canım açıklamaların için gerçekten çok teşekkür ederim. ufak bir sorum daha olacak ben hergün saat 1 gibi yapmaya başladım testi eğerki yumurtluyorsam ve o koyu olan çizgiyi kaçırdıysa en azından silik olarakda görmem gerekirmi yani bugün baktım saat 1 de yok 2. çizgi yarın baktım yine yok bu 24 saat içinde çift çizgi olmuş ve bitmiş olma şansı varmı silik olarak bile görmeden
arkadaşlar bir sorum daha olacak bugün 14. günüm akıntım arttı iyice ama test hala tek çizgi acaba bu testlerin yanılma payı varmı bu ay teste göre ilişkiye girelim dedik bu gidişle ilişkiye falan giremeyecez herhalde, günleri atlayacak gibiyiz
benim merak ettigim bi konu var. bu LH hormonu ya gece artarsa? yani ya da neden gece artmiyor? gunduz aksama kadar artiyormus deniliyor. neden gunduz? gunduz oldugunu nereden biliyor? ayni sorun yumurtlama icin de gecerli. yumurtlama gunduz olur gece olur gibi bir sey var mi?
benim merak ettigim bi konu var. bu LH hormonu ya gece artarsa? yani ya da neden gece artmiyor? gunduz aksama kadar artiyormus deniliyor. neden gunduz? gunduz oldugunu nereden biliyor? ayni sorun yumurtlama icin de gecerli. yumurtlama gunduz olur gece olur gibi bir sey var mi?
bende geçen ay medi smart aldım ve kullandım.Siklusum 30-31 gün sürüyor ve 13.14.15 ve 17.günler yaptım ama silik çizgi bile göremedim.Olmazsa bu ay tekrar deneyeceğim sizce kaçıncı gün başlayayım test yapmaya yardımcı olurmusunuz.
Canim kibele dogru soyluyor, siz yine beklemeyin. Iliski olsun, yumurtlamanin oldugu gunu buldugunda zaten iliski olur. Ama bu arada muhtemel gunleri kacirmayin. Bilemiyorum belkide testte problem vardir. Senin testte medi smart ti dimi? Idrarini 3 saat tutuyorsun dimi??
aslında canım eşimin sperm testinde sayı biraz sınırda çıkmıştı bende hani ovulasyon testini kullanayım ona göre ilişkiye gireriz demiştim şöyle 3-4 günlük perhizden sonra belki sperm sayısı daha iyi olur diye beklemiştim ama testde vardır inşallah bir sorun yada inşallah en azından artık yarın yakalarım çift çizgiyi
yani korkmamı yada stres yapmamı gerektirecek bişey yokmudur dersin. Herşey stres ya aman
ya hepmi olumsuz düşünür bir insan ne kadar poziitf olmaya çalıssamda olmuyor
Kibelecim benim 2 ay once ovulasyon kiti ile yaptigim testte 2. cizgi 1.sindende koyu cikmisti ve ben bu testi sabah 5:30 civari yapmistim. Demekki LH hormonum gece yukselmis.
Arkadaslar bir sorum olucak. Ben 4 aydir ovulasyon kiti kullaniyorum ve hep 16. gun pozitif oldu. Fakat dun farkettim ki benim 3 aydir adetlerim ortalama 29 gun surmus. Halbuki 17. gun yumurtmala olduguna gore bu 31 gun olmaliydi. Ben bunu mevsim ve yer degisikligine bagladim, siz nedersiniz? 3 ay oncesinde ise normalde 30-31 gun suruyordu.
Cevaplarinizi bekliyorum.
Arkadaslar bir sorum olucak. Ben 4 aydir ovulasyon kiti kullaniyorum ve hep 16. gun pozitif oldu. Fakat dun farkettim ki benim 3 aydir adetlerim ortalama 29 gun surmus. Halbuki 17. gun yumurtmala olduguna gore bu 31 gun olmaliydi. Ben bunu mevsim ve yer degisikligine bagladim, siz nedersiniz? 3 ay oncesinde ise normalde 30-31 gun suruyordu.
Cevaplarinizi bekliyorum.
Canımcım gidebiliyorsan doktora git, onlar herşeyi takip ediyor, imkanın yoksa adet bitiminden itibaren günaşırı çalış. Benim doktorum günaşırı çalışmaya normal seyri diyor. Perhiz falan yaptırma bence. Bir de senin aldığın testten genelde memnun değildi arkadaşlar. medismart daha iyimiş, biraz pahalı o da ama çıkıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?