- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi Derya Leia
-
3 kes düsük yaptıgım icin tekrar hayal kırıklığına uğradımTekrar yumurtan oluşmuş olabilir canım değerlendir günlerini istersen.
Üzüntünü anlıyorum canım Allah yerini sağlıklı ve hayırlı evlatla doldursun inşallah canım ama bu da bir umut ışığı olsun değerlendir günlerini mutlaka.3 kes düsük yaptıgım icin tekrar hayal kırıklığına uğradım
Bence de öyle.Sonuçta adet zamanı yumurtlama olmaz değil miBaska basliklara yazdim ama burasida guncellenmis bende ekliyim. Ovulasyon testim bat a 1 kala.
Eki Görüntüle 2275571
Regl olmaya 1 gun kala tekrar yumurtlama olacagini sanmiyorum bence adete yakin lh pik yapiyor aklima gelen bu. Umarim hamileyimdir ama boyle olup adet olan cok var sanirim.
Negatif cnm Allah kucağımızı boş bırakmasınMerhaba kızlar sonuçlarınız ne oldu ? İnşallah güzel haberler almissinizdir
Aminnnn inşallah canım.Negatif cnm Allah kucağımızı boş bırakmasın
Canım öncelikle Allah gönlüne göre versin inşallahKIZLAR merhaba ADETİME 5 gün var ben bu sabah ovülasyon testiyle gebelik baktım 2 çizgi de çok belirgin sonra gidip kan verdim fakat doktor yarın bakıcak sonuç elimde bana yardımcı olurmusunuzOVÜLASYON TESTİDİR GÖRSELDEKİ GEBELİK DEĞİL Eki Görüntüle 2271262 Eki Görüntüle 2271262 Eki Görüntüle 2271263 Eki Görüntüle 2271262
Sıkma canını Veren de alan da Allah değil mi vardır zamanı neden kendini üzüyorsun ? Rabbine isyan eder gibi o hayırlısını nasip eder 3 düşük oldu biri diş gebelik bak halen sükredebiliyorumAminnnn inşallah canım.Suan benim de böyle pkoluyum emin olamıyorum
Sağol cnm zaten negatif çıktı hayırlısıCanım öncelikle Allah gönlüne göre versin inşallahovilasyon testine gelimce, kaset test kullanmışsın bunlarda yanılma payı daha yüksek, normal testlerden kullan derim.Birde yumurtlama takibi yapan biri olarak, vücudumuz her zman LH hormonu salgıladığı için hep 2 çizgi çıkar zaten. Yumurtan geliştiği zmandabu şekilde olur. O yüzden bir sonraki gün tekrar yapmak gerekir. Silinirse çatlama olmuş demektir.
Maşallah sana güzel insan en kısa zamanda Rabbim sağlıklı, sağlıkla evlatlar nasip etsin inşallahSıkma canını Veren de alan da Allah değil mi vardır zamanı neden kendini üzüyorsun ? Rabbine isyan eder gibi o hayırlısını nasip eder 3 düşük oldu biri diş gebelik bak halen sükredebiliyorum
Sagol cnm teşekkür ederimMaşallah sana güzel insan en kısa zamanda Rabbim sağlıklı, sağlıkla evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?