ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Kirmizi cikinca 24 ila 36 saat icerisinde yumurta
catliyormus aksam 19:30 da tekrar edicem testi bakalim ne cikicak.
Ust uste degerlendirmektende bikiyo insan ya degerlendirebiliriz ins bu aksami, olmadi catlayan yumurta 24 saat yasiyormus ya yarini degerlendiricez.
Saol emine hanim donusun icin

rica ederim canim bakalim benim nasil olucak bu ayin23 ne kadar olmazsa doktor muayeneye cagirdi cok akintim vede gogus sizim var adet agrisimi yoksa hamilelikmi yada psikolijikmi bilemedim bu supheli durumlar bizi cok yipratiyo

Sorma bide artik birbimize evimizi bile actik cekinmiyorum sizden
Esim bikti adamcagiz
her testten sonra planli plansiz yorgun demeden simdi olmali deyince yataga girio
Ben uzulmiyim gun kacirmiyim diye sesinide cikarmiyo
Dun gece keske calismasaydim bugun olmasi sart dimi cok koyu cunku
Bugunu atlasam olmaz mi ama en koyuda bugun oldu emine hn?
Cok uzuluyorum ya
Umut vermek gibi olmasin ama benim hislerim kuvvetlidir Sen bence hamilesin ya icime oyle doguyo benim valla

keske canim tek arzum da saglikli bir hamilelik birde insanin ikinci evliligi olunca ya bundada olmazsa diye tereddutde kaliyo inaniyorumki seninde bu ay bebegin olucak dun birliktelik olduysa bu 3 gun boyunca birliktelik olsun canim hamile kalma sansi yukseliyo cunku

Kızlar özellikle konumun uzmanı emine hn:)
Bugün silikleşiceğine dahada kızardı test
Ben artk her gece calısmaya devam edicem anlasılan
Bi bakarmısınız en koyu oldugu günleri ekledim son hali ile:)

Eklentiler

• image.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 371
canim aynen bugun yarin birliktelik olsun bugun en koyuyu yakalamissin yarin kirmizilik olurmu bilemem ama yumurtlaman yaklasmis yeni aldigin test ilemi yapiyosun bu ovulasyon testini

bende her ihtimale karsilik bebek asprinine basliyorum bugun yine kalirda dusuk olur diye doktor tahlil yapmadan bisey demedi ama 10 yil arayla iki dusuk yapinca kan pihtilasmasindan suphelenmeyebasladim bazen sanirim kendi doktorumuz olucaz galuba

canim aynen bugun yarin birliktelik olsun bugun en koyuyu yakalamissin yarin kirmizilik olurmu bilemem ama yumurtlaman yaklasmis yeni aldigin test ilemi yapiyosun bu ovulasyon testini
Aynen bu testten daha memnun kaldım ya emine hn.
Bu tam net gösterio bence
Bu arada telefona bı uygulama ındırmıstım ovulasyon gunu uygulaması ona göre benim 5 gün övce yumurtlamam lazımdı
En güvenılırı ovulasyon testi bence.
Bisey diycem size benim regli tarihime 9 gün kaldı
İnternette her kadın adetine 14 gün kala yumurtlar dio.
Nerdeyse 1 hafta sonra regl olcam hala kırmızı cıkması degısık geldı banada

canim kimi insan adetine 10 gun kala hatta bir iki gun kala bile yumurtlayabiliyormus seninde o sekildedir senin icin sakincasi yoksa aldigin ovulasyon testi nin paket fotosunu cekip mesaj olarak gonderebilirmisin onlarda farkli farkli gittigidiyorda olmadi bende onlardan getirteyim kendime bu ayda olmazsa birdahaki ay en azindan tuttururum en azindan

Bu sabahta koyu hatta dahada koyu.
Neden silikleşmiyo acaba.
Anlamadım bu işten hiçbişey.
Bugün dünden daha koyu

Eklentiler

• image.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 291
Bu sabahta koyu hatta dahada koyu.
Neden silikleşmiyo acaba.
Anlamadım bu işten hiçbişey.
Bugün dünden daha koyu
Canım benim de aynı şekilde dört gün boyunca çok köyü çıktı hem de hiç beklemediğimiz bir tarihte yanı adetten hemen sonra. Testte mi sorun var diye esime de yaptırdım :) :) onda tek çizgi çıkınca teste güvendim.

Buket hn degerlendırdınız mi peki koyu olan o 4 günü.
Ne durumdasınız su an.
Bizde sürekli koyu olan her günü degerlendiriyoruz.
Bakalım kısmet:)

bayanlar birden fazla catlicek yumurta olabiliyor bu yuzden boyle koyu cikmis olabilir benim bu ay 4 5 tane vardi doktor bunlari catlatmamiz lazim dedi o donemde cok agrim oldu bilmiyorum birtanesi filan tuttumu yani demem su sizdede ayni sekilde olmus olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…