ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Kac gun sonra idrar ve kanda cikti gebelik
Canim sat 30 ekimdi eger ovu testi kullanmasaydim ben batimi 29 kasim olarak hesaplamistim ama test yaptiğim için 27 kasim olduğunu biliyordum.tam bat günu test yaptim pozitifti.4 gun sonra da kan verdim 2082 çikti degerim.kese ve kalp atisini duymadim henüz.8 haftada tekrar gel dedi dr um.

yani yumurtlamadan kac gun sonra oluyor benim yumurtlama tarihim 24 kasimdi regli 1 aralik regli 5 gun gecikti adet olsam bugun son gunum olucakti ama adet olmadim
regli olacagim gun yogurt kesigi gibi beyaz yogun bir akinti geldi sonrasinda surekli belimin sag kismi ve sag kasik agridi
bugun ovu tarihinden sonra 11.gun
9 gun kan testi yaptirdim ama 5ten kucuk cikti fakat adette olmadim
acaba test icin erken mi davrandim cunku ben bu ay reglli olmama 6 gun kala yumurtladim
senin yumurtlamadan kacinci gun cikti idrar ve kanda cnm

Ya bu ovulasyon testlerimi yanlış yoksa bnmi yumurtlmıyom 1 hftadr silik cizgi halbuki int hesapltmşyım bugundü yumuryla günümm

Canim yapmaya devam et benimde 12 si olmaliydi ama tam 7 gun gec yumurtladim bak testi ekliyim sana

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 266
yani yumurtlamadan kac gun sonra oluyor benim yumurtlama tarihim 24 kasimdi regli 1 aralik regli 5 gun gecikti adet olsam bugun son gunum olucakti ama adet olmadim
regli olacagim gun yogurt kesigi gibi beyaz yogun bir akinti geldi sonrasinda surekli belimin sag kismi ve sag kasik agridi
bugun ovu tarihinden sonra 11.gun
9 gun kan testi yaptirdim ama 5ten kucuk cikti fakat adette olmadim
acaba test icin erken mi davrandim cunku ben bu ay reglli olmama 6 gun kala yumurtladim
senin yumurtlamadan kacinci gun cikti idrar ve kanda cnm
Canim adetlerin düzensizse o telefondaki programlara falan bakma sen.
Ovulasyon testinde en koyu cizgiyi yakaladiğin gunun ustune 14 say o gün sen bat tarihin oluyor yani 24 kasim ovulasyon günunse 8 aralik seni bat tarihin.normalde süpheli ilskinin üzerinden 12 gün geçerse idrarda da kanda da çikar.sana tavsiyem bundan sonra ovulasyon ile bat tarihini belirle adet olmazsan 3 gün sonra kan ver.

Canım peki sunu sorucam bu aya kadar hep 25 gunde bir adet oldum ben gecen ay sattan itbaren 10 gunden sonra 16. Gune kadar denedim tutmadi
Bu ay ovulasyon testi ile 18. Gun yumurtladigimi ogrendim.
Ben adete 2 hafta kala degil 1 hafta kala yumurtluyorum.1 aralik tarihene kadar 25 gun gecmis oldu zaten 6 kasimdi gecen ay sat

14 gunu doldurmak icin 8 aralikta olmam gerekiyorsa hayatimda ilk kez 32 gunde bir adet olmus olcam:KK43: hep 25 te bir olur eger dollenme varsa uzerindn 9 gun gectiginde kan testi yaptirdim <5 cikti
Gecen ay kan testi sonucum 0.14 ondan oncekinde 0.19 du
Bugun 6 aralik hala adette olmadim
Yani bitmis olmasi gerekiyordu benim hesabima gore adetimin.
Idrardada cikmiyor su an 12. Gun ovu ustunden

canım benim hamile olma ihtimalin var, ama daha çok erken olduğu için bak içine birsürü kurt düşmüş şimdiden, sen beni dinle sakin ol, eğer varsa zaten birkaç gün sonra değerin iki katı iki katı yükselir. sabırla hergün evde idrar testi yapıp değerinin yükselip yükselmediğini takip et zaten kandaki değer 20 nin üstünde olduğunda idrardaki değer de silik çizgi çıkıyor yani bu durumda senin pazar ya da pazartesi silik çizgiyi görmen lazım
Canim sana bisey sorucam seninde yumurtlaman son hafta plmustu yaa benim gibi basliycak adet tarihin icin yumurtlamandan itibaren 14 gun sayip mi gecikme hesapladin yoksa1 hafta mi saydn benim gibi

