öyle orenmiştim

benim ablamda yapmış adetini 10 günü yumurtlama gördü 11 günü çatlamışmı diye bidaha yaptı ama aynı koyulukta neden ki acaba

Merhaba arkadaşlar bende ovülasyon testi yaptım dün silik çıktı bugün yaptım daha koyu sanki ayın 24 de başlamıştı ovülasyonum. Reglime 5 gün kaldı.şuan idrarda gebelik öğrenmek için erken diye düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi ile denedim.düne göre bugün daha belirgin ve koyu olması sizce gebelik işaretimi? Bi bakar mısınız bu şekilde gebeliğini öğrenen varsa bilgi verebilir mi?

Eklentiler

• 6B692AFC-A63F-4A8B-BE85-D78519FABD28.jpeg
    6B692AFC-A63F-4A8B-BE85-D78519FABD28.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 676
Hiç yardımcı olabilecek yok mu?
Canım merhaba ben bugün ovulasyon testi yaptım adetime 2 gün var inanılmaz koyu çıktı t çizgisi yumurtlamadan bile koyu sonra supelendim gebelik yaptım pozitif çıktı çok şükür. Yani seninde daha koyu olması gerekir ovulasyon

Hanımlar merhaba adetime 4 gün kala ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız

Eklentiler

• 0492083E-7A02-4ECA-920D-6D772CC5E3B4.jpeg
    0492083E-7A02-4ECA-920D-6D772CC5E3B4.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 627
Canım merhaba ben bugün ovulasyon testi yaptım adetime 2 gün var inanılmaz koyu çıktı t çizgisi yumurtlamadan bile koyu sonra supelendim gebelik yaptım pozitif çıktı çok şükür. Yani seninde daha koyu olması gerekir ovulasyon
Yumrtlama dönemin ne zamandı acaba

Hanımlar merhaba adetime 4 gün kala ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız
Merhaba canım, sanırım bu mesajından sonra gebesin tebrik ederim ♥️ benim de 6 günüm var ve testim seninki gibi, T aşırı koyu olmasa da gebelik oluyor demek ki, umut oldu bana da 🤗

Merhaba canım, sanırım bu mesajından sonra gebesin tebrik ederim ♥️ benim de 6 günüm var ve testim seninki gibi, T aşırı koyu olmasa da gebelik oluyor demek ki, umut oldu bana da 🤗
evet canım çok şükür hamileyim darısı isteyen herkesin başına inşallah 🙏🏼 son durum ne çok merak ettim inşallah hamilesindir🙏🏼

Malesef önümüzdeki aya kaldı canım 🤷🏼‍♀️ tekrar tebrik ederim seni ♥️
Bu arada canım benim de ağustosta ovulasyon böyle çıkmıştı o ara çok stres yaptım hamileyim falan diye sonra bıraktım ovulasyon testi bile yapmadım kafama göre takıldım hamile kaldım kafan rahat olsun canım geleceği bir zaman vardır mutlaka bebişin onu bekliyordur❤️

Adeye 4 gün kala lh testi yaptm üstteki bugün alttaki dün yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20201209_201552.jpg
    IMG_20201209_201552.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 956
Bu arada canım benim de ağustosta ovulasyon böyle çıkmıştı o ara çok stres yaptım hamileyim falan diye sonra bıraktım ovulasyon testi bile yapmadım kafama göre takıldım hamile kaldım kafan rahat olsun canım geleceği bir zaman vardır mutlaka bebişin onu bekliyordur❤️
İnşallah canım, bu hafta acı bir kayıp yaşadım, belki de böyle olması gerekiyordu dedim, inşallah kaybımın yerine bir can nasip eder Allah 🤲🏻

X