ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

ya kizlar bu arada ben catlatma ignesi oldugumdan beri 4 gun gecti testler hep ayni koyulukta cikiyo bende bu sabah gebelik testi yapayim oda cikcakmi dedim oda cikti bu vucuda hcg hormonu enjekte edildigi icinmi kaynaklaniyo benim vucudum ne zaman normale donucek yaa:KK43::KK61:
Aşılamada İğneden 14 gün sonra vücudun normale döndüğünü biliyorum ama çatlatma iğnesinde de mi aynı hormon varmış bilmiyodum belki o da 14 gün sonra etkisini yitirir o zaman.

Aşılamada İğneden 14 gün sonra vücudun normale döndüğünü biliyorum ama çatlatma iğnesinde de mi aynı hormon varmış bilmiyodum belki o da 14 gün sonra etkisini yitirir o zaman.
canim catlatma ignesindede hcg hormonu varmis internette okumustum bir deneyeyim dedim sabah gercekmi diye gercektende dogruymus normal kaset gebelik testi denedim hamile olup olmadigim belli degil hamileymisim gibi cizgi cikti ne zaman belli olucakbilmiyorum :KK43:

canim catlatma ignesindede hcg hormonu varmis internette okumustum bir deneyeyim dedim sabah gercekmi diye gercektende dogruymus normal kaset gebelik testi denedim hamile olup olmadigim belli degil hamileymisim gibi cizgi cikti ne zaman belli olucakbilmiyorum :KK43:
Bi araştır bakalım cnm belki onun cevabıda vardır internette ben bilemiyorum. Çatlatma iğnesi olmuştum ama hiç dikkat etmedim o konuya

buyuk ihtimal yine hamilelik olmicek icime oyle doguyo rahim filmi cektirmeden olmicek sıkintili bir dusuk yaptiktan sonra rahim ici yapisiklilik vede tuplerde tikaniklilik olabiliyomus onumuzdeki ay ne olucak bakalim bekleyip gorucem dusukten sonra 8 ay gecti haala hamilelik olmadigi icin doktorumda suphelendiki kanaman olursa randevu alacaksin rahim filmi cekicez dedi dua edin benim icin olurmu 3 hafta sonra adetin ortasinda yada adet bittikten sonra cekilecek sanirim:KK43:

Kizlar iki ay boyunca surekli sizlerden gelen yazilari okudum. Ben de anlatayim:) evleneli 8 ay oldu subata kadar dogum kontrol hapi kullandim son hapimi subatta ictim ve bitti. Netten Loboquick ovulasyon testinden siparis verdim baya da ekonomik. Mart ve nisan ayinda adet bitiminden iki gun sonra her gun duzenli olarak kullandim ve suan 1,5 aylik hamileyim.. Rabbime sukurler olsun..ovulasyon testi cidden ise yariyor kesinlikle alin derim. Ayrica bi dipnot d.kontrol hapindan sonra hamile kalir miyim kalamaz miyim endiseleri oluyor ama gordumki olumsuz herhangi bi etkisi olmuyormus:) Rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah .. Hamislere de sag salim kucagina almalarini..

Kizlar iki ay boyunca surekli sizlerden gelen yazilari okudum. Ben de anlatayim:) evleneli 8 ay oldu subata kadar dogum kontrol hapi kullandim son hapimi subatta ictim ve bitti. Netten Loboquick ovulasyon testinden siparis verdim baya da ekonomik. Mart ve nisan ayinda adet bitiminden iki gun sonra her gun duzenli olarak kullandim ve suan 1,5 aylik hamileyim.. Rabbime sukurler olsun..ovulasyon testi cidden ise yariyor kesinlikle alin derim. Ayrica bi dipnot d.kontrol hapindan sonra hamile kalir miyim kalamaz miyim endiseleri oluyor ama gordumki olumsuz herhangi bi etkisi olmuyormus:) Rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah .. Hamislere de sag salim kucagina almalarini..
hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah

