- 26 Şubat 2024
- 256
- 49
- 23
- Konu Sahibi kediliannee
Daha yeni yaptım 10 dk oldu şu an pik miÇatlaması için yumurtlama olması lazım sizde daha yumurtlama olmamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yeni yaptım 10 dk oldu şu an pik miÇatlaması için yumurtlama olması lazım sizde daha yumurtlama olmamış
.olmamış henüz
EvetDaha yeni yaptım 10 dk oldu şu an pik mi
Çok teşekkür ederim
Evet burda pik duruyor değerlendir mutlaka ertesi günlerde teste devam et silikleştğindede değerlendirDaha yeni yaptım 10 dk oldu şu an pik mi
SAT ne zaman dı ?Üç gündür pik en alttakini de az önce yaptım hala pik
20 MayısSAT ne zaman dı ?
Bitiş20 Mayıs
5 günde regl oldunuz desek 15 mayıs SAT olsa 25 gün olmuş ve ovülasyon testiniz pik çıkmış baya baya evde gebelik testi varsa bi deneyin çünkü gebeliktede pik çıkıyor yumurtlama testi
Çatladı değil mi
EvetÇatladı değil mi
Bana da yardımcı olabilir misiniz? Testi biraz önce internetten satın aldım gün sonra kapımda. Reglim biteli de 2 gün oldu. Yani teslim edildiğinde reglim biteli 4 gün olmuş olacak. Teste hemen başlıcam. Ama tam ne zaman başlanmalı anlayamadım
Bence başlayın hemen, belki erken yumurtluyorsunuzdur. Sabah ilk idrar kullanmayın, gece çok geçe bırakmayın, öğlen saatlerinde yapın yani, yeterBana da yardımcı olabilir misiniz? Testi biraz önce internetten satın aldım gün sonra kapımda. Reglim biteli de 2 gün oldu. Yani teslim edildiğinde reglim biteli 4 gün olmuş olacak. Teste hemen başlıcam. Ama tam ne zaman başlanmalı anlayamadım
Teşekkür ederimBence başlayın hemen, belki erken yumurtluyorsunuzdur. Sabah ilk idrar kullanmayın, gece çok geçe bırakmayın, öğlen saatlerinde yapın yani, yeter
Aslında size bir soru daha sorsam. Sok yumurtalığımda 1,5cmlik over kist var. Doktor yeni tespit etti izlemeye başlıcaz. Doktorumda şuan 1 haftalık tatile çıktı soramıyorum. Kist sonucu etkiler mi bir bilginiz var mıBence başlayın hemen, belki erken yumurtluyorsunuzdur. Sabah ilk idrar kullanmayın, gece çok geçe bırakmayın, öğlen saatlerinde yapın yani, yeter
İnanın bi bilgim yok ya, pcos vs olduğunda ya hep pik oluyor ya da hiç pik olmuyor ama pcos harici bi kist sonucu etkiler mi bilmiyorumAslında size bir soru daha sorsam. Sok yumurtalığımda 1,5cmlik over kist var. Doktor yeni tespit etti izlemeye başlıcaz. Doktorumda şuan 1 haftalık tatile çıktı soramıyorum. Kist sonucu etkiler mi bir bilginiz var mı