ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Ya kızlar ben de bir şey sorayım size beta hcg kaçtan büyükse gebelik olur kesin benim adetime de. 2 -3 gün var bugün tahlil yaptırdım 10,84 çıktı sizce sevinsem mi ümitlenmesem mi
Canım 5 üstü gebelik var anlamında 2 gün sonra tekrar test yaptır değerin yükselmisse kesin hamilesin :)

Geçmiyor hiç günler :) hamilesin ama yükselince sağlıklı hamilelik olur 2 gün sonra yaptığında değerin 40-50 çıkması gerek :) Allah hakkında hayırlısı ni versin :)
İnşallah öyledir Can'ım. Benim aslında salıngünü de baktılar ama başka yerde baktırdım 0,33 tü bugün başka yerde 10,84 çıkınca umutlandım doktor laboratuvarlar aynı olmadan kıyaslayamam dedi yine sevinemedim .

İnşallah öyledir Can'ım. Benim aslında salıngünü de baktılar ama başka yerde baktırdım 0,33 tü bugün başka yerde 10,84 çıkınca umutlandım doktor laboratuvarlar aynı olmadan kıyaslayamam dedi yine sevinemedim .
Anladım canım ama bu değerde gebelik çok yeni zaten adetine 3 gün varsa 11 günlük bebek yada daha az bu değer nolmal yarın tekrar yaptır istersen için rahat olsun yada idrar testi yap evde bu değerle idrarda çıkmaz belki ama belli de olmaz clearblue die bi test var biraz pahalı ama sonuç doğru çıkıyor kaç haftalık olduğunu bile gösteriyor sanada muhtemelen 1-2 haftalık gebelik yazar rahat ol güzel düşün güzel olsun :KK66:

Anladım canım ama bu değerde gebelik çok yeni zaten adetine 3 gün varsa 11 günlük bebek yada daha az bu değer nolmal yarın tekrar yaptır istersen için rahat olsun yada idrar testi yap evde bu değerle idrarda çıkmaz belki ama belli de olmaz clearblue die bi test var biraz pahalı ama sonuç doğru çıkıyor kaç haftalık olduğunu bile gösteriyor sanada muhtemelen 1-2 haftalık gebelik yazar rahat ol güzel düşün güzel olsun :KK66:
Çok umutlanmamaya çalışarak seviniyorum elimde olmadan elimde erken gebelik testi var clearblue değil ama başka markanın pazar sabahı onu yapayım diyorum varsa çıkar sanırım artık. İnşallah sizlere de sonucu yazarım :)

Çok umutlanmamaya çalışarak seviniyorum elimde olmadan elimde erken gebelik testi var clearblue değil ama başka markanın pazar sabahı onu yapayım diyorum varsa çıkar sanırım artık. İnşallah sizlere de sonucu yazarım :)
Hayırlısı inşallah :) ovulasyon testi mi kullandın bu ay

Arkaaslar ya aklim dutdu yardima ihyiyacim varr:KK43:(

2 kasimbyumurtlama gunuydu iliski oldu ve simdi test yapyim negatif belki cikar diye.ama disim vok fena doktor ilaclar verdi ne yapicam bn simdiii:KK43:(((((

Kizlar bende 11 nde hastalanmam lazım..bakalim ne olcak!!ovilsyn testı yaptım merak edıp,2.cizgi digerine gore silikti..bakalım ne olcak meraktayım:)

Kizlar ovulasyon testi alacaksaniz kesinlikle clear blue digital ovulasyon testini oneriyorum,kesinlikle yanilma payi yok ben gecen ay onun sayesinde kaldim,tam yumurtlama günümde ilişki oldu bir daha olmamisti ve hamile olduğumu öğrendim,biraz pahali ama kesin sonuç diyorum,test edildi onaylandi :KK66:

• Kızlar selam,
Aranıza yeni katıldım ancak uzun süredir paylasımlarınızı okuyorum.
Bende gecen ay ılk kez bebek sahıbı olmayı denedım ama regl arası günlerim bir ay 25 bir ay 27 düzensiz oldugu için sanırım yumurtlama tarihimi kacırdık.
Belirtilerle gecen 2 hafta uzerıne 6 kasımda hüsrana ugradık:KK43: Dün surelab ovulasyon testi aldım.
Su an reglıyım ve bıtmesıne 3 gun var.
Ne zaman ovulasyon tstimi kullanmaya baslamalıyım, birde marka ile ilgili fikri olan daha önce kullanan bir arkadasım beni yönlendirebilir mi?
Cok tsk

