ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

tamam ama 4-5 günlük gebelik ovulasyon testine etki eder mi?
Hemen cıkar mı
Zaten kendimi kandırmak istemiorum ama bugun reglıye tam 8 gun var ve benım en belırgın reglı belırtım gogus sısmesı ve agrısıdır
Reglıden 10 gun once baslar agrı ve sıslık su an daha az zaman kaldı bısy yok
Kendımı belırtı vs konusundada dınlemek ıstemıyprum uzulmıyım sonra dıye

Buket hn degerlendırdınız mi peki koyu olan o 4 günü.
Ne durumdasınız su an.
Bizde sürekli koyu olan her günü degerlendiriyoruz.
Bakalım kısmet:)
3gun üst üste degerlendirdik ama sperm kalitesi düşmesin diye 3.günden sonra ara verdik. Gün aşırı yapmaya basladik bugün tekrar test yapacağım bakalım regl tarihin 7aralik. Gebelik testi yaptım bir de o negatif çıktı. Su an pek belirti yok eşim pek bi umutlu ama bakalım kısmet :)

Sanırım dün çatladı yumurtam yanılmıyorum değilmi kızlarr?

Eklentiler

• 20151122_165617.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 339
tamam ama 4-5 günlük gebelik ovulasyon testine etki eder mi?
Hemen cıkar mı
Zaten kendimi kandırmak istemiorum ama bugun reglıye tam 8 gun var ve benım en belırgın reglı belırtım gogus sısmesı ve agrısıdır
Reglıden 10 gun once baslar agrı ve sıslık su an daha az zaman kaldı bısy yok
Kendımı belırtı vs konusundada dınlemek ıstemıyprum uzulmıyım sonra dıye
benım 1 aralık ama hala testim koyu
Ben her gece calısma yapıyorum spermıde kalıtesınıde bosverdım cunku hergun bır oncekınden daha koyu:)
Nolur hpımızın olsun bu ay ya :)

Sanırım dün çatladı yumurtam yanılmıyorum değilmi kızlarr?
Ben 7 kasımda regl oldum on gün sonra ayın 16sinda ilk testi yaptım iki çizgi de kopkoyu idi 4 gün üst üste yaptım hep köyü çıktı 3 gün bekledim bugün yine yaptım o da resimde olduğu gibi yine köyü galiba ben hergun yumurtluyorum :) :)

Eklentiler

• IMG_20151122_173847.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 310
Canım bende ıste
Emıne hanım bana acıkladı baZen ayda bırden cok yumurtluyormusuz
Zaten bırseyımde ılgınc olmasa olmaz
Bende hergun koyu dıe hergun yaptım adam kacıcak artık evden
Ins bır yımurta tutarda olur bu ay
Senım duruö benle aynı
Bak bekle bu aksamkı testı yapıp atıcam 8de
Isın ılgınc yanı sabah koyu aksam acılıo renk testlerde

Canım bende hep catladı sandım su ana kadar ama her gecen gun dahada koyu oluyo
Bılemedım bak bugun benkm t cızgısıne
16. Gun yazan
ama kızlar benim testlerin en koyusu dünndü bugün sanki açıldı gibi bakalım yarın ne olacak biz bu sabah değerlendirdik gün aşırı yapıyoruz yarın akşam yine değerlendiririz be yarınkş testim nasıl cıkacak acaba merak ediyorum :)

Ben çalıştığım için sabahları değerlendirme şansımız yok maalesef: ( ilk kez ovulasyon testi yaptım bu ay gerçekten merak ediyorum ne olacak. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

kızlar dün ovülasyon testim pozitif çıktı fakat vardiyalı çalıştığım için dün değil bugün sabah ilişki oldu :S kaçırdım mı sizce

Arkadaslar reglim bitti sonunda bnde ovulasyon testine baslicam cok heyecanliyim..sabah etken evden cikiyorum aksam 7 gibi yapayim degilmi?
Bide her aksam yapicam ?

Denemek lazim bnceD ama iate ozamana sperm sayisi dusermi oda var.zaten doktr banada yumurtaliklarin zayif gibi dedi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…