- 8 Kasım 2015
- 154
- 33
- 36
-
- Konu Sahibi Cileklipasta91
bu arada ben 1 aralikta adet oldum cumartesi gunu klomen kullanmaya basladim ayin 10 da bitti o gun cok akintim geldi bende cok korktum catladi diye iste megerse rahim kalinlasiyomus bizde araligin 8 11 14 17 gunlerinde birliktelik oldu hayirlisi artik umarim hamile kalirizPeki sen bu ay nasıl dnedın ben 12,14,16,18 aralık denedım sen 16 aralıkta yaptın mı bu gece yapıcan mı
canim ben sorunu cevaplayayim mart ayinda hamile kaldigim zaman esimle birlikte oldugumun 3 gun sonrasi lekelenme olmustu hatta internetten arastirinca bu yerlesme kanamasi olabilirmi demistim ama iki hafta sonra bebegim tutunmus ama gelisemeden dustu onuda kanamam uzun surupte doktora gittigimde ogrendim onun icin yumurtladigindan eminsen yerlesme kanamasi olabilir ama o pembe olarak degilde iki uc damla adet seklinde geliyo kirmizi oluyo yani ben hatta cok korkmustum aniden oyle kanamam olupta bitince folik asite hemen basla baslamadiysan ben baslamadigim icin kendimi sucluyorum hep belki icseydim bebegim gelisirdi diye 7 gun sonra kan ver test yapsinlar orda belli oluyo hamilelikKızlar birşey sorcam adetime 9 gün var 5 gün önce yumurtladım ovu testine göre . Bugün sol kaşığımda batma var ve pembe akıntım var bu yerleşme kanaması olabilir mi ? Bilenler fikir verebilirse sevinirim. Bu arada yumurtlama döneminde de bu tarz kanama oluyor .
İşte Can'ım benim de öyle . Adete 8 gün var bakalım ne olcak merak ediyorum . Ama baska hiç bir belirtim yok hamilelikle ilgili. Folidoce vermişti doktorum onu kullanıyorum ama sadece bi tane kaldı yenisini almak istemiyorum. Eğer hamile değilsem doktora İnofolic diye bi folikasit varmış. Gebeliği kolaylaştırıyomuş onu sorcam. Zaten hamile kalırsam da doktor değiştirecekti of bilmiyorum kafam karışık .birliktelk oldugu gun yumurtluyodum hatta ondan 3 gun sonra lekelenme oldu seninde ayni olmus olabilir dediklerimi uygula canim
lapuguik ovulasyon testini al canim en iyisi o cunkuGünaydın kızlar bende 1.5 yıldır hamileliği bekliyorum 2 düşüğüm oldu şimdi adetimi bekliyorum yarın yada en geç çarş gelmesi lazım bugün test yaptım negatif çıktı ve sanırım adet gelmek üzere bende bir umut ovulasyon testi alayım diyorum ama hangi marka daha iyidir bilemedim fikriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim
hamile degilsen adet olursan filanovulasyon testi de yapmaya basla onunla belli oluyo yumurtlama zamaninİşte Can'ım benim de öyle . Adete 8 gün var bakalım ne olcak merak ediyorum . Ama baska hiç bir belirtim yok hamilelikle ilgili. Folidoce vermişti doktorum onu kullanıyorum ama sadece bi tane kaldı yenisini almak istemiyorum. Eğer hamile değilsem doktora İnofolic diye bi folikasit varmış. Gebeliği kolaylaştırıyomuş onu sorcam. Zaten hamile kalırsam da doktor değiştirecekti of bilmiyorum kafam karışık .
Teşekkürler bilgi için canmlapuguik ovulasyon testini al canim en iyisi o cunku