- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 42
- Konu Sahibi Cileklipasta91
bak bu benim yumurtlamadan 12 gün sonraki ilk idrar testim çok dikkatli bakınca belliBenim bu sabah yine cikmadi idrarda
Yumurtamadan sonraki 9. Gunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak bu benim yumurtlamadan 12 gün sonraki ilk idrar testim çok dikkatli bakınca belliBenim bu sabah yine cikmadi idrarda
Yumurtamadan sonraki 9. Gunum
12. Gun idrarda ciktiysa kanda daha erkende cikarmis snkibak bu benim yumurtlamadan 12 gün sonraki ilk idrar testim çok dikkatli bakınca belli
Ozaman bu günleri iyi değetlendirmek lazım yaniYumurta catlayinca seffaf uzayan akinti gelir ama ovu. Donemindeysen kasik agrisida yumurtlama belirtisi
Merhaba bende yumurtlamadan 12 gun sonra ogrendım ama ılk ovu.testıyle ogrendım..ovu testı baya koyu cıkmostı..sonra hamilelik testiyle yaptım oda ikinci cizgi silik cıkmostıBirsey soracagim siz yumurtlama gununuzu biliyorsunuz benim gibi 18. Gun sizinde
18. Gunden itibaren kac gun adetiniz gecikince ogrenmis oldunuz.
Yumurtlamadan gebe kaldiginizi ogrendiginiz gun sayisi nedir
çıkar da tatlım. ben daha önce kimsayal gebelik yaşadığım için o kan testlerine de bir başlayınca iki gün sonra birdaha iki gün sonra birdaha kendimi strese sokmak istemedim mu kez iyice emin olmadan kan vermek istemedim. ben kan verdiğimde adetim 7-8 gün geçmişti ve değerim 217 çıkmıştı birdaha da kan vermedim. zaten kanımı da zor alıyorlar. strese giriyorum kan görüce kesin emin ol diye söylüyorum ben12. Gun idrarda ciktiysa kanda daha erkende cikarmis snki
Bnm 10. Gun su an.adet 3 gun gecıktı yarın 4. gun olcak gecıkmelı
Kanda cıkar mı
Evet dun regli olmam lazımdı ovu.testini yaptım ikiside koyu cıktı..belkı daha oncede yapmıs olsaydım daha cabuk anlayabilirdim..sonra hamilielik testı yaptım oda silik cıktıNasıl yani ovuşasyon koyu pldugunda hamile pldugunzumu öğrendiniz
canım benim hamile olma ihtimalin var, ama daha çok erken olduğu için bak içine birsürü kurt düşmüş şimdiden, sen beni dinle sakin ol, eğer varsa zaten birkaç gün sonra değerin iki katı iki katı yükselir. sabırla hergün evde idrar testi yapıp değerinin yükselip yükselmediğini takip et zaten kandaki değer 20 nin üstünde olduğunda idrardaki değer de silik çizgi çıkıyor yani bu durumda senin pazar ya da pazartesi silik çizgiyi görmen lazımKızlar aile hekiminde kan vereniniz var mı
Referans aralıgı 0-5.0 ve sonuc <5 cıkmıs
Acaba sonuc 5 ten büyük cıksa bile referans aralıgı 5 e kadar oldugu ıcın mı böyle gösteriyor
Zaten su an döllenmenin 10. Gününe ne diypsunuz
keşke olsaydı. :) olsa zaten burda ne işimiz var şekerim içerdik ilaçları hooop hamilesin :)Cabuk hamile kalmak için bi ilaç yokmu vetmezmi doktorlar öylr bişey acaba?
Bugun sükür namazımk kıldım yasin tebareke ve cuma süresi okudum hemde sela sünnet vakti
Dembu allah sanada nasip etsin isteyen herkese nasip etsin..
folic asitin hamile kalmayı kolaylaştırdığı söyleniyor ama öyle içince pat diye hamile kalmıyorsun tabi.Cabuk hamile kalmak için bi ilaç yokmu vetmezmi doktorlar öylr bişey acaba?