• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İnşallah nasip edecek bu sefer ve artık o sıkıntılı zamanları geride bırakacaksınız ama çok şaşırdım senin hamileliğine baya zaman geçmişti çünkü size tam şok olmuştur :)

Hap bitip adet olmayinca suphe etmistim aslinda o yuzden dun sabah evde test yaptim 2.cizgi silik cikinca doktora gittik iste oglen 33.11 cikti deger zaten ilac biteli 10.gun bugun cok yeni dedi doktor.degerin en az % 66 artmasi lazim yarin insallah artarsa daha rahat edicez. Biz de cok sasirdik sevindik ama diger duygular da var karisigiz biraz Allah hayirlisiyla nasip etsin insallah canim sana da bana da hepimize;)

Hap bitip adet olmayinca suphe etmistim aslinda o yuzden dun sabah evde test yaptim 2.cizgi silik cikinca doktora gittik iste oglen 33.11 cikti deger zaten ilac biteli 10.gun bugun cok yeni dedi doktor.degerin en az % 66 artmasi lazim yarin insallah artarsa daha rahat edicez. Biz de cok sasirdik sevindik ama diger duygular da var karisigiz biraz Allah hayirlisiyla nasip etsin insallah canim sana da bana da hepimize;)

Amin inşallah nasip etsin canım sağlıkla kucağımıza almayıda. Bende senin gibi kimyasal gebelik yaşasaydım bende eminim temkinli olurdum hemen sevinemezdim haklısın. Bizede güzel bi hamilelik nasip olur :)

Oyle canim Allah affettsin ama kalp durmasi bos gebelik kimyasal hepsini tadinca dogana kadar Allah un izniyle tedirginlik olacak ama bi taraftan da guzel bi teslimiyet hissediyorum bu kez sonucta naparsam yapayim her sey olacagina variyor Rabbim ne nasip ederse o.oncekilerde cok tedirgindim hep olumsuz dusunuyordum falan ama simdi daha rahat hissediyorum

ben de geçen ay ovulasyon denedim ama olumsuz oldu. bu ay yine denicem. bugün testlere başlıyorum inşallah.

Kızlar sizce yum günüm mü tan eşit değil ama silik de değil bariz sizce???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hımmm akşam bi daha yapıcam yarın yada ertesi gün olur diye düşünüyorum ben gene çalışmamı yapiymm kuzlar gün aşırı mı her hün mü olmalı sizce

Hımmm akşam bi daha yapıcam yarın yada ertesi gün olur diye düşünüyorum ben gene çalışmamı yapiymm kuzlar gün aşırı mı her hün mü olmalı sizce

spermlerin kaliteli olması için gün aşırı diyorlar ama yumurtlamadan sonraki günler her gün yapın diyenlerde var. o sana kalmış.

Arkadaşlar elimde fazla ovulasyon testi kiti bulunmakta. Ben direkt tüp bebeğe geçecegim için kullanmıyacağım. İsteyen olursa özelden adresinizi yazarsanız gönderebilirim.

Kızlar ben regli oldum, artık önümüzdeki ay çalışmalara devam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artik sayilir cnmm İstanbulin pis havasina alismisiz buranin temiz havasi carpiyo her geldimde hasta oluyorum hava değişiminden))) bende sali adet olcam bakalim bekliyoruz sağve sol yumurtaim cçok agriyo nedense anlamadim

ben salı günü regli oldum.sen oldunmu merak ettim?

selam kızlar ya sayfaları okudum ama çok safım heralde ya anlayamadım şimdi tek çizgi olunca ilişkiye girmicez 2 çizgi olunca mı giricez peki bu teste göre yaparsak oğlan mı oluyo yani ya kız istiyosak ya NOLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR CEVAP YAZIN BANA :16::16::16:

Back