- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef o dönemde denemek yeterli olmuyor ben de geçen ay denedim ve olmadı ama beliri göstermek zorunda değil adet gününün geçmesini bekleyip test yapslmm adetime 3 gün var ama halağ gebelikle ilgili hiç bir belirte yok bende.
oysaki ovilasyon testini denemiştim ve çift çizgiye göre yapmıştık
iyi düşünmeye çalışıyorum ama zor tabi.ben vajinusmusu zor yenmiş biri larak muayeneden korkuyrum maalesefÜzülme canım gönlünü ferah tut içini daraltma , dua et . Beynini kötü düşüncelerle doldurma , iyi düşün iyi olsun . Alttan muayene de dediğin gibi hoşumuza gitmiyor ama güzel bi melek için hepsine değer dimi
slmm adetime 3 gün var ama halağ gebelikle ilgili hiç bir belirte yok bende.
oysaki ovilasyon testini denemiştim ve çift çizgiye göre yapmıştık
yok hep çift çizgiyi görmüştüm öyle yaptım hatta çift çizgiyi 6 gün boyunca gördüm.her zaman olmuyor zaten canım . bende 2 ay kullandım ama olmadı . bu 2 ayda yumurtlama günlerimi görmüş oldum o yanıma kar kaldı anlıcağın. ondan sonra ki ay ovü testini bıraktım ve hamile kaldım . 2. çizgin silik çıkıyorsa doktora gidip yumurtlama testi yaptır derim . hayırlı haberleriniz olsun inş
yok hep çift çizgiyi görmüştüm öyle yaptım hatta çift çizgiyi 6 gün boyunca gördüm.
şaun adet olcak gibi başım ağrıyor. her ay ağrır çünkü.
ovi testini bırakınca yine yumurtlama gönlerine göremi ilşkide bulundun.yoksa adetin bitince hemen başladınmı.
canım benimde ilk böyle çıkmıstı 2 gün bekleyip kan tetsi yaptırmıstım bence meleğinnn seninle :) adet günün yarınsa bence sabahtan hmn bi test yaptır varsa mutlaka çıkacaktır
canım hamilesin bencede tebrikler :)
ovulasyon testin çift çizgiyi görünce hangi günler ilişki oldu paylaşırmısın?
Hayırlısı olsun insallahtesti yüklemeye çalışıcam hadi sizde bi göz atınnn
ayy nasıl hissedeceğimi bilmiyorum yarın sabah yapıcam evde tekrar test sol tarafımda kasığımda bi sızı var Allahım tüm isteyenleri bu haberle buluştursun inşallah canım
kızlar merhaba. testımı yorumayabılır mısınız ?
pazar aksamı calısma olmustu. bugun 12. gunum.
testım daha koyulasabılır mı acaba dıye dusunuyorum . cunku hep c den daha koyu oluyor t .
gecen ay 2 gunde 1 denemıstım olmadı. o yuzden carsambaya kalırmı catlaması. bu aksam calısmazsam yarın calıssam kacırmıs olur muyum dıye endıse edıyorum![]()