- 1 Mayıs 2024
- 48
- 12
- 27
-
- Konu Sahibi kediliannee
Günleri tutturamamakta değil sorun, her ay şans %10-15 civarı. Ovulasyon gününüzü tutturunca ilk aydan hamile kalma şansınız da aynı oranda yani, kendinize o stresi yüklemeyin boşa :)
İnnovita bence en iyisi, laboquick iyiydi ama bozdu son aylarda bence.
ay kızlar valla içimi rahatlattınız acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım ama doktoroda gittim bi problem yok benim tarafımdan ama eşimi bilmiyorum tabi. Bu testler her gün aynı saatte yapılmalı dimiinnovita en iyisi. ama en doğru günde de yapsanız sansınız %15 civarıbiraz sabırlı olun. inşallah en güzel zamanda güzel haberler alırsınız
Evett daha iyi olur, ben sabah 8 gibi kalkıyordum ilk idrarı yapıp çayımı kahvemi içiyordum 11 itibariyle bi şey içmeyip 1'de testi yapıyordumay kızlar valla içimi rahatlattınız acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım ama doktoroda gittim bi problem yok benim tarafımdan ama eşimi bilmiyorum tabi. Bu testler her gün aynı saatte yapılmalı dimi
her gün aynı saatte yaparsan daha doğru bir takip sağlarsın. sıvı alımına da dikkat et. son 2 saat sıvı olmazsan iyi olur. bence esin de doktora görünsün.ay kızlar valla içimi rahatlattınız acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım ama doktoroda gittim bi problem yok benim tarafımdan ama eşimi bilmiyorum tabi. Bu testler her gün aynı saatte yapılmalı dimi
peki bir soru dahaa :) koyu çizgi gördüğümüz günleri mi değerlendirmemiz gerekiyorEvett daha iyi olur, ben sabah 8 gibi kalkıyordum ilk idrarı yapıp çayımı kahvemi içiyordum 11 itibariyle bi şey içmeyip 1'de testi yapıyordum
gelde şimdi bunu eşime anlat malesef bazı erkekler çok gururlu bu konulardaher gün aynı saatte yaparsan daha doğru bir takip sağlarsın. sıvı alımına da dikkat et. son 2 saat sıvı olmazsan iyi olur. bence esin de doktora görünsün.
Herkes onu önermiş aklım karışmadı en azından :)İnnovitayı doktor kontrolüyle onayladım dün. Muayenede 18 mm yumurtam vardı eve geldim test pikti. Öneririm
İkisi de aynı koyulukta olduğunda pik, yani yumurtlama demek. Pikten 1-2 gün (bazen 3 de sürebilir) sonra T çizgisi silikleşmeye başlar o da çatlama demek. Koyuluk + o çatlama günlerini değerlendirirseniz olasılık yükselirpeki bir soru dahaa :) koyu çizgi gördüğümüz günleri mi değerlendirmemiz gerekiyor
çok teşekkür ederimmİkisi de aynı koyulukta olduğunda pik, yani yumurtlama demek. Pikten 1-2 gün (bazen 3 de sürebilir) sonra T çizgisi silikleşmeye başlar o da çatlama demek. Koyuluk + o çatlama günlerini değerlendirirseniz olasılık yükselir
benim esim de kokuyordu kötü bir sey duymaya. ama ben her ay hastanelere giderken onun rahat rahat takılması da doğru değildi. oturduk konustuk valla. cocuk istiyorsan gideceksin yoksa artık ben de korunurum dedim. evliliğimizin 5.ayında gitti kontrole sükürgelde şimdi bunu eşime anlat malesef bazı erkekler çok gururlu bu konularda
Yumurtlama olmuş mu ? Pik miGünleri tutturamamakta değil sorun, her ay şans %10-15 civarı. Ovulasyon gününüzü tutturunca ilk aydan hamile kalma şansınız da aynı oranda yani, kendinize o stresi yüklemeyin boşa :)
İnnovita bence en iyisi, laboquick iyiydi ama bozdu son aylarda bence.
Pik olmuş mjbenim esim de kokuyordu kötü bir sey duymaya. ama ben her ay hastanelere giderken onun rahat rahat takılması da doğru değildi. oturduk konustuk valla. cocuk istiyorsan gideceksin yoksa artık ben de korunurum dedim. evliliğimizin 5.ayında gitti kontrole sükürsimdi keske evlenmeden önce gitseydim diyor
olmamış henüzPik olmuş mj
Olmamış hayır, sıvı alımına dikkat ediyorsunuz dimiYumurtlama olmuş mu ? Pik mi
Evet havuç da yiyorum ama catlamadiOlmamış hayır, sıvı alımına dikkat ediyorsunuz dimi
Çatlaması için yumurtlama olması lazım sizde daha yumurtlama olmamışEvet havuç da yiyorum ama catlamadi