ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Kızlar bnde en koyu cızgıyı dun 19:30 da yakaladım ama dun gece ara verdık
En koyu gunden 24-36 saat arasında yumurta follop tüpüne düşüyormuş
Bu gün testi tekrarlıycam silikleştiyse bu gece ve yarın gece calısma olucak
Bu arada regli olmama 7 gün kaldı ama hiçbir regli belirtim yok.
Test bugunde koyu cıkarsa süphelenmeye baslycam artık

kizlar ben girmeyeli baya muhabbet olmus burada benim icin dua edin olurmu bugun 6 bucukta doktora gidicem ne dicek bilmiyorum korkuyorum acikcasi

Ediyorum emine hanım inş müjdeyle dönersiniz bize:)'siz burda bana cok yardımcı oldunuz
Bazen insan ailesine bile anlatamıyor abartma demesinler saplantı sanmasınlar diye.
su ovulasyon testleri hergün neden koyu cıkar diyede sorarmısınız bizim için doktorunuza:)

Eklentiler

• image.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 5.921
canim bunu hergun ayni saatte yapceksin yoksa farkli farkli cikarlar sanirim seninde o sekilde olmus benden mesela doktora gittigimde yumurtalar olgunlastigi icin sivi geliyodu catladigi gun bembeyaz bir akinti geldi birde kendini bu sekilde gozetle olurmu

Tamam canım bende aynı saate yapıyprum ya bi tek bu sabah erken yaptım1 saat catladım meraktan cunku
Akıntı yok su an bakıyım neler olcak bu aksam 19:30 dakı testte artık silikleşmesi lazım
Valla halimize bak dünya meselesi çözüypruz sanki:)

senin yasadiklarini bende yasiyorum canim bazen hic ugrasmadan evlatlik kurumlarina basvursam diyorum yasim gidiyo cunku ne yapacagimi bilemez duruma geldim yuce Rabbim hepimizin yuzune gulerde bizlerde anne olup annelik duygusunu yasariz ins

benimde yumurta catladiktan sonra hep akintim oldu haala ara ara var doktora gore benim ayin 23 ne kadar adet olmam lazimdi olmadim bugun bakicak hamilelik varmi yoksa adet gorucu ilac vericek inanki benim isim daha zor cunku dusuk yaptigimdan beri bir duzene oturmadi reglim

Ayy kıyamam ya. Yasınız kac sizin?
Bende 1,5 senelik evliyim ve hiç hap vs kullanmadım korunmak için eşim dikkat ederdi
Gecen ay telefondaki ovulasyon günğne göre denedim olmadı kardesım ve kuzenım ilk aydan kaldı biri 28 biri 22 yasında.telefondaki yumurta günü programı yanlısmıs zaten ben 18.gunde yumurtluyorum sanırım teste göre.
Teldeki 11. Gundu
Bu ay umutluyum cunku cok calıstık adetim bi ay 28 bi ay 25 bi ay 24 günde bir ama bilmiyorumki.
Düşük cok zor ben emine hanımcım
Sen normal isteyenden cok daha fazla üzüldün rabbim bugun elini bos cevırmesın inş:)

28 yasindayim subatda 29 bitiricem canim ins 2 3haftalik ta olsa bana 1 bucuk ay yetti parca filan kalmis doktor ardindan klomen vede catlatma ignesi verdi ama kalmadi acaba olurmu dedik birsure bunyeyi dinlerndirdik bu seferede 45 gunde bir regl olmaya basladim bu ay doktorda aldik solugu ne olacak bilmiyorum bugun ne diyecwk onun hakkindada hicbir fikrim yokanlicen canim benim isim hepinizden zor amin canim Rabbim bu ayhepimize verir ins

İnş önce siZe sonra bana
Tüm kalbimle dilerim.
Bu arada yasımız aynı:)
Ben ikinci evliliğim dediğinizde büyük sanmıstım.

ben ilk evliligimi 19 yasimda yaptim o evliligimdede bir dusuk yaptim sonrada anlasamayip ayrildik bundada dusuk olunca artik umutlarim tukendi canim ondan diyorum evlatlikmi alsam ne yapsam diye baska turlu evlat sahibi olamicem diyedusunmeye basladim cunku

Biraz daha bekle bence.
Tüp bebek yapıp ilk aylarda yatarak tutturdu benim arkadasım onu mu deneseniz acaba bugun ıns vardır ama aksi bir durumda tüp bebek denediniz mi hiç

Biraz daha bekle bence.
Tüp bebek yapıp ilk aylarda yatarak tutturdu benim arkadasım onu mu deneseniz acaba bugun ıns vardır ama aksi bir durumda tüp bebek denediniz mi hiç
onu denemedik doktor baska tedaviler vericekmis doktorumla gidebildigim yere kadar gidicez ilersi ne olur bilemiyorum 8 ay oldu kalmadi umarim bu sefere vardir ins

Bende artık koyu çizginin silikleşmesini istiyorum ya
Anlamadım bşsey skldım
Dun gece calısma olmadı bu sabah test yaptım yine koyu
Sabah calısma oldu
Aksamkı testte silikleşirse bu aksamda yarında bi calısma yapıp kesicem
Zaten bu ay varsa anlamam adete kalan yarından sonra 5 güne dusuo
Artkk hiç deneyesimde gelmio bıktım valla ilişkiden soguycam
Her gun cıkan cizgi dengemi alt üst etti emınecım

lh seviyesi en yukari cikiyoya adete kadar ateste inmiyo omrtrn cim ondan hep koyu cikiyodur surekli birliktelik olduysa sıkma canini vardir bebis ins sitreste yapma canim olurmu

Emine hanım geldınız mı doktordan
Ne oldu aklım sizde kaldı?
geldim canim hamilelik suphesi var hersey normal dedi carsambaya kadar regl olmazsaniz kan tahlili yaptirin ve bana haber verin sonucunu dedi bende hamilelik cikmazsa ne olacak dedim tedaviye sil bastan baslancakmis diyorumya benim hamile kalmam icin bir deveyi bir ahira sokmak gibi birsey onun horgucu var vede bir yere zor girerya benimde bu hamilelik zor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…