Son olarakta daha önce baska bir topikte yumurtlama öncesi tutarsa kız yumurtlama günü ve sonrasında tutarsa erkek bebek olacagını okumustum.
Cok sayıda hanım buna göre cinsiyet ayarlaması yapmıs ve doktorlarda onaylamıs bu durumu.
Sizin bir malumatınız var mı bu konudada

• Kızlar selam,
Aranıza yeni katıldım ancak uzun süredir paylasımlarınızı okuyorum.
Bende gecen ay ılk kez bebek sahıbı olmayı denedım ama regl arası günlerim bir ay 25 bir ay 27 düzensiz oldugu için sanırım yumurtlama tarihimi kacırdık.
Belirtilerle gecen 2 hafta uzerıne 6 kasımda hüsrana ugradık:KK43: Dün surelab ovulasyon testi aldım.
Su an reglıyım ve bıtmesıne 3 gun var.
Ne zaman ovulasyon tstimi kullanmaya baslamalıyım, birde marka ile ilgili fikri olan daha önce kullanan bir arkadasım beni yönlendirebilir mi?
Cok tsk
merhaba, ovulasyon takibi için reglin 25 gün olacakmış gibi başla çünkü az olandan başlarsan kaçırma ihtimalin kalmaz:) testin açıklamasında kaçıncı gün yazıyor bilemiyorum ama bendekinde 25 gün için reglinin başlangıcıdan itibaren 8.gün başlıyorsun. sabah ilk idrarındla yapma ve testi yapmadan önce çok sıvı tüketme vede hergün aynı zamanda yapmalısın. C-çizgisi ve T-çizgisi bulunuyor testlerde. T çizgisinde koyulaşma gördükten sonraki 24-36 saat içerisinde yumurtlama-çatlama-ovulasyon olacak ve yumurtan sadece 12-24 saat arası döllenmeye uygun olacaktır.
cinsiyet konusunda ise bilimsel bir makalede okudugumu paylaşmak istiyorum. cinsiyet belirleme sadece erkege baglıdır. bilmsel olarak Y kromozomu taşıyan spermler X kromozoumu taşıyanlara göre hızlıymış ve uzun ömürlü. Egerki sen yumurtlama dan 12 saat önce ilişkiye girersen ortamda X kromozomları hali hazırda bulunacaklar, yumurtlama olunca yumurta direkt onlarla karşılaşma olasılığı fazla. tabiki yumurtlamadan sonra yada aynı zamanlarda ise hızlı koşan Y kromozolu spermler döllemeyi sağlama olasılığı fazla. tabiki bunlar olasılıklar. bilimsel olarak yazlıanlar denenbilir ama yinede sğlıkla hayırlısı ile temenni ederimki kucagınıza bebeklerinizi alırsınız. :)

merhaba hanımlar. bende ilk kez ovilasyon testi kullanıp hamile kalanlardanım.

benim şöyle oldu. ben adetimin 10. gününden itibaren testi yapmaya başladım. 16. güne kadar test negatifti 17. gün koyulaştı. 18. gün tam olarak koyuydu ve 19 ve 20 günler yeniden negatif oldu. ancak benim şöyle birşey oldu. benim 16. günden önce ilişki olmadı. yani yumurtam çatladığında ilişki olmadı. hatta ben yumurtlamayı yakaladım ama ilişki olmadı hamile kalamam dediğimde hamile kalmışım. anlayacağınız, yumurta çatlamadan önce spermin rahim içinde olması gerekiyormuş. birçok kişi bana bunu söylemişti. gerçekten de öyleymiş,

hanımlar, eğer ovilasyon testini kullanıyorsanız kesinlikle faydasını görürsünüz, ben 1,5 yıllık evliyim ve ilk defa kullandım. hemde yumurtlama gününden bir gün önce ilişki olmasına rağmen hamile kaldım. buna da dikkat edin derim ben

X