ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Hayir bu ay ilk kez kullaniorum ben bu testi ama gecen ayda 25 gunde bir oldum bu ay benim ovulasyon testi ile ilk denemem
Hep 24 max 25 gunde bir oluyorum
Gebelik var demiorum ama su an 6 aralik hala adet olmadim 6 kasim sat tarihim 6 aralik tam 30 gun oldu
Bekliorum bakalim ykinda anlariz
ne yaptın canım. inşallah adet olmamışsındır. test yaptınmı yeniden gebelik testi ?

olurmu canım. ben yumurta takibi yaptım. adetimin 9 günü başladım testlere ve adetimin 18 günü yumurtladım ve 19g ünü yumurtam çatladı. 28g ünde bir adet oluyorum ve adetime 8 gün vardı. şu an da 11 haftalık hamileyim herkesin bünyesi aynı değil ki herkeste aynı olmadığını burdan da anlayabilirsin
canım sadece bir ay mı böyle oldu?
yani daha önceki yumurta takibi yaptığın aylarda da çift çizgi sonrası 8.günde adet olmuş muydun?
eğer cevabın evetse tüm bildiklerim yerle bir olacak:KK57::KK64:

bayanlar adete yakin yumurtlama olabiliyor yakin tarihte yumurtlama olduysa 5 ten kucukte cikabiliyor buyukte bszen yasayanlarda var ama benim bebegim 8 bucuk ay once gelisemedigi icin dustu boyle olanlarda var bu yuzden illaki 14 gun kala diye birsey yok

Ben gecen ay her gun ovulasyon testi yaptim
Bak ekliyorum gercekten 18. Gunde yumurtladim
Geneli 14. Gundur ama her kadin 14. Gun yumurtlayacak diye bisey yok.
Gec dollenme olursa gec cikiyormus sonuc
Benim ilk kez beta hcg degerim 5 e yakin cikti bu ay bilmiorum dediginiz gibi 10 araliga kadar hastalanmazsam vardir diye umud edicem
Canım bende yıllardır 24 günde bir adet olurum basen 23 günde bir bile olur bende bu ay 17.gün yumurtladım gecen ay Bebek calışmalarına başladık takvime göre çalıştım takvim 11. günü gösteriyordu başarısız olduk çünkü gec yumurtluyormusum bu ay ovülasyon testi ile öğrendim adete bir hafta kala hemde beklenen adet tarihi 11 aralık 3 gün kaldı şuan yumurtlamamın üstünden 6 gün geçti

Canım bende yıllardır 24 günde bir adet olurum basen 23 günde bir bile olur bende bu ay 17.gün yumurtladım gecen ay Bebek calışmalarına başladık takvime göre çalıştım takvim 11. günü gösteriyordu başarısız olduk çünkü gec yumurtluyormusum bu ay ovülasyon testi ile öğrendim adete bir hafta kala hemde beklenen adet tarihi 11 aralık 3 gün kaldı şuan yumurtlamamın üstünden 6 gün geçti
Gec yumurtladigin icin beklenen adet tarihi ustune 7 koy canim
Ben bu ay husrana ugradim 23 kasimda yumurtladim adet tarihim 1 aralik olmaliydi ana gec yumurtladigim icin yumurtlamadan sonra 14. Gun olan 7 aralikta adet oldum
Cokta umutlqndim dollenmeden sonra test yaptirdim 5 e yakin cikti ama felaket bir sanciyla hcg 2 ye indi
Ins bebegin seninledir
Tum kalbimle dilerim
Bu arada gec yumurtlayanlarda mi tutunamiyormus bebek oyleyse ben yandim

Gec yumurtladigin icin beklenen adet tarihi ustune 7 koy canim
Ben bu ay husrana ugradim 23 kasimda yumurtladim adet tarihim 1 aralik olmaliydi ana gec yumurtladigim icin yumurtlamadan sonra 14. Gun olan 7 aralikta adet oldum
Cokta umutlqndim dollenmeden sonra test yaptirdim 5 e yakin cikti ama felaket bir sanciyla hcg 2 ye indi
Ins bebegin seninledir
Tum kalbimle dilerim
Bu arada gec yumurtlayanlarda mi tutunamiyormus bebek oyleyse ben yandim
Canım her ay mı gec yumurtluyorum onu bu ay takip edeceğim bilemeyiz ki.gec yumurtlamak bebeğin tutunamaması anlamını taşımaz.sadece gec adet olabiliriz ya da test sonuncuna gebelik varsa gec yansır ben bu ay da olmazsa yumurta takibi yaptırıcam bu arada benim adetim yıllardır düzenlidir hep 24 gün

