• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

slmm adetime 3 gün var ama halağ gebelikle ilgili hiç bir belirte yok bende.:(
oysaki ovilasyon testini denemiştim ve çift çizgiye göre yapmıştık

slmm adetime 3 gün var ama halağ gebelikle ilgili hiç bir belirte yok bende.:KK43:
maalesef o dönemde denemek yeterli olmuyor ben de geçen ay denedim ve olmadı ama beliri göstermek zorunda değil adet gününün geçmesini bekleyip test yap

Üzülme canım gönlünü ferah tut içini daraltma , dua et . Beynini kötü düşüncelerle doldurma , iyi düşün iyi olsun . Alttan muayene de dediğin gibi hoşumuza gitmiyor ama güzel bi melek için hepsine değer dimi
iyi düşünmeye çalışıyorum ama zor tabi.ben vajinusmusu zor yenmiş biri larak muayeneden korkuyrum maalesef

slmm adetime 3 gün var ama halağ gebelikle ilgili hiç bir belirte yok bende.:KK43:

her zaman olmuyor zaten canım . bende 2 ay kullandım ama olmadı . bu 2 ayda yumurtlama günlerimi görmüş oldum o yanıma kar kaldı anlıcağın. ondan sonra ki ay ovü testini bıraktım ve hamile kaldım . 2. çizgin silik çıkıyorsa doktora gidip yumurtlama testi yaptır derim . hayırlı haberleriniz olsun inş

her zaman olmuyor zaten canım . bende 2 ay kullandım ama olmadı . bu 2 ayda yumurtlama günlerimi görmüş oldum o yanıma kar kaldı anlıcağın. ondan sonra ki ay ovü testini bıraktım ve hamile kaldım . 2. çizgin silik çıkıyorsa doktora gidip yumurtlama testi yaptır derim . hayırlı haberleriniz olsun inş
yok hep çift çizgiyi görmüştüm öyle yaptım hatta çift çizgiyi 6 gün boyunca gördüm.
şaun adet olcak gibi başım ağrıyor. her ay ağrır çünkü.
ovi testini bırakınca yine yumurtlama gönlerine göremi ilşkide bulundun.yoksa adetin bitince hemen başladınmı.

bende internetten sipariş vermiştim bugün elime geçti 50 adet ovulasyon testim yarın ilk işim yapmak olucak hadi hayırlısı bakalım..

Kızlarrrr günaydınnn hepinizeee dün test yaptık silik ama ikinci çizgiyi gördüm :) inşallah gelir meleğim beklenen adet tarihim 22.04.2015

yok hep çift çizgiyi görmüştüm öyle yaptım hatta çift çizgiyi 6 gün boyunca gördüm.
şaun adet olcak gibi başım ağrıyor. her ay ağrır çünkü.
ovi testini bırakınca yine yumurtlama gönlerine göremi ilşkide bulundun.yoksa adetin bitince hemen başladınmı.

ay içinde sadece 3 kez ilişki oldu . adetin 10-11-15 . günleri canım . ovülasyon günüm 12-13 olarak değişiyor

:KK54:

Eklentiler

• 20150420_180410.webp
    20150420_180410.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 163
canım benimde ilk böyle çıkmıstı 2 gün bekleyip kan tetsi yaptırmıstım bence meleğinnn seninle :) adet günün yarınsa bence sabahtan hmn bi test yaptır varsa mutlaka çıkacaktır

ayy nasıl hissedeceğimi bilmiyorum yarın sabah yapıcam evde tekrar test sol tarafımda kasığımda bi sızı var Allahım tüm isteyenleri bu haberle buluştursun inşallah canım

canım hamilesin bencede tebrikler :)
ovulasyon testin çift çizgiyi görünce hangi günler ilişki oldu paylaşırmısın?

Canım ben 2 ay ovelasyon testi yaptım tutmadı bu ay yapmayacağım dedim çünkü bu testin benide eşimide etkilediğini anladım geriliyordum test yapmadım bu ay ama daha önceki iki ay yaptığım test bana ovelasyon günlerimi iyice anlamamı sağladı adet günümden başlayarak 13 gün saydım 13 ve ya 14. günlerde kasıklarım ağrımaya başladı yumurta akı kıvamında uzayan akıntım oldu o günleri değerlendirdik

ayy nasıl hissedeceğimi bilmiyorum yarın sabah yapıcam evde tekrar test sol tarafımda kasığımda bi sızı var Allahım tüm isteyenleri bu haberle buluştursun inşallah canım

kan testiyle hemen netleştirebilirsin canım sabredebilecek misin :) benimde doktor kontrolüm bugün umarım her şey yolundadır keseyi hayırlısıyla görebiliriz o kadar heyecanlıyım ki

kızlar merhaba. testımı yorumayabılır mısınız ?
pazar aksamı calısma olmustu. bugun 12. gunum.
testım daha koyulasabılır mı acaba dıye dusunuyorum . cunku hep c den daha koyu oluyor t .
gecen ay 2 gunde 1 denemıstım olmadı. o yuzden carsambaya kalırmı catlaması. bu aksam calısmazsam yarın calıssam kacırmıs olur muyum dıye endıse edıyorum o_O

Eklentiler

• img1429602867925.webp
    img1429602867925.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 149
kızlar merhaba. testımı yorumayabılır mısınız ?
pazar aksamı calısma olmustu. bugun 12. gunum.
testım daha koyulasabılır mı acaba dıye dusunuyorum . cunku hep c den daha koyu oluyor t .
gecen ay 2 gunde 1 denemıstım olmadı. o yuzden carsambaya kalırmı catlaması. bu aksam calısmazsam yarın calıssam kacırmıs olur muyum dıye endıse edıyorum o_O

mrb eda bende testleri burdan duyarak bu ay başladım.. bence bu günü yarını değerlendir sen çünkü ben 2. çizgiyi bigün gördüm ertesi gün silikleşti

Back
X