• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

adet düzensizliği derken pko olanlar içinde olabilir mi ben ilaç kullanmadan adet olamıyorum ama doktor bi sorun yok diyo hormonlara yumurtlamaya herşeye baktı sorun yok... ama ilaç kullanmasam 3 4 ay bile adet olmam yani :KK43:
kadın hormonlarını dengeleyici bir özelliği var. Bazı bayanlarda erkeklik hormonu yüksek oluyor. Onları da dengeliyor. Bence kullanırsan faydasını görürsün.

Ben ovilasyon testi kullandım çift çizgiyi görünce yaptım. fakat yine olmadı.

arkadaşlar ben dr ye gitmek istiyorum denedik olmadı. yapmam gerekiyor nedir bilgisi olan var mı dr ye gittiğimde ne yaptırmam gerekiyor.

arkadaşlar ben dr ye gitmek istiyorum denedik olmadı. yapmam gerekiyor nedir bilgisi olan var mı dr ye gittiğimde ne yaptırmam gerekiyor.

adetin 3. günü gidersen tüm hormonlarına bakarlar. Yada yumurta takibi yapıp en olgun olduğuna kanaat getirdiğin gün git ki yumurta durumuna göre çatlatma falan yapabilir. Muayene günü de çok önemli bugün canım istedi gideyim demekle olmuyor. Malesef bayan olmak kolay değil. Allah hepimize güç kuvvet versin. AMİN

adetin 3. günü gidersen tüm hormonlarına bakarlar. Yada yumurta takibi yapıp en olgun olduğuna kanaat getirdiğin gün git ki yumurta durumuna göre çatlatma falan yapabilir. Muayene günü de çok önemli bugün canım istedi gideyim demekle olmuyor. Malesef bayan olmak kolay değil. Allah hepimize güç kuvvet versin. AMİN

bugün adetimin ilk günü yarın gitmeyi düşünüyorum.
yarın gitsem olur mu.birde bu çatlatma iğnesini yaptırmak istiyorum.

bugün adetimin ilk günü yarın gitmeyi düşünüyorum.
yarın gitsem olur mu.birde bu çatlatma iğnesini yaptırmak istiyorum.
ikinci günde de bakıyorlar randevu aldıysan bence git. Zaten 3. gün pazara geliyo gidemezsin. Çatlatma için sana gün verir zaten, (28 günde bir oluyorsan 14. günü denk gelir ama bu herkeste aynı değil.) eğer vermezse yumurta takibi de yaptırmak istediğini söyle. Yumurta kalitene ve yumurtalıkların çalışma potansiyeline bakar. Rahim temiz mi değil mi bi de ona bakar. En son rahim yoluna bakılır. Bazen rahim yolu tıkanık oluyo. Yumurtlama oluyo ama döllenme olmuyo. İnşallah Rabbim, gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip eder.

ikinci günde de bakıyorlar randevu aldıysan bence git. Zaten 3. gün pazara geliyo gidemezsin. Çatlatma için sana gün verir zaten, (28 günde bir oluyorsan 14. günü denk gelir ama bu herkeste aynı değil.) eğer vermezse yumurta takibi de yaptırmak istediğini söyle. Yumurta kalitene ve yumurtalıkların çalışma potansiyeline bakar. Rahim temiz mi değil mi bi de ona bakar. En son rahim yoluna bakılır. Bazen rahim yolu tıkanık oluyo. Yumurtlama oluyo ama döllenme olmuyo. İnşallah Rabbim, gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip eder.

amin inşallah şuan kahe ve pembe gibi kanamam var. adetim 1 gün gecikti tert yapsam eğer hamile isem çıkarmı acaba biliyomusun bu arada sen ne kadarlık evlisin. ne zamandır istiyorsun çocuk

amin inşallah şuan kahe ve pembe gibi kanamam var. adetim 1 gün gecikti tert yapsam eğer hamile isem çıkarmı acaba biliyomusun bu arada sen ne kadarlık evlisin. ne zamandır istiyorsun çocuk
denemekle bişey kaybetmezsin, istiyorsan bi test yap. ben 2 yıllık evliyim. 3 ay korundum sadece. Adetlerim düzensiz, yumurtalıklarımın biri tembel, prolaktin de sınırda. ikizim var onun 3 çocuğu var. Benim yaşım 32 belki ondandır bilmiyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