Benimde oyle idi 24 max 25 olsun ama bu ay grc yumurtladim diye 30 gunde oldum
Geciken 1 haftalik yumurtlamam adetimin tam 1 hafta geri atmasina sebep oldu
Isin en kotu yaniysa ben 1 aralikta adet olcagimj sanip hamile sandim kendimi ki hcgde yuksek cikti ama felaket bir sanciyla hcg 2 ye dustu
Cok kotu hissettim kendimi
Yeni yeni atlatiyorum 3. gun bugun
Ins bu ay olur
Eskiler diyorki adetiniz gecikirse bebek yer hazirliyormus sonraki ay kaliniyor diyorlar
Rabbim cumlemize versin ins.

Canım her ay mı gec yumurtluyorum onu bu ay takip edeceğim bilemeyiz ki.gec yumurtlamak bebeğin tutunamaması anlamını taşımaz.sadece gec adet olabiliriz ya da test sonuncuna gebelik varsa gec yansır ben bu ay da olmazsa yumurta takibi yaptırıcam bu arada benim adetim yıllardır düzenlidir hep 24 gün
Bende bu ay takip edecegim
Ayni senle durum bende telefon takvimine gore denedim bu ikinci aydi toplam denedigim tel takviminde tutmadi 12. Gun yumurtlamam gerekiyordu ama oyle tutmadi
Ovulasyon testi ile baktim 18. Gun yumurtluyorum
Ondada husran oldu
Bu ay anlasilcak benimde hep gec mi yumurtladigim canim

Aynı
Ayni senle durum bende telefon takvimine gore denedim bu ikinci aydi toplam denedigim tel takviminde tutmadi 12. Gun yumurtlamam gerekiyordu ama oyle tutmadi
Ondada husran oldu
Ondada husran oldu
Aynı durumdayız benim de ikinci ay bu ilk ay takvim tutmadı ovülasyon gec yumurtlama gösterdi doktor kontrolü şart.1,5 yıllık evliyim ödüm kopardı ay hamile kalmayım diye iki aydır istiyoruz ilk ay kalırım hamile sandım anam ne zormuş bu işler hamile kalmaya karar verdiğimde detaylı test yaptırdım herşey cok normal çıktı bu ay ne olacak bakalım.belime yavaştan ağrı giriyor sanırım 2 ya da 3 güne adet olacağım.gecen ay bende bütün belirtiler vardı kesin hamileyim dedim kan testi negatif ama göğüslerimin üstüne yatamadım şiştiler damarlar çıktı inanırmısın sütyenlerim olmadı.oysa hepsi psikolojikmiş

Aynı

Aynı durumdayız benim de ikinci ay bu ilk ay takvim tutmadı ovülasyon gec yumurtlama gösterdi doktor kontrolü şart.1,5 yıllık evliyim ödüm kopardı ay hamile kalmayım diye iki aydır istiyoruz ilk ay kalırım hamile sandım anam ne zormuş bu işler hamile kalmaya karar verdiğimde detaylı test yaptırdım herşey cok normal çıktı bu ay ne olacak bakalım.belime yavaştan ağrı giriyor sanırım 2 ya da 3 güne adet olacağım.gecen ay bende bütün belirtiler vardı kesin hamileyim dedim kan testi negatif ama göğüslerimin üstüne yatamadım şiştiler damarlar çıktı inanırmısın sütyenlerim olmadı.oysa hepsi psikolojikmiş
Kiz kendini dinlerse insan perisan oluyo
Ben gecen ay mide bulantisi kusmalar mide yanmalari oldu bu ay dedim kesin oldu.
Bende tam 1.5 senedir evliyim 2 aydir deniyoruz bu ucuncu ay olcak su an adetim bitince basliycam tekrar denemeye
Hele su ayi anlatiyim gece gunduz deli gibi calistim gunde 3 ogun ovulasyon testi yaptim
Bak dinle adetim gecti hemde 6 gun
Sag kasigimin ustune yatamadim gogus nasil acir kasik oyle acidi gece uyku duzensizlikleri derken dollenme 9. Gun kan testi yaptirdim doktor demezmi pozitife yakin deger dollenme olduysa birkac gun sonra yukselir 5 e cok yakin cikti
Ben dedim kesin bu ay tuttu.
Ama 13. Gunde dollenmenin bi kanama bi sanci iki kat oldum acile zor attik kendimizi hcg degeri 2 ye dusmus bende anlamadim
Normalde yani ilk denedigim ay 0.14 cikmisti
Hcg nasil yuksek cikiyor onuda anlamadim ama benim adet kanamamla tutanamadigi icin dusmus olabilir bu ay
Simdi adet bitince ovulasyon testine basliycam bu ay cok onemli benim icin
Bu ayda tutmazsa doktora gitcem dedim ama bi gidip hormon testi versemmi beklemeden ne biliyim zor ya:KK43:((((

