- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 35
-
- Konu Sahibi Cileklipasta91
Adet oldum sandım sonra kazık agrilariyla doktora gittim HCG bile istemedi ultrason da çok iyi rahmin var dedi. Ben hatta parça falan düştü dedim vajinadan muayene etmedi ben doğuda ogretmenim burada doktor falan arama memlekete zor attım kendimi orda anladılar düşük yapıyorsun dedi ler. Yıkıldım resmen .1ay kanamam sürmüştüsende benim gibi 3 gun gecip sonra adet sanip kanamayla baslayan bir dusukmu yaptin buketcim
bendede parca kalmis martta baslayan dusuk mayis in 3 ne kadar yetti bana buketcim 3 gun gecikmem vardi aniden baslayan kanama kasilmalar vede ates dusuk yapmama sebep oldu mayistan beri bizde istiyoruz cocuk ama benim reglmde duzensizlesti simdi doktor tedaviye basladi reglm vede hamile kalabilmem icin canimAdet oldum sandım sonra kazık agrilariyla doktora gittim HCG bile istemedi ultrason da çok iyi rahmin var dedi. Ben hatta parça falan düştü dedim vajinadan muayene etmedi ben doğuda ogretmenim burada doktor falan arama memlekete zor attım kendimi orda anladılar düşük yapıyorsun dedi ler. Yıkıldım resmen .1ay kanamam sürmüştü
Ben doktorlardan çok tiksindim hiç gidesim gelmiyor adet bittikten bir hafta sonra kahverengi akıntı gelmeye başlıyor adete yakın siyahlasiyor sonra adet oluyorum. Doktora da gitmiyor umbendede parca kalmis martta baslayan dusuk mayis in 3 ne kadar yetti bana buketcim 3 gun gecikmem vardi aniden baslayan kanama kasilmalar vede ates dusuk yapmama sebep oldu mayistan beri bizde istiyoruz cocuk ama benim reglmde duzensizlesti simdi doktor tedaviye basladi reglm vede hamile kalabilmem icin canim
buketcim git sende doktora ben rahmimde parca kaldigini adet bittikten 10 gun sonra esimle birliktelik olunca kanamam basladi doktora gittim o zaman ogrendim seninde o sekilde olabilir orgametril diye bir hap verdi o hap ile attim kalan parcayida klomen vede catlatma ignesi verdi mayista hamile kalamadim esime biraz dinlenelim kendi haline birakalim dedim yine olmayinca tekrardan basvurduk doktora canim ihmal etme git sende doktoraBen doktorlardan çok tiksindim hiç gidesim gelmiyor adet bittikten bir hafta sonra kahverengi akıntı gelmeye başlıyor adete yakın siyahlasiyor sonra adet oluyorum. Doktora da gitmiyor um
Git canım doktora
Her doktor aynı olacak diye bişey yok
Siyah vs diosun sorun olmasın sonra
Bu arada bu sabah bi test daha yaptım silikleşme başlamış
Hemen mi ilişki olması gerekiyor
Bu sabah 10:00 da silikleştiğini farkettim dün gece hala yüksekti lh test koyuydu
Bu gece ancak gec saatte olabilir ilişki
Geç kalmış olur muyum yumurta canlılıgını yitirirmi
Engin bilginize ihtiyacım var canlar:)
birgun oncesi birliktelik olduysa bugunde birliktelik olsunsonrada kendi haline birak canim bende yarinn sabah test yaptiricem hastanede dua edin bana olurmuGit canım doktora
Her doktor aynı olacak diye bişey yok
Siyah vs diosun sorun olmasın sonra
Bu arada bu sabah bi test daha yaptım silikleşme başlamış
Hemen mi ilişki olması gerekiyor
Bu sabah 10:00 da sikikleştiğini farkettim dün gece hala yüksekti lh test koyuydu
Bu gece ancak gec saatte olabilir ilişki
Geç kalmış olur muyum yumurta canlılıgını yitirirmi
Engin bilginize ihtiyacım var canlar:)
Ama benim HCG sıfıra düşmüştü parça kalsa sıfır olmazdicanim bence
buketcim git sende doktora ben rahmimde parca kaldigini adet bittikten 10 gun sonra esimle birliktelik olunca kanamam basladi doktora gittim o zaman ogrendim seninde o sekilde olabilir orgametril diye bir hap verdi o hap ile attim kalan parcayida klomen vede catlatma ignesi verdi mayista hamile kalamadim esime biraz dinlenelim kendi haline birakalim dedim yine olmayinca tekrardan basvurduk doktora canim ihmal etme git sende doktora
gece gunduz hepimize ediyorum dun aksam kardesime gectim 6 bucukta eve donuyodum yemin ederim yolda yururken bile emine hanim eli bos donmesin allahim ins vardir diye sana dua ede ede geldimbirgun oncesi birliktelik olduysa bugunde birliktelik olsunsonrada kendi haline birak canim bende yarinn sabah test yaptiricem hastanede dua edin bana olurmu
ufacik birsey bile kahverengi leke yaptiriyomus benim iste sifirlandigi halde parca kaldi ikidebir kanama yaptiriyodu seninde yeni olmus bak bulabilirsen git bir doktora canim sen haala daha dogudami gorev yapiyosunCanım guvenebilecegim doktor yokben de birazdan test yapcam bakalım silik mi yoksa yine koyu mu
sagol canim Allah razi olsun ins hepimiz bu ay elimiz bos donmeyizgece gunduz hepimize ediyorum dun aksam kardesime gectim 6 bucukta eve donuyodum yemin ederim yolda yururken bile emine hanim eli bos donmesin allahim ins vardir diye sana dua ede ede geldim
hepimiz kadiniz bizi bizden baska hicbir varlik anlayamaz
Evet tatlım dogudayim bi gideyim o zamanufacik birsey bile kahverengi leke yaptiriyomus benim iste sifirlandigi halde parca kaldi ikidebir kanama yaptiriyodu seninde yeni olmus bak bulabilirsen git bir doktora canim sen haala daha dogudami gorev yapiyosun
n canim siliklesmeye baslayinca yumurta catliyor siliklestigi gunde birliktelik olunca hamile kalma ihtimali yukseliyorBu da şimdi yaptığım test biraz siliklesti eskisine gore bir haftadır hep köyüydü siliklesmeye başlayınca yumurta mi catliyormus
Himm bugün denesem mi o zaman yoksa yarın mi yapsamayne
n canim siliklesmeye baslayinca yumurta catliyor siliklestigi gunde birliktelik olunca hamile kalma ihtimali yukseliyor
canim sen bir doktora git dusuk degildir o ne zaman adetinDeli olcam ya ilişkiden sonra acayip kan pıhtısı geldi acaba düşük mu yaptım ya