D
dila_naz
Ziyaretçi
Kızlar hamileyim ovulasyon testiyle hamile kaldım . 14.gün ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı. O gün ilişkiye girdik. Bu ay geciktim hamileyim :))
çok sevinindim cnm ya hangii testi kullandın yazarmısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hamileyim ovulasyon testiyle hamile kaldım . 14.gün ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı. O gün ilişkiye girdik. Bu ay geciktim hamileyim :))
çok sevinindim cnm ya hangii testi kullandın yazarmısın
Nesemese Canim Ovulasyon Testini Netten Nasil Alabilirim Yardimci Olurmusun
Nesemese Canim Ovulasyon Testini Netten Nasil Alabilirim Yardimci Olurmusun
nesemeşe arkadaşım inanmıyorum beni nasıl olurda böyle anlarsın ama bebekim haklı sanırım bazen türkçeyi yanlış kullanmaktan ve bazende yazışmaktan dolayı yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama yemin ederim tamamen seninde bizimde içimiz rahat eder demek istedim ama uzatmıyım diye kafamız rahat eder dedim asla senin anladığın nitelikte bir yazı değildi bu arada bebekim beni gerçekten doğru tanımışsın asıl şimdi ben kırıldım neşemeşe hayır şimdiye kadar şu forumda kasten kırıcı bir yazımı hiç gördünmü yada senin hastane olaylarında aksine sana hep destek olmak vede diğer arkadaşlara örnek olman açısından seni taktir bile ettim ama neyse yanlış anlaşıldığım için kusura bakma
bebekim ben yokken benim yüreğimin tercümanı olduğun için teşekkür ederim hayır belki şimdi tesadüfen görmeseydim nesemeşe hala beni yanlış anlamış olacaktı neyse öpüyorum tatlım görüşmek üzere
nesemese yardım et kıs bana napcam
Canımcım hiç yumurta takibi yaptın mı ısıyla, doktorla, ya da akıntı izleyerek?
merhaba kızlar ya bana bi fikir verin lütfen kafam durdu bu yumurtlamayla döngülerimi yazayım ne zaman oluyor acaba bilginiz varsa yardımcı olun.3 şubat regli 17 şubat mukus salgısı 6 mart regli 24 mart mukus salgısı 12 nisan regli 29,30,nisan ve 3 mayıs mukus salgısı 22 mayıs regli ben kaçıncı günde yumurtluyorumki yada salgıdan kaç gün sonra oluyor bende yumurtlama.şimdiden teşekkürler.
nesemeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
merhaba kızlar ya bana bi fikir verin lütfen kafam durdu bu yumurtlamayla döngülerimi yazayım ne zaman oluyor acaba bilginiz varsa yardımcı olun.3 şubat regli 17 şubat mukus salgısı 6 mart regli 24 mart mukus salgısı 12 nisan regli 29,30,nisan ve 3 mayıs mukus salgısı 22 mayıs regli ben kaçıncı günde yumurtluyorumki yada salgıdan kaç gün sonra oluyor bende yumurtlama.şimdiden teşekkürler.