- 14 Kasım 2015
- 115
- 37
- 37
- Konu Sahibi Cileklipasta91
gecen ay akintim vardi adetime kadar bu ay o beyaz akintilardan baska akinti gelmedi dusuk yaptigimdada boyle akinti gelmemisti adetime kadar umarjm yine hamile kalmisimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de klomen kullanmıştım bir kez ama biz değerlendirememiştik o günleri hamile kalamadım. fakat ben hamile kaldığım ay yumurta takibi yapmıştım. o yumurtlama testlerinden alabilirsin eczaneden eğer yumurtanın çatlamadığını düşünüyorsan, yumurtan çatlamamışsa negatif çıkar,ins canim ya iki kutu klomen verdi cumartesi catlatma ignesi vurulcektim ama doktor yurtdisina cikmis benim bu dedigim akintida persembe butungun cumada sabah oldu cuma gunku bayagj agriliydi o gunleri hepdegerlendirdik ama igneyi olamadigim icin supheliyim catladigindan yarin gelcekmis doktor yarin gidicez bakalimne dicek
inşallah canım, ama işte diyorum a o ilaç biraz vücut dengesini bozuyor. herahgi bir sorun yoksa aslında kullanmamak lazım, sabırla beklemek lazım , kafana takip kendini takip ettikçe olmuyor bu bebek maalesef, ben hamile kaldığım ay hiç bebek düşünmemiştim hatta şimdilik olmasa daha iyi olacak diye düşünmüştüm hep kısmet işte o ay hamile kaldımgecen ay akintim vardi adetime kadar bu ay o beyaz akintilardan baska akinti gelmedi dusuk yaptigimdada boyle akinti gelmemisti adetime kadar umarjm yine hamile kalmisimdir
canim sendende yumurtlama zamani beyaz akinti sabun gibi krem gibi bir akinti geldimi
canim o beyaz akinti rrahim kalinlasirken oluyomus doktora bu carsamba gittigimde ben yumurtaliklarim catlamismi diye sordugumda daha catlamamis ama catlamak uzere biz bu sureci catlatma ignesi vurup hizlandircez dedi carsamba aksami catlatma ignesi vurdu dun aksam icin birliktelik verdi bugun yarin filan birliktelik olucak beklicekmisim 31 aralik yada 1 ocakta adet olmazsam kan testi yaptircakmisim olursamarayip randevu alcakmisim rahim filmi cekilcekmis esimdende sperm tahlili isticekmisEvet geldi
Aynı surecteyız bak bende testlerımı eklıyorum ben gecen ay gec yumurtlamıstım hatırlıomusun 18. Gunu ama bu ay bır kür kullandım normal döngümde 12. Gün yumurtladım bende 31 aralık 1 ocak adet olmazsam hamıleyim.canim o beyaz akinti rrahim kalinlasirken oluyomus doktora bu carsamba gittigimde ben yumurtaliklarim catlamismi diye sordugumda daha catlamamis ama catlamak uzere biz bu sureci catlatma ignesi vurup hizlandircez dedi carsamba aksami catlatma ignesi vurdu dun aksam icin birliktelik verdi bugun yarin filan birliktelik olucak beklicekmisim 31 aralik yada 1 ocakta adet olmazsam kan testi yaptircakmisim olursamarayip randevu alcakmisim rahim filmi cekilcekmis esimdende sperm tahlili isticekmis
benim gibi sende dun yumurtlamissin canim benimde dun kipkirmiziydi eve gidince yapicam bugunku testi dun catlatma ignesindenmidir bilmiyorum bacagima vurdu agrisi isyerindezoryurudum bugun birazdaha iyiyimumarim bu ay tutmustur meleklerimiz insAynı surecteyız bak bende testlerımı eklıyorum ben gecen ay gec yumurtlamıstım hatırlıomusun 18. Gunu ama bu ay bır kür kullandım normal döngümde 12. Gün yumurtladım bende 31 aralık 1 ocak adet olmazsam hamıleyim.
Bence 17 aralık 13:00 dakı testte yumurtladım ama ilişki periyodu şöyle oldu
12 aralık 14 aralık 16 aralık ve bu sabah
Dün yumurtlama gecemde eşim hastalandı sabah oldu ama bir önceki günden vardı sperm içerde bide bu sabah yaptım belki gecede yaparım
Dün gece ılıskı olmaması sorun teskıl eder mı sence
Artık beraber beklerız bu ay:)
aynen yumurta catladiktan sonra hcg dusuyo silik oluyo ovulasyon testiTest kırmızı olduktan ne kdar sonra catlıyor yumurta
En koyu olduktan sonra catlıyor demek mı
bak benimde su sekilde dun yaptigima kadarTest kırmızı olduktan ne kdar sonra catlıyor yumurta
17 gunlerdeki 6 34 saattekilerin teki ovula yumurtlama tekide lapukuik ovulasyon testiydi ondan iki tane yaptimTest kırmızı olduktan ne kdar sonra catlıyor yumurta
oldu doktorum birliktelikolsun yarim saat bacaklarini yukarda tutsun yarim saatte yan yada bacaklarini karnina dogru ceksinde oyle yatsin demis esime bende ayni dedigi gibi yaptim canimSende dün ilişki oldu mu peki?
Bende dün olmadı bu sbaah ve önceki gece 16 aralık gecesi olmustu
merak etme birgun oncesi vede birgun sonrasi olabilirmis canli sperm kaliyomus icerde birdebana doktor sunu dedi aklinda olsun halk arasinda esler gun asiri birliktelik yapiyolar ama yanlis biz spermlerin daha guclu olmasi icin 3 gunde bir iliski oneriyoruz dediSende dün ilişki oldu mu peki?
Bende dün olmadı bu sbaah ve önceki gece 16 aralık gecesi olmustu