Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlarr yumurtam olmus mu ne dersiniz beklemelimiyim biraz daha

nasil da mecburmusuz sabretmeye ☆★☆

Eklentiler

• $1403522725419.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 108
Ayy insallah canim agzindan bal damliyor valla cok heyecanliyiz cok😅😅😅

Dua ediyorum hep inşallah Rabbim gönlünüzdekini verir canım sonrada bebiş için kontrollere başlarsınız kafanız rahat bi şekilde. 25inde belli olacaktı sanırım doğru mu hatırlıyorum

Dua ediyorum hep inşallah Rabbim gönlünüzdekini verir canım sonrada bebiş için kontrollere başlarsınız kafanız rahat bi şekilde. 25inde belli olacaktı sanırım doğru mu hatırlıyorum

26sinda dedi milli egitim net tarih olarak persembe insallah canim.unutmamana cok sevindim ya😊bu arada yarin yine doktor yollari gorundu bana sokturucu biteli yarin 9.gun ama adet olamadim hala

26sinda dedi milli egitim net tarih olarak persembe insallah canim.unutmamana cok sevindim ya😊bu arada yarin yine doktor yollari gorundu bana sokturucu biteli yarin 9.gun ama adet olamadim hala

Ciddi misin baya zaman geçti hala adet olmaman çok garip gerçekten bi gidip baktır bence de canm bakalım dr ne diyecek ama inşallah konyada daha iyi bi dr gidersiniz her dr farklı bişey söylüyor çünkü iyisini bulmak zor orda bulmak daha zor.

Sen yine de degerlendir bence bugunu ama yarin daha da koyu olabilir belki yani ikisi tam esit degil gibi ama belli olmaz yarin siliklesirse uzulursun

Pekii canim yarin daha koyu olursa yarinida degerlendiriyim demi.ayy siz tayin mi istediniz canim insallah olur gonlunuzdeki ☺adetinde gecmis baya kan testi yaptirmismiydin

💑🚼🚼🚼💑

Evet yarin tam 2 ay olacak 24 nisan son adetim.polikistik overde oluyor iste boyle napalim Allah dermansiz dert vermesin baska kist olusmamistir insallah.evet burda doktor sıkıntı dedigin gibi insallah gidersek cok iyi olacak gibi hissediyorum😉😉

Pekii canim yarin daha koyu olursa yarinida degerlendiriyim demi.ayy siz tayin mi istediniz canim insallah olur gonlunuzdeki ☺adetinde gecmis baya kan testi yaptirmismiydin

💑🚼🚼🚼💑

Evet benim bildigim degerlendirmen gerekiyor canim.kan testi 2hafta once negatifti yaptirmistim sokturucu kullandim bitti iste hala olmadi bakalim ne diyecek doktor. Valla tayin istedik minacim heyecanla kac haftadir bekliyoruz insallah cikarsa cok rahatlayacagiz😄😄

Insallah cikar canim bide bebis gelir insallah miss 😆😆

💑🚼🚼🚼💑

Amin canım Allah dermansız dert vermesin inşallah herşeyin çözümü var çok şükür. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz bu hafta hayırlı bi haber alacağımızı hissediyorum ben konya olacak sizin öyle doğuyor içime :)

Insallah canim 25 tercihin hepsini konya yaptik bi de tercih disi atanmak istiyorum diye de konyayi actik artik nasipse olur insallah hayirli bi yer diye umuyoruz canim ama iste insan emin de olamiyor ne toplanabiliyoruz ne bisey oyle bekliyoruz iste

Eki Görüntüle 1166667 Eki Görüntüle 1166668 . Slm kızlar, bu benim ovulasyon testim, bugün akşamüstü yaptım, reglime 3 gün var, bu ay pozitifi yakalamıştık, yoksa tekrarmı yumurtluyorum, sizce gebelik ihtimali varmı, ne olur bir fikir verin, ümit varmı, Allahım ne olur gerçek olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy canim insallah vardir yaa bende gecen ay adetime yakin yapmistim bundan daha silik cikmisti insallah vardir tatlim 🚼

💑🚼🚼🚼💑

Yaa sanki var gibi ama umitlendirmek de istemem hayirlisi olsun insallah canim ya baya da koyu cikmis😉😉

Ayy canim insallah vardir yaa bende gecen ay adetime yakin yapmistim bundan daha silik cikmisti insallah vardir tatlim 🚼

💑🚼🚼🚼💑

Mina inşallah yaaaa, 8 yıl oldu, inşallah gebeliktir yarabbim, sizde hamilemisiniz, böylemi öğrendiniz..

Mina inşallah yaaaa, 8 yıl oldu, inşallah gebeliktir yarabbim, sizde hamilemisiniz, böylemi öğrendiniz..

Yok canim degilim malesef insallah bu ay olur 😏 benimki silikti dedigim gibi seninki baya koyu insallah vardir

💑🚼🚼🚼💑

Ovü testiyle hamile olduğunu öğrenenlerde olmuş canm ama yumurta çatladıktan sonra bu kadar koyu çıkmıyor test seninki koyu çıkmış. Gebelik testi yaptn mı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…