ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Ayyy ne güzel ya rabbim güz3l günletini göstersin inş sana..
Bnde bu ay ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini reglim biteli 5 gün oldu

Arkadaslar yaaa bu gunler benim yuMurtlma gunleri ama disim cok agriyo dayanabildigim yere kadar dayaniyotjmsonunda arveles agri kesici yutuyorun korkaraj napcam bilmiuorum

Ayyy ne güzel ya rabbim güz3l günletini göstersin inş sana..
Bnde bu ay ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini reglim biteli 5 gün oldu
tşk ederim canım inşallah dileyen herkese de nasip etsin inşallah, sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah, sizin de güzel haberlerini okurum inşallah

Arkadaslar bu ay adetten sonra 18 ve 19. Gün yumurtlama günümdü.
Döngüm 25 günde bir olmasına ve 12. Gün yumurtlamam gerekmesine rağmen geç yumurtladım 1 hafta.
Yumurtlamadan sonra ovulasyon testi ile çizgi koyu iken ve silikleşince çalışma oldu.
Son 4 gündür losyon gibi yogun bir akıntım var beyaz.
Kasıklarım ve belim agrıyor adet olacakmısım gibi.
Bat 1 aralıktı ama adet olmadım.
Bu sabaha karsıda 8 de uyandırdı midem bulanıyor mu yanıyor mu anlamadım.
Sağ kasık çok batıyor.
İdrarda beyaz birşeyler yüzüyor.
Sizce gebelik var mıdır?
Dün yaptıgım idrar testi negatif ama döllenm olduysa 7 gün gecti daha üzerinden
Fikriniz var mı?

Arkadaslar bu ay adetten sonra 18 ve 19. Gün yumurtlama günümdü.
Döngüm 25 günde bir olmasına ve 12. Gün yumurtlamam gerekmesine rağmen geç yumurtladım 1 hafta.
Yumurtlamadan sonra ovulasyon testi ile çizgi koyu iken ve silikleşince çalışma oldu.
Son 4 gündür losyon gibi yogun bir akıntım var beyaz.
Kasıklarım ve belim agrıyor adet olacakmısım gibi.
Bat 1 aralıktı ama adet olmadım.
Bu sabaha karsıda 8 de uyandırdı midem bulanıyor mu yanıyor mu anlamadım.
Sağ kasık çok batıyor.
İdrarda beyaz birşeyler yüzüyor.
Sizce gebelik var mıdır?
Dün yaptıgım idrar testi negatif ama döllenm olduysa 7 gün gecti daha üzerinden
Fikriniz var mı?
tatlım ben de benzer şekilde olmuştum. 18 gün yumurtladım ve hamile kaldım. aynen dediğin gibi yoğurt kesiği gibi akıntı vardı. ve halen var şu an 11 haftaya girdik inşallah sende hamilesindir. eğer öyleyse çıkmaz şimdi testlerde ama yarın ya da öbür gün idrarda silik görebilirsin, benim adetim 3 gün geçtikten sonra silik çizgi çıkmıştı.

tatlım ben de benzer şekilde olmuştum. 18 gün yumurtladım ve hamile kaldım. aynen dediğin gibi yoğurt kesiği gibi akıntı vardı. ve halen var şu an 11 haftaya girdik inşallah sende hamilesindir. eğer öyleyse çıkmaz şimdi testlerde ama yarın ya da öbür gün idrarda silik görebilirsin, benim adetim 3 gün geçtikten sonra silik çizgi çıkmıştı.
Peki sizin adet döngünüz kaç günde birdi
18 i gec bir tarih çünkü ben yumurtladım 1 hafta sonra adet tarihim geldi

Peki sizin adet döngünüz kaç günde birdi
18 i gec bir tarih çünkü ben yumurtladım 1 hafta sonra adet tarihim geldi
benim de 28-30 gün arasıydı canım her zaman, aslında bekarken 28 günü asla geçmedi ne önce ne sonra saati bile şaşmazdı. evlendikten sonra hamile kalayım diye sürekli kendimi takip ettiğimden adet döngüm şaşmaya başlamıştı özellikle son 7-8 aydır. yani bazen tam 28 gün bazen de 30-31 i gün oluyordu. bu yüzden normal yani

Yani sizinde ya 14 ya 15. Gün yumurtlamanız gerekiyormus
Benim bat 1 aralık olduguna göre 6 aralıktan önce cıkmayacaktır sonuc.

Yani sizinde ya 14 ya 15. Gün yumurtlamanız gerekiyormus
Benim bat 1 aralık olduguna göre 6 aralıktan önce cıkmayacaktır sonuc.
evet şimdiye kadar hep öyle düşünerek o günlere denk getirmeye çalışıyodum. bu yüzden şimdiye kadar hamile kalamadığımı düşünüyorum. ilk defa hamile kaldığım ay bu ovulasyon testlerini denedim ve 18 gün yumurtamın çatladığını öğrendim. hem de yumurtam çatladığında ilişki de olmamıştı. iki gün önce olmuştu. sanırım benim 10 günde çok silik çizgiyi görmüştüm testte adetim 3 gün geçmişti. bende sen de yarın ya da öbür gün görebilirsin, yarından itibaren her gün test yap sabah ilk idrarında

evet şimdiye kadar hep öyle düşünerek o günlere denk getirmeye çalışıyodum. bu yüzden şimdiye kadar hamile kalamadığımı düşünüyorum. ilk defa hamile kaldığım ay bu ovulasyon testlerini denedim ve 18 gün yumurtamın çatladığını öğrendim. hem de yumurtam çatladığında ilişki de olmamıştı. iki gün önce olmuştu. sanırım benim 10 günde çok silik çizgiyi görmüştüm testte adetim 3 gün geçmişti. bende sen de yarın ya da öbür gün görebilirsin, yarından itibaren her gün test yap sabah ilk idrarında
Birsey soracagim siz yumurtlama gununuzu biliyorsunuz benim gibi 18. Gun sizinde
18. Gunden itibaren kac gun adetiniz gecikince ogrenmis oldunuz.
Yumurtlamadan gebe kaldiginizi ogrendiginiz gun sayisi nedir

Birsey soracagim siz yumurtlama gununuzu biliyorsunuz benim gibi 18. Gun sizinde
18. Gunden itibaren kac gun adetiniz gecikince ogrenmis oldunuz.
Yumurtlamadan gebe kaldiginizi ogrendiginiz gun sayisi nedir
12 gün sonra idrarda silik çıktı yumurtlamadan 17 gün sonra da emin oldum kan testinde, adetim 3 hafta geçtikten sonra da doktora gitmiştim canım keseyi görmüştü

Benim bu sabah yine cikmadi idrarda
Yumurtamadan sonraki 9. Gunum
ama hala adet olmadın değilmi ?, hergün yapman lazım canım adet olana kadar umut var, dedim ya 12. günde çok silik belli belirsiz bir sizgi çıkmıştı. hatta burda da paylaşmıştım. bulursan ekleyim

X