canım sadece bir ay mı böyle oldu?
yani daha önceki yumurta takibi yaptığın aylarda da çift çizgi sonrası 8.günde adet olmuş muydun?
eğer cevabın evetse tüm bildiklerim yerle bir olacak:KK57::KK64:
canım ben daha önce hiç yumurta takibi yapmadım. ama şunu biliyorum. adetime 7-8 gün kala kasıklarımda ani sancılar seğirmeler oluyordu. acaba bu ay hamile mi kaldım diyordum ki hep adet olmuştum. yani ilk kez yumurta takibi yaptım ve hamile kaldım

canım ben daha önce hiç yumurta takibi yapmadım. ama şunu biliyorum. adetime 7-8 gün kala kasıklarımda ani sancılar seğirmeler oluyordu. acaba bu ay hamile mi kaldım diyordum ki hep adet olmuştum. yani ilk kez yumurta takibi yaptım ve hamile kaldım

Nasıl yaptn yumurta takibinş bnm testler yanlışmı ney yaa

Kiz kendini dinlerse insan perisan oluyo
Ben gecen ay mide bulantisi kusmalar mide yanmalari oldu bu ay dedim kesin oldu.
Bende tam 1.5 senedir evliyim 2 aydir deniyoruz bu ucuncu ay olcak su an adetim bitince basliycam tekrar denemeye
Hele su ayi anlatiyim gece gunduz deli gibi calistim gunde 3 ogun ovulasyon testi yaptim
Bak dinle adetim gecti hemde 6 gun
Sag kasigimin ustune yatamadim gogus nasil acir kasik oyle acidi gece uyku duzensizlikleri derken dollenme 9. Gun kan testi yaptirdim doktor demezmi pozitife yakin deger dollenme olduysa birkac gun sonra yukselir 5 e cok yakin cikti
Ben dedim kesin bu ay tuttu.
Ama 13. Gunde dollenmenin bi kanama bi sanci iki kat oldum acile zor attik kendimizi hcg degeri 2 ye dusmus bende anlamadim
Normalde yani ilk denedigim ay 0.14 cikmisti
Hcg nasil yuksek cikiyor onuda anlamadim ama benim adet kanamamla tutanamadigi icin dusmus olabilir bu ay
Simdi adet bitince ovulasyon testine basliycam bu ay cok onemli benim icin
Bu ayda tutmazsa doktora gitcem dedim ama bi gidip hormon testi versemmi beklemeden ne biliyim zor ya:KK43:((((
Canım bence de başla Ovulasyon testine.bugün benim adet günüm normalde ama daha gelmedi bende bugün kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.gecen Ay 0.10 çıkmıştı.yumurtlamamın üzerinden 7-8gün geçti acaba yükselir mi :KK61:

Canım bence de başla Ovulasyon testine.bugün benim adet günüm normalde ama daha gelmedi bende bugün kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.gecen Ay 0.10 çıkmıştı.yumurtlamamın üzerinden 7-8gün geçti acaba yükselir mi :KK61:
canim kanaman gelmezse bekle biraz daha gec yumurtlamis olabilirsin yukselme ihtimali var vede gec dollenme ihtimalide var

Evet Can'ım bu ay gec döllenme yaşadım adetimin 17.günü yumurtam catladı adet döngüm 24 gün
yalniz dikkat et canim benim 5 gun gecikmisti adetim mart ayinda bir anda agri ve sanciyla gelisemeyen bir gebelikle dusuk yaptim hcg 25 cikmisti ama kanamanin 10 gunu oyleydi belkide daha yuksekti hcg simdiye dogumu olucakti ama olmadi maglesef seninkisi yukselir ins

İ
yalniz dikkat et canim benim 5 gun gecikmisti adetim mart ayinda bir anda agri ve sanciyla gelisemeyen bir gebelikle dusuk yaptim hcg 25 cikmisti ama kanamanin 10 gunu oyleydi belkide daha yuksekti hcg simdiye dogumu olucakti ama olmadi maglesef seninkisi yukselir ins
nsallah Canım yükselir.cok geçmiş olsun üzüldüm

X