Ovulasyon Testi Pozitif, ancak yumurtlamaya zaman var dendi?!!

yess:) son seferde gayet koyu kirmizi bir cizgi (ikinci cizgiyi) gördüm "aha tam zamani" dedim hatta güvenmedim Clearblue da yaptim orada da gülen surati gördüm (yani catlama 24-48 Saat icinde gerceklesecek uyarisi), ayni gün tesadüfen doktorumda randevum vardi, ultrasonla bakalim mi dedim. Baktik ve yumurtan 9mm 1 haftadan fazla var daha erken dedi. ve gercekten 1 hafta sonra gerceklesti olay. Aslinda ayni sey oluyor sanirim sende de. Koyuyu gördükten 1 hafta sonra catlamis degil mi?

Ben koyu gördüm 11. Gün sonra birden koyulaşma olmadığı için devam ettim inanmadım.20. Gün birden koyu oldu o zaman dedim çatlıcak diye ertesi gün silik olunca anladım çatladıgını .
Birinci resim 11. Günüm
2. Resim 20. Günüm 3. De 21. Günüm

Eklentiler

• image.jpeg
    36,8 KB · Görüntüleme: 198
  • image.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 201
  • image.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 186

Evet, 20. günkü fotoda gecekten koyulasmis. Bende de öyleydi ama yumurtam kücüktü yine de.

Evet, 20. günkü fotoda gecekten koyulasmis. Bende de öyleydi ama yumurtam kücüktü yine de.
Anlayabilmenin tek farkı damlattığın gibi t çizgisi çıkması lazım pik yaptığı ordan anlaşılıyor.5 dk içinde t çok koyu duruma gelse bile yumurtlama göstergesi degildir.Ben baya kullandım 2 yıla yakın kendimi çözdüm heralde

aynen kendi yöntemini olusturmussun hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…