- 20 Ekim 2015
- 485
- 229
- 34
- Konu Sahibi Cileklipasta91
Valla ben de ictim bugun umarim sonradan gorme filan degildirİnsallh bakalim hayrlisi ama bnm disim agriyodu cok kotu agri kesicide yuttum dayanmdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben de ictim bugun umarim sonradan gorme filan degildirİnsallh bakalim hayrlisi ama bnm disim agriyodu cok kotu agri kesicide yuttum dayanmdim
Canım 5 üstü gebelik var anlamında 2 gün sonra tekrar test yaptır değerin yükselmisse kesin hamilesin :)Ya kızlar ben de bir şey sorayım size beta hcg kaçtan büyükse gebelik olur kesin benim adetime de. 2 -3 gün var bugün tahlil yaptırdım 10,84 çıktı sizce sevinsem mi ümitlenmesem mi
Ay o iki gün Nasıl geçecek İnşallah öyledir canım çok sağolCanım 5 üstü gebelik var anlamında 2 gün sonra tekrar test yaptır değerin yükselmisse kesin hamilesin :)
Geçmiyor hiç günler :) hamilesin ama yükselince sağlıklı hamilelik olur 2 gün sonra yaptığında değerin 40-50 çıkması gerek :) Allah hakkında hayırlısı ni versin :)Ay o iki gün Nasıl geçecek İnşallah öyledir canım çok sağol
İnşallah öyledir Can'ım. Benim aslında salıngünü de baktılar ama başka yerde baktırdım 0,33 tü bugün başka yerde 10,84 çıkınca umutlandım doktor laboratuvarlar aynı olmadan kıyaslayamam dedi yine sevinemedim .Geçmiyor hiç günler :) hamilesin ama yükselince sağlıklı hamilelik olur 2 gün sonra yaptığında değerin 40-50 çıkması gerek :) Allah hakkında hayırlısı ni versin :)
Anladım canım ama bu değerde gebelik çok yeni zaten adetine 3 gün varsa 11 günlük bebek yada daha az bu değer nolmal yarın tekrar yaptır istersen için rahat olsun yada idrar testi yap evde bu değerle idrarda çıkmaz belki ama belli de olmaz clearblue die bi test var biraz pahalı ama sonuç doğru çıkıyor kaç haftalık olduğunu bile gösteriyor sanada muhtemelen 1-2 haftalık gebelik yazar rahat ol güzel düşün güzel olsunİnşallah öyledir Can'ım. Benim aslında salıngünü de baktılar ama başka yerde baktırdım 0,33 tü bugün başka yerde 10,84 çıkınca umutlandım doktor laboratuvarlar aynı olmadan kıyaslayamam dedi yine sevinemedim .
Çok umutlanmamaya çalışarak seviniyorum elimde olmadan elimde erken gebelik testi var clearblue değil ama başka markanın pazar sabahı onu yapayım diyorum varsa çıkar sanırım artık. İnşallah sizlere de sonucu yazarım :)Anladım canım ama bu değerde gebelik çok yeni zaten adetine 3 gün varsa 11 günlük bebek yada daha az bu değer nolmal yarın tekrar yaptır istersen için rahat olsun yada idrar testi yap evde bu değerle idrarda çıkmaz belki ama belli de olmaz clearblue die bi test var biraz pahalı ama sonuç doğru çıkıyor kaç haftalık olduğunu bile gösteriyor sanada muhtemelen 1-2 haftalık gebelik yazar rahat ol güzel düşün güzel olsun
Hayırlısı inşallah :) ovulasyon testi mi kullandın bu ayÇok umutlanmamaya çalışarak seviniyorum elimde olmadan elimde erken gebelik testi var clearblue değil ama başka markanın pazar sabahı onu yapayım diyorum varsa çıkar sanırım artık. İnşallah sizlere de sonucu yazarım :)
İnşallah kesinleşince de yazacağım canım , inşallah en kısa zamanda hepimiz daha güzel sonuçlar alırız. :)Sizleri adina cook sevindim ya ne guzel bak boyle seyler yazmaniz masallah
t canım 16.gün çift çizgiyi gördüm ama emin değilim çok da koyu çizgi değildi diğer günlere göre koyuydu sadece o yüzden oldu mu olmadı mı bilemiyorumHayırlısı inşallah :) ovulasyon testi mi kullandın bu ay
Allah nasip ederse emin ol her türlü oluyor inşallah bebisin seninledir :)eve
t canım 16.gün çift çizgiyi gördüm ama emin değilim çok da koyu çizgi değildi diğer günlere göre koyuydu sadece o yüzden oldu mu olmadı mı bilemiyorum
inşallah canım benim,Allah'ım hepimizin gönlündekini en kısa zamanda yaşatsın inşallah hayırlısıyla :)Allah nasip ederse emin ol her türlü oluyor inşallah bebisin seninledir :)
merhaba, ovulasyon takibi için reglin 25 gün olacakmış gibi başla çünkü az olandan başlarsan kaçırma ihtimalin kalmaz:) testin açıklamasında kaçıncı gün yazıyor bilemiyorum ama bendekinde 25 gün için reglinin başlangıcıdan itibaren 8.gün başlıyorsun. sabah ilk idrarındla yapma ve testi yapmadan önce çok sıvı tüketme vede hergün aynı zamanda yapmalısın. C-çizgisi ve T-çizgisi bulunuyor testlerde. T çizgisinde koyulaşma gördükten sonraki 24-36 saat içerisinde yumurtlama-çatlama-ovulasyon olacak ve yumurtan sadece 12-24 saat arası döllenmeye uygun olacaktır.Aranıza yeni katıldım ancak uzun süredir paylasımlarınızı okuyorum.
- Kızlar selam,
Bende gecen ay ılk kez bebek sahıbı olmayı denedım ama regl arası günlerim bir ay 25 bir ay 27 düzensiz oldugu için sanırım yumurtlama tarihimi kacırdık.
Belirtilerle gecen 2 hafta uzerıne 6 kasımda hüsrana ugradık Dün surelab ovulasyon testi aldım.
Su an reglıyım ve bıtmesıne 3 gun var.
Ne zaman ovulasyon tstimi kullanmaya baslamalıyım, birde marka ile ilgili fikri olan daha önce kullanan bir arkadasım beni yönlendirebilir mi?
Cok tsk