ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

ben de klomen kullanmıştım bir kez ama biz değerlendirememiştik o günleri hamile kalamadım. fakat ben hamile kaldığım ay yumurta takibi yapmıştım. o yumurtlama testlerinden alabilirsin eczaneden eğer yumurtanın çatlamadığını düşünüyorsan, yumurtan çatlamamışsa negatif çıkar,

gecen ay akintim vardi adetime kadar bu ay o beyaz akintilardan baska akinti gelmedi dusuk yaptigimdada boyle akinti gelmemisti adetime kadar umarjm yine hamile kalmisimdir
inşallah canım, ama işte diyorum a o ilaç biraz vücut dengesini bozuyor. herahgi bir sorun yoksa aslında kullanmamak lazım, sabırla beklemek lazım , kafana takip kendini takip ettikçe olmuyor bu bebek maalesef, ben hamile kaldığım ay hiç bebek düşünmemiştim hatta şimdilik olmasa daha iyi olacak diye düşünmüştüm hep kısmet işte o ay hamile kaldım

benim adetlerim duzensizlesti birazda o yuzden doktora gittik klomen verdi hamilelik icin yumurtalarjm dusukten sonra tembellesmid oyle dedi bu ayda olmazsa rahim filmi cekicekmis bilmiyorum ne yapcem psikolojjm allak bullak oldu iyice sanirim bende bebek mevzusunu rafa kaldirsam iyi olcak sagligimiz iyice kotuye gidiyo cunku

birde ben gecen aydan beri kullaniyorum ovulasyon testini ovula ovulasyon testi aldiydim sen hangi marka ovulasyon testini kullanarak yumurtlama gununu bulmustun

canim o beyaz akinti rrahim kalinlasirken oluyomus doktora bu carsamba gittigimde ben yumurtaliklarim catlamismi diye sordugumda daha catlamamis ama catlamak uzere biz bu sureci catlatma ignesi vurup hizlandircez dedi carsamba aksami catlatma ignesi vurdu dun aksam icin birliktelik verdi bugun yarin filan birliktelik olucak beklicekmisim 31 aralik yada 1 ocakta adet olmazsam kan testi yaptircakmisim olursamarayip randevu alcakmisim rahim filmi cekilcekmis esimdende sperm tahlili isticekmis

Aynı surecteyız bak bende testlerımı eklıyorum ben gecen ay gec yumurtlamıstım hatırlıomusun 18. Gunu ama bu ay bır kür kullandım normal döngümde 12. Gün yumurtladım bende 31 aralık 1 ocak adet olmazsam hamıleyim.
Bence 17 aralık 13:00 dakı testte yumurtladım ama ilişki periyodu şöyle oldu
12 aralık 14 aralık 16 aralık ve bu sabah
Dün yumurtlama gecemde eşim hastalandı sabah oldu ama bir önceki günden vardı sperm içerde bide bu sabah yaptım belki gecede yaparım
Dün gece ılıskı olmaması sorun teskıl eder mı sence
Artık beraber beklerız bu ay:)

Testlerim bak 17 aralıgı ılk yaptıgım halıylede ayrıca eklıyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 166
  • image.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 163
benim gibi sende dun yumurtlamissin canim benimde dun kipkirmiziydi eve gidince yapicam bugunku testi dun catlatma ignesindenmidir bilmiyorum bacagima vurdu agrisi isyerindezoryurudum bugun birazdaha iyiyimumarim bu ay tutmustur meleklerimiz ins

hatta bugune kadar vucut isimida olctum belirli birgun boyunca yukseldi yumurtalar olgunlasasiya kadarda dustu dun 36.0 iken bugun 36.1 e yukselmis catlamis yani dun ama cok usudum farkettim umarim catlamistirda dollenir gobislerimize tutunurlar da yeni yilda ikimizde mutlu haberleri aliriz eslerimizle bu guzel ani kutlariz omrtrn1406 canim

Sende dün ilişki oldu mu peki?
Bende dün olmadı bu sbaah ve önceki gece 16 aralık gecesi olmustu
merak etme birgun oncesi vede birgun sonrasi olabilirmis canli sperm kaliyomus icerde birdebana doktor sunu dedi aklinda olsun halk arasinda esler gun asiri birliktelik yapiyolar ama yanlis biz spermlerin daha guclu olmasi icin 3 gunde bir iliski oneriyoruz dedi

birde soyle birsey varmis disi sperm ler daha yavas gidiyomus daha uzun yasiyolarmis vede rahim agzina kadar gelebliyolarmis erkekler daha hizli daha az omurlu vede tuplere kadar ilerleyebiliyolarmis onlar bebegin cinsiyetini osekilde belirliyomus biliyomuydun bunu

Biliyorum cinsiyet belirleme olayını benim 16 aralıkta uzayan seffaf akıntım oldu zaten
Ben kesin 17 aralıkta yumurtladım
Akıntı belirtimde vardı yani
Sunu diycem en koyu test 13:30 da cıktgına göre ben gece 13:30 ta 12 saat sonra yumurtladım ve sabah ilişki olup spermler 24 saat yasadıgına göre bu gece 13:30 a kadar canlı yumurta ben catlamadan 10 saat sonra bırlıkte olmus oldum
Vardır dun gece esımın hastalanmasındada bı hıkmet
Rabbım yenı yıla mutlu gırmeyı nasıp etsin ikimizede ıns:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…