image.jpeg
Merhaba arkadaslar bende test yaptım bakarmısınız 8 temmuz galıba en belırgını 9 temmuzda deneme snrsı gun asırı deneme yaptık. Son adet tarıhım 25 temmuz. Insallah duzgun kulanmısımdır ve ıns sorun yoktur Rabbım nasıp eder

ovulasyon testi bende ise yaramadi kendimi sitresten uzak tutup kafamdan bebek olayini cikarttim ertesi ay hamile kaldim bana bile supriz oldu cok sukur su anda 1 bucuk aylik kizim var benden size tavsiye bayanlar kendinizi bebege odaklamayin vede acaba hamile kalicakmiyim olucakmi diye sitres yapmayin hersey bunlarda bitiyo

Ben de bu yöntemi denemiştim, başarılı mı oldu bilemiyorum yoksa denk mi geldi ama çift çizgi olayı benim de aynıydı.
Yani yumurtlama günüm yaklaştığında silik silik ikinci çizgiyi gördüm sonra 2 gün çok keskin çift çizgi oldu artık ve tam emin olmak için o günleri hep değerlendirdim.
Ama bariz bir şekilde çift çizgi olduğu gün yumurtlama gerçekleşiyor demektir.
Es geçme derim.
İnşallah gönlünce olsun herşey:)
Ovulasyon testi diyemi alcaz? Internetten alsak neolur?

ovulasyon testi bende ise yaramadi kendimi sitresten uzak tutup kafamdan bebek olayini cikarttim ertesi ay hamile kaldim bana bile supriz oldu cok sukur su anda 1 bucuk aylik kizim var benden size tavsiye bayanlar kendinizi bebege odaklamayin vede acaba hamile kalicakmiyim olucakmi diye sitres yapmayin hersey bunlarda bitiyo
Ah gonlume soz gecirsem

Ah gonlume soz gecirsem
dusukten sonra bir yil icinde yemedigim igne icmedigim hap kalmadi rahim filmiyle tup filmide bunlarin yaninda cabasi doktor bir yil ugrasti en sonunda asilama yada tup bebek olucaksin dedi bende esime birakalim kafamizi dinleyelim dedim tabi bu arada baska doktorada gittik doktorun bana dedigi su oldu ben sizin paranizi diger doktor gibi catir catir yemesini bilirim ama benim vicdanim el vermez sen zaten hormon takviyesi olmussun daha fazla ilac alma bu yuzden hamile kalamiyosun gidin hem kafanizi dinleyin hemde vucudunu bu ilaclardan arindirip dinlendir 6 ay bir sene icinde kendiliginden kalirsin dedi bizde o doktorun sozunu dinledik tam 1 sene sonra kendiliginden hamile kalmisim banada supriz oldu bana asilama tup bebek diyen doktor sasirdi kaldi o yuzden diyorum sitresten uzak durun diye

Kizlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim adetim cok duzenli degil ama ortlama 33 gun faln suruyor yani yumurtlama donemim 18 faln oluyor ben testleri yapiyorm bugun 16. gun ve hep silik cikti, sizin de oncesinde hep silik mi cikiyordu..bugunu de degerlendirsem mi ne yapsam yoksa cumartesi sinav var ona mi calissam

Arkadaslar merhaba bende yakalim cift cizgiyi bu ay ilk kez kullandim degerlendirdim gunleride ins ise yaramistir benim gibi kullanip bat bekleyen varmi :KK66:

Kizlar ben de galiba yakaladim cift cizgiyi tamamen digeri kadar koyu degildi ama baya koyuydu aksama yaptm siliklesmisti catlama oldu mu acaba

Kizlar ilk resim dunden ikinci bu sabah digeri de bu aksam ki sizce olmus mudur

Eklentiler

• 20180212_190101-1.jpg
    20180212_190101-1.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 81
X