• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi nde acil yardım lütfen bakar mısınız durum nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ovulasyon testi adetim düzenli olduğu için adet bitiminin 8 ci gününde başla yazıyordu bende öyle başladım yooo zaten 5 den fazla aldım peki şimdi ben nerde yanlış yaptım iyiki yazdınız ya çok teşekkür ederim 🙏
Sizlerin attigi gibi hic net degil demissinya gùlùm, biyerde yanlis yapmadinda,o net gorduklerin buraya tam pik olmus gunun resmini atiyo.kisinin gore degisir. Kimisi 8 gunde kimisi 12 gunde kimisi 14 gunde hatta 22lerde vede bir sonra ki adete 2-3gun kala yumurtlayanlar bile var.😘

Sizlerin attigi gibi hic net degil demissinya gùlùm, biyerde yanlis yapmadinda,o net gorduklerin buraya tam pik olmus gunun resmini atiyo.kisinin gore degisir. Kimisi 8 gunde kimisi 12 gunde kimisi 14 gunde hatta 22lerde vede bir sonra ki adete 2-3gun kala yumurtlayanlar bile var.😘
Ohalde yolunn çok başındayım ve bu teste çok geç başlamışım 😔

Ohalde yolunn çok başındayım ve bu teste çok geç başlamışım 😔
Screenshot_20201216-235413_Google.jpg

Öyle olunca ya kadar hergun teste devam öyle olduğu takdirde ilişki olmalı ozaman dmi canım
O koyuluga yaklasirken basla iliskiye.gun asiri dewam et.Bana dr.dediki tam yumurta nin catladigi pik gununu bekleme , ondan 1-2 gun once de olsun birliktelik. Yumurta catladigi Andada icerde onu dolleyecek hazirda sperm bulunsun.ve yumurtlama gecesi de birlikte ol.

Okudum aslında bir çok siteye de baktım ama çok baktıkca aklım karıştı T çizgi si koyuysa C çizgisinden yumurtlama yazıyor ama tabi yeni yaptigim için de olabilir bugün 2 günü daha henüz olmamış sanrım

Evet bilemedim yani en iyisi sizin attığınız gibi koyulaşıncaya kadar devam en güvenilir ozaman sanırım

Back