-
- Konu Sahibi Cileklipasta91
keske canim tek arzum da saglikli bir hamilelik birde insanin ikinci evliligi olunca ya bundada olmazsa diye tereddutde kaliyo inaniyorumki seninde bu ay bebegin olucak dun birliktelik olduysa bu 3 gun boyunca birliktelik olsun canim hamile kalma sansi yukseliyo cunkuSorma bide artik birbimize evimizi bile actik cekinmiyorum sizden
Esim bikti adamcagiz
her testten sonra planli plansiz yorgun demeden simdi olmali deyince yataga girio
Ben uzulmiyim gun kacirmiyim diye sesinide cikarmiyo
Dun gece keske calismasaydim bugun olmasi sart dimi cok koyu cunku
Bugunu atlasam olmaz mi ama en koyuda bugun oldu emine hn?
Cok uzuluyorum ya
Umut vermek gibi olmasin ama benim hislerim kuvvetlidir Sen bence hamilesin ya icime oyle doguyo benim valla
degil ama sen yine de tedbirli ol sitres yapma.Allah vermek isterse hicbirsey engel degil.Cok incelemeden direk öyle dedi işte bende korktum kritik deüil ama dimi
degil ama sen yine de tedbirli ol sitres yapma.Allah vermek isterse hicbirsey engel degil.
Aynen bu testten daha memnun kaldım ya emine hn.canim aynen bugun yarin birliktelik olsun bugun en koyuyu yakalamissin yarin kirmizilik olurmu bilemem ama yumurtlaman yaklasmis yeni aldigin test ilemi yapiyosun bu ovulasyon testini
Canım benim de aynı şekilde dört gün boyunca çok köyü çıktı hem de hiç beklemediğimiz bir tarihte yanı adetten hemen sonra. Testte mi sorun var diye esime de yaptırdım :) :) onda tek çizgi çıkınca teste güvendim.Bu sabahta koyu hatta dahada koyu.
Neden silikleşmiyo acaba.
Anlamadım bu işten hiçbişey.
Bugün dünden daha koyu
canim birde reglime 1 hafta var dedinya bazen ovulasyon testindede hamilelik cikabiliyomus ayni koyulukta olunca diger sayfalarda o sekilde yorumlar vardiBu sabahta koyu hatta dahada koyu.
Neden silikleşmiyo acaba.
Anlamadım bu işten hiçbişey.
Bugün dünden daha koyu