Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlar ovulasyonda cift koyu cizgiyi yakalayinca kav gun ardarda koyu kalir? Ne zaman siliklesir?

Arkadaslar doktordan ciktim sonuc yeni bi gebelik var persembe gunu tekrar olculecek yulselmesi lazim degerin nolur dualarinizi eksik etmeyin Rabbim bu kez saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Rabbim saglikla nasip etsin bizi de unutmasin insallah. Gozun aydin cnm.

Bana genelde 5 tane yetiyor ama ben çift çizgiden sonraki günde yapıyorum zaten gittigidiyordan alabilirsin çok uygun oluyor ben surelab marka kullanıyorum

Ben bu ay ilk diye 15 test yaptim ama onumuzdeki ay 5 yeticek gibi.

Kizlarr bugun tamam galiba degil mii😆

💑🚼🚼🚼💑

Degerlendir cnm bak biz yapamadik firsatlari kacirdik ihmal etme. Hayirlisi allahtan

Ertesi gün silikleşiyor ve yumurta çatlıyor canm

Ertesi gün silikleşiyor ve yumurta çatlıyor canm

Ayin 20 sinde cift cok koyuydu 2.cizgi. sonrasindaki hafif siliklesti ama yine 2si koyuydu dun 24u hala koyu cizgi anlamadim gebelik olucagini sanmam cunku koyu cizgiden 3 4 gun once bi iliski oldu bidaha firsat olmadi. Sasirdim bende nedir anlamadim 9 gun var reglye

Resmini koyabiliyor musun canım anladığım kadarıyla hala koyu doğru mu ? Daha yeni yumurtlamışsın hemen hamilelik çıkar mı bilemedim

Resmini koyabiliyor musun canım anladığım kadarıyla hala koyu doğru mu ? Daha yeni yumurtlamışsın hemen hamilelik çıkar mı bilemedim

Canım Allahtan umut kesılmez tabı ama bu ay pek fırsat olmadı sanmıyorum ama yanlış değerlendiriyorum herhalde. Yumurtamın çatlaması uzun surdu belkı bılemıyorum kı.

Ateş Ölçümde yapıyorum bu arada,
17.Gün 36.4
18.Gün 36.4
19.Gün 36.4
20.Gün 36.4
21.Gün 36.6
22.Gün 36.7
23.Gün 36.8

Anlamadım nedir bakalım ne zaman düşücek ateş, silikleşmemesini anlamadım ama.

Eklentiler

• $unnamed.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 114

Aslında tam pozitif gibide değil ama silikleştikten sonra koyulaşmış yine evet. Ben silikleştikten sonra yapmıyorum hiç şimdi bende merak ettim acaba sonrasında koyulaşma oluyor mu diye :)

Aslında tam pozitif gibide değil ama silikleştikten sonra koyulaşmış yine evet. Ben silikleştikten sonra yapmıyorum hiç şimdi bende merak ettim acaba sonrasında koyulaşma oluyor mu diye :)

Ya zaten yumurtamın catladıgını cok sıddetlı hıssettım ben, 18.gün. Ondan onceki ilişkiden gelen spermler olmustur buyuk ıhtımal. Catladıktan sonra da 48 saat ılıskı olmadı yanı cok mucıze lazım bana, sadece bu ay vucudumu tanımaya calısıyodum sasırdım bu duruma. Bakalım reglye kadar devam edıcem. Keske mucıze olsa tabı de olmazsa da diğer aya kısmet.

Kısmet bellide olmaz kimi tek ilişkide bile hamile kalabiliyor ama dediğin gibi bekleyip görmelk lazım en iyisi. Adetin temmuz başında olacak sanırım dimi çok bişey kalmadı yani

Kısmet bellide olmaz kimi tek ilişkide bile hamile kalabiliyor ama dediğin gibi bekleyip görmelk lazım en iyisi. Adetin temmuz başında olacak sanırım dimi çok bişey kalmadı yani

Evet cnm 3 yada 4 temmuz. işte 8 9 gün falan var, bakalım zaten ateşim düşerse adet olucam demektir, zaten umutlanmamıştım ama koyulaşınca allah allah dıye bır heyecanlanıyor ınsan. rabbım vesıle eder ınsallah ılk ay zaten, günahı olmaz

Benimde 5 temmuz aynı tarihlerde yani :) İnşallah vesile olurda ramazanda güzel bi haber alırız canım :) Ben geçen ay herşeyden umutlanmıştım bacağım ağrısa belirti sayıyordum sonra kırmızıları gördüm kendime geldim

Amininşallah canım ya. Gazım kasıklarımda batmalarım oluyo acaba oluyorum bende. Tamda kendımı diğer aya hazırlamştım bu ay degerlendıremedık dıye, ateş yukselıp cizgi belırlesınce heves ettım, ama dusunmeynce daha guzeldi ya. Neyse rabbımden hayırlısı.

Evet hayırlısı canm sizin ilk denemeniz mi bu ?

Oyle canim Rabbim ol dedikten sonra olmayacak bisey yok tabi. insallah saglikla devam eder bu kez. duani eksik etme canim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah

Oyle canim Rabbim ol dedikten sonra olmayacak bisey yok tabi. insallah saglikla devam eder bu kez. duani eksik etme canim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah

Aynen öyle canım bi kez yapınca hamile kalanlarda var herşey nasip kısmet :) Etmiyorum canm merak etme aklımdasın ve Rabbim bu sefer inşallah nasip edecek hayırlısıyla inanıyorum ben ama sen pek tadını çıkartamıyor gibisin şüphelerinden dolayı :)

Evet cnm ilk deneme bu ay, ovulasyon testiyle başladım kı yumurtlama zamanımı tespit edeyim, inşallah tutar gecikmez bebişler :))

Bizim 10 ay oldu bekliyoruz işte hayırlı zamanı :) İnşallah seni fazla bekletmez miniğinde gelir canım :)

Evet birazcik oyle icten ice cok sevincliyiz elbet ama tedirginlik hic gecmiyor. aceleci davranmak istemiyorum bu kez temkinli olmaya calisiyorum. Rabbime siginiyorum sonucta O ne nasip ederse o olacak insallah saglikla gelir herkesle birlikte bize de

İnşallah nasip edecek bu sefer ve artık o sıkıntılı zamanları geride bırakacaksınız ama çok şaşırdım senin hamileliğine baya zaman geçmişti çünkü size tam şok olmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…