• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Maalesef ben kahverengi akintidan sonra adet oldum :(( tum belirtileri yasadim ama psikolojikmis demek

amin canım herkes bebişini kucağına alsın inş . adet tarihim geçmemişti evde test yaptıgımda normalde hep 3-4 gün önce olurdum olmadım adet günümden önce evde test yaptım silik çıktı ikinci çizgi . resminide paylaşmıstım burda . adet günümdede test yaptıdım değerim 336 çıktı .

Çok sevindim tebrik ederim canım hatırlıyomusun bu ay tes fln yapmayacağım diye konuşmuştuk bende yapmadım hesap kitap sen iyi haberi verdin inşallah bende veririm banada dua et çok sevindim sağlıkla sıhhatle kucağına al bebeğini

Çok sevindim tebrik ederim canım hatırlıyomusun bu ay tes fln yapmayacağım diye konuşmuştuk bende yapmadım hesap kitap sen iyi haberi verdin inşallah bende veririm banada dua et çok sevindim sağlıkla sıhhatle kucağına al bebeğini

hatırlamam mı :) hatırlıyorum tabikide .. dularımdasınız hepiniz . inşallah senden de mutlu güzel haberler duyarız . iyi dileklerinin hepsi senin içinde gerçekleşşsin canım çok sağol

Ben dün bi gebelik testi yapim dedim tabikide negatif çıktı çok net tertemiz bir tek çizgi var :63: bat 22 nisan bazen ince ince sızılar oluyor hiç belirti yok zaten bu au umut yook gibi

mrb arkadaşlar 16.04.2015 yaptığım ovulasyon testini gönderiyorum bu durumda benim yumurtam 24-36 saat içegirinde çatlıyıcak mı en doğru ilişki ne zaman olmalı

Eklentiler

• IMG-20150417-WA0001.webp
    IMG-20150417-WA0001.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba son adet tarihim 9 nisan ovulasyon testine ne zaman baslamaliyim bilgisi olan arkadaslardan yardim istiyorum

evet başlangıçtan 10 gün say başla kendini dinle genellikle kazıkların ağrır ve yumurta akı gibi akıntın olur yumurtlama zamanında inşallah isteğine kavuşursun en kısa zamanda =)

Amin insallah bu 3.ay denememizde bu ay ovulasyon testi ile denemeye karar verdim insallah olur.Bir de bilginiz var mi bilmiyorum gecen hafta kontrole gittim cok ufak polip olabilir dedi doktor baya korktum,ozellikle sordum sorun olmayacagini soyledi.

Simdi bu polip nasi bisey ne kadar siklikla goruluyo acaba hic korkulcak bisey yoknkendiliginden gider dedi doktor ama ilk defa duydugum icin endiseleniyorum gebelige bi etkisi oluyo mu?

Amin insallah bu 3.ay denememizde bu ay ovulasyon testi ile denemeye karar verdim insallah olur.Bir de bilginiz var mi bilmiyorum gecen hafta kontrole gittim cok ufak polip olabilir dedi doktor baya korktum,ozellikle sordum sorun olmayacagini soyledi.

Simdi bu polip nasi bisey ne kadar siklikla goruluyo acaba hic korkulcak bisey yoknkendiliginden gider dedi doktor ama ilk defa duydugum icin endiseleniyorum gebelige bi etkisi oluyo mu?

Canım böyle bi durum yaşamadığım için bir bilgim maalesef yok en iyisini yine doktorlar bilir sen yinede bir kez daha git tam bilgi alamadıysan bu ay benimde 3. denemem henüz bir belirtim yok sen doktora bebek istediğin içinmi gittin kontrole bu aya tutmadıysa bende gitmeyi düşünüyorum biraz bilgilendirir misin beni

Canım böyle bi durum yaşamadığım için bir bilgim maalesef yok en iyisini yine doktorlar bilir sen yinede bir kez daha git tam bilgi alamadıysan bu ay benimde 3. denemem henüz bir belirtim yok sen doktora bebek istediğin içinmi gittin kontrole bu aya tutmadıysa bende gitmeyi düşünüyorum biraz bilgilendirir misin beni
Canım ben bebek için gittim folik asit verdi kontrol etti,hani hazırlık aşamasında hersey yolunda mı diye gitme istedim .Smear testini zaten senede 1 kere öneriyolar işte kontrole gidicem haftaya yumurtalıklarıma baktı genel olarak hersey iyi dedi denemelere devam edin yumurtlama günlerinde dedi ama işte polip görünümü var cok ufak panik olucak bi durum yok ama takipte olalım diye konustu .Büyüme kanama vs olursa alınması gerekebilirmiş çünkü seninde gitmeni öneririm

kızlar gebelik testlerimi yüklüyorum ikinci çizgi çok koyu değil ama umutlanmak için erken mi dersiniz ? resimde en alttaki erken gebelik testi diğerleri normal gebelik testlerim .. ve bugün adet günüm normalde 3-4 gün önce olurum olmadım fikir verebilir misiniz ?
Canım maşallah hamilesin dert etmene gerek yok baksana testleri ne cook belli biz incecik silik çizgide bile seviniyoruz bebisin ben buradayım diyor resmen bebisin Merhaba anne diyor :KK25::KK25:

Kizlar merhaba banada yardimci olurmusunuz :KK43: 1 yildir evliyim 6 aydir da bebis istiyoruz doktora gittim cok sükür bir sorun yokmus bende bu ay ovu testine basliyim dedim 18 gündür yapiyorum hep silik cizgi anlamadim ben :/ normal mi bu simdi cekip yollasam bile rengi gitti ama ilk yaptigimda hepsi koyu renkteydi basta 2-3 gün birtanesi silikti diger günler hep koyuyduuu anlamadim ben

dün adet oldum kızlar.kendimi toparlayıp yeni yazabildim.moralim çok bozuldu.dr ,kontrol beni geriyor alttan muayeneyi sevmiyorum çünkü ama bu ayda olmazsam gitmek zorundayım artık.tüm bunlar olmadan hamile kalabilsem ne güzel olurdu:KK1:

dün adet oldum kızlar.kendimi toparlayıp yeni yazabildim.moralim çok bozuldu.dr ,kontrol beni geriyor alttan muayeneyi sevmiyorum çünkü ama bu ayda olmazsam gitmek zorundayım artık.tüm bunlar olmadan hamile kalabilsem ne güzel olurdu:KK1:

Üzülme canım gönlünü ferah tut içini daraltma , dua et . Beynini kötü düşüncelerle doldurma , iyi düşün iyi olsun . Alttan muayene de dediğin gibi hoşumuza gitmiyor ama güzel bi melek için hepsine değer dimi

Back
X