Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 10 günüm var..senin nasıl belirti var mı canım ?bende bekleme aşamasındayım 6 günüm kaldı reglme
Merhaba bende başladım predktr aldım sizin marka ne
Merhaba Bende bu ay kullanmaya başladım gerçi artık bekleme aşamasındayım ama yazıyım dedim labaqoik marka ve 11.gün başladım
Merhaba kizlar hoşgeldinizİlk def bu ay yaptım 9. Günde başladım bugün 12. Gün çift çizgiyi gördüm laboquick marka kullandim artik gerisi enerji meselesi![]()
Kacinci gunundesin cnm ?İlk def bu ay yaptım 9. Günde başladım bugün 12. Gün çift çizgiyi gördüm laboquick marka kullandim artik gerisi enerji meselesi![]()
Canım yumurtlama gününe yaklaşırken koyulaşmaya başlıyo yumurtlama günün de t c den koyu oluyo çatladığında da silikleşiyorMerhaba kizlar hoşgeldinizbenim testim laboquik ben adetin 4 gununde basladim ki merak etdim adetdede t cizgisi cikarmi diye evet kizlar adetdede silik t cizgi cikyomus suanda 12 gunumdeyim
Ve bu agsam biraz kirmizilasdi ama tam degl bakalim duzenlidir adetim 14 gunu beklicem bu arada kizlar yumurtlama gunu t cizgi tam kirmizilasyormu ?
Ovulasyon gununden bi gun once silikmi olyor?
Kafam karişdi ama dedigin kirmizilik daha gormedim daha acaba sivi kullanyorum ondanmi mesela oylen 4 saat idrara cikmiyorum ama sivi cok tuketyorum test yapyorum silik agasam yapyorum yaklasik 8 saat idrarimi tutyorum agsam sabaha gore daha kirmizi ama daha o c t koyu kirmiziyi yakalamadim acaba sivi tuketmek etkiliyormuCanım yumurtlama gününe yaklaşırken koyulaşmaya başlıyo yumurtlama günün de t c den koyu oluyo çatladığında da silikleşiyor
Tabiki sıvı alımı çok etkiliyor test yapmadan 4saat önce sıvı alımını kesip 2saat kala da sıkışık olman gerekiyor ki doğru sonucu alabilesinKafam karişdi ama dedigin kirmizilik daha gormedim daha acaba sivi kullanyorum ondanmi mesela oylen 4 saat idrara cikmiyorum ama sivi cok tuketyorum test yapyorum silik agasam yapyorum yaklasik 8 saat idrarimi tutyorum agsam sabaha gore daha kirmizi ama daha o c t koyu kirmiziyi yakalamadim acaba sivi tuketmek etkiliyormu
Tamam yarin artik oyle yapicam hatta yarin agsam resim aticam su son 3 gunu bak bakalim nasil durumlarTabiki sıvı alımı çok etkiliyor test yapmadan 4saat önce sıvı alımını kesip 2saat kala da sıkışık olman gerekiyor ki doğru sonucu alabilesin
Tamam canım sabah saat 10dan sonra ve akşam 8 den önce yapmaya dikkat etTamam yarin artik oyle yapicam hatta yarin agsam resim aticam su son 3 gunu bak bakalim nasil durumlar
Piskolojik mi bilmiyorum ama 2 gündür inanılmaz akıntım var şişkinliğim var ve kasık ağrısı bakalm kısmet sende var mı belirtiBenim 10 günüm var..senin nasıl belirti var mı canım ?
9. gün başladım 12.gün iki çizgide koyuydu hatta t c den biraz daha koyuydu önceki günler t baya siliktiKacinci gunundesin cnm ?
Ilk gordugun kirmizi cizgimi bu ?
Bende bu gun gordum ama tam degldi yani c cizgi kadar olmaliymiş hatta odan da daha kirmiz olmaliymiş!?
Benim daha erken belirti için de sadece göğüs hassasiyeti var o da her ay oluyo zaten ...Piskolojik mi bilmiyorum ama 2 gündür inanılmaz akıntım var şişkinliğim var ve kasık ağrısı bakalm kısmet sende var mı belirti
Kizlar kac cocugunuz var?
Benim 2
Genelde belirtile hcg 2 cizgi gordukden 1 veya 2 hafta sonra basliyor benim oyle olmustu daha oncesinden akinti meme hassasyet haric hic bi belirtim yokdu
Bende çocuk yok maalesef... olursa inşallah ilk olacakKizlar kac cocugunuz var?
Benim 2
Genelde belirtile hcg 2 cizgi gordukden 1 veya 2 hafta sonra basliyor benim oyle olmustu daha oncesinden akinti meme hassasyet haric hic bi belirtim yokdu
Ikisindede okadar dikkat etdimki kendime sarimsi islak sanki adet olyomiscasina bian akyordu diyordum kesin adet bakyorum akinyiymis gunde bi gunluk pedi dolduraxak kadar cokdu yaniÖzel değilse nasıl bir akıntınız vardı bende çok var şuan