Canım peki sunu sorucam bu aya kadar hep 25 gunde bir adet oldum ben gecen ay sattan itbaren 10 gunden sonra 16. Gune kadar denedim tutmadi
Bu ay ovulasyon testi ile 18. Gun yumurtladigimi ogrendim.
Ben adete 2 hafta kala degil 1 hafta kala yumurtluyorum.1 aralik tarihene kadar 25 gun gecmis oldu zaten 6 kasimdi gecen ay sat

14 gunu doldurmak icin 8 aralikta olmam gerekiyorsa hayatimda ilk kez 32 gunde bir adet olmus olcam:KK43: hep 25 te bir olur eger dollenme varsa uzerindn 9 gun gectiginde kan testi yaptirdim <5 cikti
Gecen ay kan testi sonucum 0.14 ondan oncekinde 0.19 du
Bugun 6 aralik hala adette olmadim
Yani bitmis olmasi gerekiyordu benim hesabima gore adetimin.
Idrardada cikmiyor su an 12. Gun ovu ustunden
canım bir yerlerde bir yanlışın var
çünkü bata 1 hafta kala yumurtlama olmaz.ama bazı kadınlar ayda iki kere yumurtlayabilir.sen de onlardan olabilirsin.
her zaman bata 14 gün kala yumurtlama olur.
örneğin döngün 25 günde bir ise adet olduğun günü 1 sayarak 11.gün yumurtlayacaksın demek
ama kadınların bazıları korunmayı bıraktıktan sonra döngüleri değişiyor ben 5 aydır deniyordum bu 5 ayda 22 güne de düştü 38 güne de çıktı.normali 30 31 di.yani düzensizleşmesi normal. ayrıca 12. günde kanda da idrarda da çıkmadıysa bu ay bebeğin seninle olmayabilir.bence sen 25 günü baz alma çünkü stres ve bebek özlemimiz bu tarihi ileri ya da geriye kaydırabiliyor.

Ben gecen ay her gun ovulasyon testi yaptim
Bak ekliyorum gercekten 18. Gunde yumurtladim
Geneli 14. Gundur ama her kadin 14. Gun yumurtlayacak diye bisey yok.
Gec dollenme olursa gec cikiyormus sonuc
Benim ilk kez beta hcg degerim 5 e yakin cikti bu ay bilmiorum dediginiz gibi 10 araliga kadar hastalanmazsam vardir diye umud edicem

Benim ilk kez beta hcg degerim 5 e yakin cikti bu ay bilmiorum dediginiz gibi 10 araliga kadar hastalanmazsam vardir diye umud edicem
daha önce ovulasyon testi kullandın mı hiç?

yani test kallandığın zaman çift çizgiyi yakaladıktan 1 hafta sonra reglin geldi mi?

çünkü bata 1 hafta kala yumurtlama olmaz.ama bazı kadınlar ayda iki kere yumurtlayabilir.sen de onlardan olabilirsin.
örneğin döngün 25 günde bir ise adet olduğun günü 1 sayarak 11.gün yumurtlayacaksın demek
ama kadınların bazıları korunmayı bıraktıktan sonra döngüleri değişiyor ben 5 aydır deniyordum bu 5 ayda 22 güne de düştü 38 güne de çıktı.normali 30 31 di.yani düzensizleşmesi normal. ayrıca 12. günde kanda da idrarda da çıkmadıysa bu ay bebeğin seninle olmayabilir.bence sen 25 günü baz alma çünkü stres ve bebek özlemimiz bu tarihi ileri ya da geriye kaydırabiliyor.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 98
Hayir bu ay ilk kez kullaniorum ben bu testi ama gecen ayda 25 gunde bir oldum bu ay benim ovulasyon testi ile ilk denemem
Hep 24 max 25 gunde bir oluyorum
Gebelik var demiorum ama su an 6 aralik hala adet olmadim 6 kasim sat tarihim 6 aralik tam 30 gun oldu
Bekliorum bakalim ykinda anlariz

Canim sana bisey sorucam seninde yumurtlaman son hafta plmustu yaa benim gibi basliycak adet tarihin icin yumurtlamandan itibaren 14 gun sayip mi gecikme hesapladin yoksa1 hafta mi saydn benim gibi
canım ben gecikmeyi adet günümden sonra 1 hafta bekledim. adetim iki hafta geçtikten sonra doktora gittim keseyi gördük

olurmu canım. ben yumurta takibi yaptım. adetimin 9 günü başladım testlere ve adetimin 18 günü yumurtladım ve 19g ünü yumurtam çatladı. 28g ünde bir adet oluyorum ve adetime 8 gün vardı. şu an da 11 haftalık hamileyim herkesin bünyesi aynı değil ki herkeste aynı olmadığını burdan da anlayabilirsin

X