Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım herkes bebişini kucağına alsın inş . adet tarihim geçmemişti evde test yaptıgımda normalde hep 3-4 gün önce olurdum olmadım adet günümden önce evde test yaptım silik çıktı ikinci çizgi . resminide paylaşmıstım burda . adet günümdede test yaptıdım değerim 336 çıktı .
Çok sevindim tebrik ederim canım hatırlıyomusun bu ay tes fln yapmayacağım diye konuşmuştuk bende yapmadım hesap kitap sen iyi haberi verdin inşallah bende veririm banada dua et çok sevindim sağlıkla sıhhatle kucağına al bebeğini
Tbrkler canimmm...
adet günüm bugün canım ama test yaptm sabah çıkmadı yarına kadar adet olmazsam sabah yine deneyeceğim dualarınızı bekliyorm
hayırlı haberlerle gelirsin inş canım . ne kadardır bebek istiyorsun peki ?[/
4 ay oldu canım bu sabah da test yaptım yine bir şey çıkmadı yarını bekleyip kan testi yaptıracağım tabi adet olmazsam
Merhaba son adet tarihim 9 nisan ovulasyon testine ne zaman baslamaliyim bilgisi olan arkadaslardan yardim istiyorum
Cok tesekkurler o zaman yarin basliycamAdetlerin düzenliyse 10. gün başla canım
evet başlangıçtan 10 gün say başla kendini dinle genellikle kazıkların ağrır ve yumurta akı gibi akıntın olur yumurtlama zamanında inşallah isteğine kavuşursun en kısa zamanda =)Cok tesekkurler o zaman yarin basliycam![]()
evet başlangıçtan 10 gün say başla kendini dinle genellikle kazıkların ağrır ve yumurta akı gibi akıntın olur yumurtlama zamanında inşallah isteğine kavuşursun en kısa zamanda =)
Amin insallah bu 3.ay denememizde bu ay ovulasyon testi ile denemeye karar verdim insallah olur.Bir de bilginiz var mi bilmiyorum gecen hafta kontrole gittim cok ufak polip olabilir dedi doktor baya korktum,ozellikle sordum sorun olmayacagini soyledi.
Simdi bu polip nasi bisey ne kadar siklikla goruluyo acaba hic korkulcak bisey yoknkendiliginden gider dedi doktor ama ilk defa duydugum icin endiseleniyorum gebelige bi etkisi oluyo mu?
Canım ben bebek için gittim folik asit verdi kontrol etti,hani hazırlık aşamasında hersey yolunda mı diye gitme istedim .Smear testini zaten senede 1 kere öneriyolar işte kontrole gidicem haftaya yumurtalıklarıma baktı genel olarak hersey iyi dedi denemelere devam edin yumurtlama günlerinde dedi ama işte polip görünümü var cok ufak panik olucak bi durum yok ama takipte olalım diye konustu .Büyüme kanama vs olursa alınması gerekebilirmiş çünkü seninde gitmeni öneririmCanım böyle bi durum yaşamadığım için bir bilgim maalesef yok en iyisini yine doktorlar bilir sen yinede bir kez daha git tam bilgi alamadıysan bu ay benimde 3. denemem henüz bir belirtim yok sen doktora bebek istediğin içinmi gittin kontrole bu aya tutmadıysa bende gitmeyi düşünüyorum biraz bilgilendirir misin beni
Canım maşallah hamilesin dert etmene gerek yok baksana testleri ne cook belli biz incecik silik çizgide bile seviniyoruz bebisin ben buradayım diyor resmen bebisin Merhaba anne diyorkızlar gebelik testlerimi yüklüyorum ikinci çizgi çok koyu değil ama umutlanmak için erken mi dersiniz ? resimde en alttaki erken gebelik testi diğerleri normal gebelik testlerim .. ve bugün adet günüm normalde 3-4 gün önce olurum olmadım fikir verebilir misiniz ?
Canım maşallah hamilesin dert etmene gerek yok baksana testleri ne cook belli biz incecik silik çizgide bile seviniyoruz bebisin ben buradayım diyor resmen bebisin Merhaba anne diyor![]()
dün adet oldum kızlar.kendimi toparlayıp yeni yazabildim.moralim çok bozuldu.dr ,kontrol beni geriyor alttan muayeneyi sevmiyorum çünkü ama bu ayda olmazsam gitmek zorundayım artık.tüm bunlar olmadan hamile kalabilsem ne güzel olurdu![]()