HAMİLE KALAN ARKADAŞLAR şimdi ovu testi yaptık ve yumurtlama gününü tespit ettik diyelim ne kadar süre ilişki devaetmeli.örneğin 2.çizgi silikleşinceye kadar mı yada bir daha ki adet tarihine kadar mı

HAMİLE KALAN ARKADAŞLAR şimdi ovu testi yaptık ve yumurtlama gününü tespit ettik diyelim ne kadar süre ilişki devaetmeli.örneğin 2.çizgi silikleşinceye kadar mı yada bir daha ki adet tarihine kadar mı
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Dün koyuydu bugün çok az silikkesmiş gibi pes peşe değerkendirmeyi dusunuyorum ben

Kizlar ovalasyon testi kullanmaya basladim ama Hrp silik cizgi 14.gun oldu anlamadim ya sinir oldum :((

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Dün koyuydu bugün çok az silikkesmiş gibi pes peşe değerkendirmeyi dusunuyorum ben
geçen ay koyu gün ve sonraki 2 gün yani toplam 3 gün çalıştık ama olmadı silikleşen günde de çalışmak gerek sanırım ancak burda 3 gün çalışıp hamile kalan vardı sanırım.tecrübelerini paylaşırlarsa arkadaşlar sanırımne yapmalıyız karar verebiliriz

Kizlar ovalasyon testi kullanmaya basladim ama Hrp silik cizgi 14.gun oldu anlamadim ya sinir oldum :KK43:(
doğru zamanda (yani adet gününe göre uygun tarihte) başlamamış olabilirsin yada testten önce sıvı almış ve idrara sıkışmamış olabilirsin henüz yumurtlamamış olabilirsin yada bizim bilmediğimiz bir rahatsızlığın olabilir .şıkları bir değerlendir istersen

geçen ay koyu gün ve sonraki 2 gün yani toplam 3 gün çalıştık ama olmadı silikleşen günde de çalışmak gerek sanırım ancak burda 3 gün çalışıp hamile kalan vardı sanırım.tecrübelerini paylaşırlarsa arkadaşlar sanırımne yapmalıyız karar verebiliriz
Evet haklısın Insan ne yapacağıni bilemiyor. benim bugün silik lesen günüm. Değerlendirdik. Ama olmadı çoğu dışarı çıktı. Az bir şey kaldı. :KK43: diyorum kismet olmayacak mı ne bu talihsizlik

Evet haklısın Insan ne yapacağıni bilemiyor. benim bugün silik lesen günüm. Değerlendirdik. Ama olmadı çoğu dışarı çıktı. Az bir şey kaldı. :KK43: diyorum kismet olmayacak mı ne bu talihsizlik
O DIŞARI ÇIKMAYI BİZ DE ÇOK YAŞIYORUZ YA ONDAN OLMAYABİLİR Mİ ki dersin başka bu durumu yaşayan vr mı acaba.bu benim inş olursa 2. çocuğum olacak ilkinde böyle derdimiz saplanıız olmadı ilk ayda oldu.şimdi canım çok sıkılıyor valla

O DIŞARI ÇIKMAYI BİZ DE ÇOK YAŞIYORUZ YA ONDAN OLMAYABİLİR Mİ ki dersin başka bu durumu yaşayan vr mı acaba.bu benim inş olursa 2. çocuğum olacak ilkinde böyle derdimiz saplanıız olmadı ilk ayda oldu.şimdi canım çok sıkılıyor valla[/QUOTE
o yüzden mi bilmiyorum. Napicaz onu da anlamadım. Stresten hep bunlar. Panik oluyoruz işi daha da karıştırıyoruz galiba. bak ilk ay olmuş ilkin.

Back
X